Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Ale czy ten lakier może tak dobrze wyglądać . Oby nie okazało sie ,że jest po lekkim spaleniu i tak mocno odnowiona . Cena lekko zaporową powiedział mi sprzedający

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, przybyslawice5211 napisał:

Dzwoniłem o nią i ze zdjęć wygląda bardzo dobrze mam daleko ale mówił żeby przyjechać i oglądać na żywo   

no ramiona np , to się różnią od korpusu... chyba.

3500 godzin? niedużo....

warto obejrzeć.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
3 minuty temu, izydor6280 napisał:

na zdjęciach zawsze ładnie wygląda :P
10 lat starsze potrafią być podobnie zachowane, farby zupełnie inne niż to co było chociażby na naszych łursusach kładzione

A co, niby ursusy miały słabe lakiery?

Opublikowano (edytowane)

Przez telefon sprzedającemu zasugerowałem ,że podjadę z rzeczoznawcą i jeśli będzie coś nie halo to kryje wszystkie koszty . Sprzedający powiada ,że możemy jechac do serwisu i niech się wypowiedzą na temat oryginalności Reni 

Twierdzi , że przednie obciążniki są od Reni , no to troszeczkę lakier wyblakły jest i chyba nie kompletne są.

Edytowane przez ernest196
Opublikowano

Ona faktycznie ma 130km?

Jeśli faktycznie przebieg autentyczny to cena poniżej 100tys jest promocją.

Zdradzisz cenę?

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Agrest napisał:

Ona faktycznie ma 130km?

Zdradzisz cenę?

Jackowski powinien wykupić korki u Ciebie z ceną trafiłeś w 10siątkę

Edytowane przez ernest196
mi 100tys
Opublikowano
34 minuty temu, Agrest napisał:

Ona faktycznie ma 130km?

Zdradzisz cenę?

Nie wież w motogodziny szczególnie tym sprowadzonym   mój NH krajowy miał 4500mt jako 8mio latek tylko na przeglądzie wyszło że ma 9000mt 

Opublikowano
57 minut temu, ernest196 napisał:

Przez telefon sprzedającemu zasugerowałem ,że podjadę z rzeczoznawcą i jeśli będzie coś nie halo to kryje wszystkie koszty . Sprzedający powiada ,że możemy jechac do serwisu i niech się wypowiedzą na temat oryginalności Reni 

Twierdzi , że przednie obciążniki są od Reni , no to troszeczkę lakier wyblakły jest i chyba nie kompletne są.

I wierzysz handlarzowi, że pokryje koszty? 20 letni traktor z zachodu i tylko 3500 mth? Niemiec albo francuz do kościoła nim jeździł, nawet jakby był z takim przebiegiem, to nie za taką cenę.

Opublikowano
3 minuty temu, jaco512 napisał:

Przyjrzyj się pedałom ile są wytarte, raczej będzie miał 13 tys godzin.

Pedały idzie  wymienić szczególnie gdy wizerunkowo jest ładny 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v