Skocz do zawartości

Ceny bydła 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
5 minut temu, vat napisał:

W poniedziałek wzięli jednego byka - sam zaproponował przelew natychmiastowy. Odjechał po tym jak kasę miałem na koncie. 

Wczoraj wziął 2 szt. I dzisiaj przelew.

Ale trzeba oddać jedno - płaci ładnie.

Jak nazywał się wcześniej?

a potem dasz na tydzień, a później dwa tygodnie. 

potem pozwleka i za miesiąc zakupów już można myśleć o nowej firmie 🙂

Opublikowano

W poniedziałek napisałem na forum cenę jaką dostałem i reakcja to śmiech i zdziwko.

Wczoraj więc mówię do gościa  że coś kręcisz na wadze bo jak napisałem cenę na jednym forum to mnie wyśmieli I takiej ceny nigdzie nie ma

A on mówi to teraz napisz że kupuje od ciebie anto-leo, mamy własny sklep w centrum Krakowa i za extra towar płacimy extra ;)

Opublikowano
4 minuty temu, ab23 napisał:

No że jedno i drugie taki towar by był jednolity aż mi się nie chce wierzyć 

Kolczyk to proste bo kolor,  kształt,  mała ostatnia cyferka , zagrabaniczne bym poznał. Kiedyś tam miał słowackie wystawione,  ale to gadał że sporadycznie jak towaru nie ma i wtedy widać bo zielona biżuteria.  Że Janecki to po bazie widzę,  dużo przewala,  ładny ma towar,  niby główny skupnik simów teraz.  Czasem pisze czy nic rzeźnego by nie było na handel 😜

Opublikowano
4 minuty temu, vat napisał:

W poniedziałek napisałem na forum cenę jaką dostałem i reakcja to śmiech i zdziwko.

Wczoraj więc mówię do gościa  że coś kręcisz na wadze bo jak napisałem cenę na jednym forum to mnie wyśmieli I takiej ceny nigdzie nie ma

A on mówi to teraz napisz że kupuje od ciebie anto-leo, mamy własny sklep w centrum Krakowa i za extra towar płacimy extra ;)

Powiedz mu że chłopaki znają poprzednie wcielenie oraz losy.. . .

Opublikowano
8 godzin temu, vat napisał:

No właśnie dziwi mnie że, według niego,  jest chyba wszystko ok i występuje z otwartą przylbicą

@Karollorak93 prawda co tu piszą że zmiana nazwy i nie wypłacalni byli  ? Zapytam jeszcze kolegę bo on od dawna z nimi handluje .

Opublikowano

Parę lat temu mieli kłopoty i to dość poważne tyle ze to najpierw ich ubojnia wy.ujała a dalej kto kogo tego nie wiem, nie znam zakończenia tej historii. Z mojej strony mogę powiedzieć ze handluję z nimi od jakiś 5 lat (nie wszystkie sztuki) i nigdy problemów nie było z płatnością. Cenę się zawsze w miarę dało dogadać i przez moją wagę idą. 

• Like 2
Opublikowano

na słynnym pini dużo straciło płynności finansowej, później kania, byszko i załamka na rynku i rycie po dnie ostatnie lata. 

Opublikowano

Panowie szybka akcja dopłaty do konca maja jeszcze nie zlozylem wniosku a jak to jest z platnoscia do bydla musi byc urodzone przed 15 maja ciele tak? A jak zakupie je po 15 maja czy to bez roznicy i moge zglosic cielaka do doplat? 

Opublikowano
1 godzinę temu, HF86 napisał:

na słynnym pini dużo straciło płynności finansowej, później kania, byszko i załamka na rynku i rycie po dnie ostatnie lata. 

byszko to nie znam tylko  zakłady Zbyszko to mnie wy..baly bez mydła. 

Opublikowano

to forma domyślna tylko. 

28 minut temu, livebird napisał:

Panowie szybka akcja dopłaty do konca maja jeszcze nie zlozylem wniosku a jak to jest z platnoscia do bydla musi byc urodzone przed 15 maja ciele tak? A jak zakupie je po 15 maja czy to bez roznicy i moge zglosic cielaka do doplat? 

niech się urodzi przed 15 i kup przed 15 .a na przemieszczanie dalej 7 dni 

Opublikowano (edytowane)
38 minut temu, livebird napisał:

,,Płatność związana do bydła przysługuje do zwierząt, urodzonych najpóźniej w dniu 15 maja roku, w którym został złożony wniosek o przyznanie tej płatności'' Zakup też na 15 maja.

Edytowane przez gregory81
uzupełnienie
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez AgroSikora
      Jakie ceny nasion kukurydzy za j.s na waszym terenie?

- KWS
      - Pionner
      - LG
      - Syngenta
      - Euralis

• Przez kuba24051
      pora zalozyc nowy temat. jak u was z cena?
      Michalczyk dzis 670+vat a cena od 640-670
    • Przez latka890098
      Orientuje się ktoś jakie są teraz ceny żywca za byka LM? (Województwo Lubelskie)
    • Gość
      Przez Gość
      Witam czy orientuję sie ktoś w cenie opryskiwaczy Bury Krukowiak czy agrotehnika . Opryskiwacz ciagany 1200l bez komputera belka 15 ??
    • Przez thomas015
      Witam, potrzebuje ceny Brony talerzowej Unia Cut Xl 3.2, chodzi mi o maszynę nową fabrycznie.
      Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi  
  • Dodaj nową pozycję...
v