Skocz do zawartości

Ceny bydła 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

biją. dzwoń i się pozbywaj.masz ważniejsze na głowie. 

Opublikowano
12 godzin temu, HF86 napisał:

I będzie powód do upadłości. a to zatrzęsie rynkiem fest. 

jest tam mnóstwo handlarzy uwiazanych na prowozkach. 

Dlaczego miałaby ogłosić upadłość? W moim terenie raczej mało rolników jest umoczonych. Większość pewnie północ i centrum kraju 

Opublikowano

Witam, wczoraj sprzedane 9 szt, na oko dwie na klasę O reszta powinna być R, średnia waga 780kg, cena jaką dostałem 13,70 zł, walczyłem o 14 ale nie dało rady, dzwoniąc do innych handlarzy dawali maks 13. Pozdrawiam 

Opublikowano
2 godziny temu, toreto napisał:

Witam, wczoraj sprzedane 9 szt, na oko dwie na klasę O reszta powinna być R, średnia waga 780kg, cena jaką dostałem 13,70 zł, walczyłem o 14 ale nie dało rady, dzwoniąc do innych handlarzy dawali maks 13. Pozdrawiam 

Było towar pokazać, tak to sobie możesz pisać cenę. Tutaj rozrzut jest taki że są cuda na kiju

Opublikowano

Panowie a co polecacie dla bydła które dostało pierdolca, dieta nie zmieniona, wszytko po staremu a ostatnie 2 tygodnie dostały szału, maja stały dostep do okólnika a głupizna na calego. Coś do paszy na uspokojnienie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez AgroSikora
      Jakie ceny nasion kukurydzy za j.s na waszym terenie?

- KWS
      - Pionner
      - LG
      - Syngenta
      - Euralis

• Przez kuba24051
      pora zalozyc nowy temat. jak u was z cena?
      Michalczyk dzis 670+vat a cena od 640-670
    • Przez latka890098
      Orientuje się ktoś jakie są teraz ceny żywca za byka LM? (Województwo Lubelskie)
    • Gość
      Przez Gość
      Witam czy orientuję sie ktoś w cenie opryskiwaczy Bury Krukowiak czy agrotehnika . Opryskiwacz ciagany 1200l bez komputera belka 15 ??
    • Przez thomas015
      Witam, potrzebuje ceny Brony talerzowej Unia Cut Xl 3.2, chodzi mi o maszynę nową fabrycznie.
      Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi  
  • Dodaj nową pozycję...
v