Skocz do zawartości

Ceny bydła 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawe czy rzeczywiście ma tyle białka ile piszą, ja zaraz po żniwach kupowałem ten wynalazek amirap z Agroloku po 1800 zł 5 ton luzem, teraz zastanawiam się nad wyslodkami mokrymi bo qq sporo mniej jak rok temu, dajecie swoim wysłodki? Dla krów bardzo dobre to wiem, a dla opasów?

Opublikowano
9 minut temu, radzioRS napisał:

Cena 6.94 dziś od poniedziałku spadło 30 gr

8 minut temu, macius11157 napisał:

Ciekawe czy jeszcze pójdzie w dół a jakie województwo ta cena

Nie pomyliły się wam tematy? 🤔

• Like 1
Opublikowano

2 hfy, mieszaniec niewypał kulas i jałówka mm po 13 brutto dwa tygodnie temu sprzedane. 

Opublikowano
6 godzin temu, EmilPlayP napisał:

Ciekawe czy rzeczywiście ma tyle białka ile piszą, ja zaraz po żniwach kupowałem ten wynalazek amirap z Agroloku po 1800 zł 5 ton luzem, teraz zastanawiam się nad wyslodkami mokrymi bo qq sporo mniej jak rok temu, dajecie swoim wysłodki? Dla krów bardzo dobre to wiem, a dla opasów?

Nie jest tak wartościowa jak qq ale co zrobić sam kupiłem 2 zestawy wysłodki lepiej mieć zapas papu

Opublikowano
1 godzinę temu, Marcin133 napisał:

Waga zrobiła robotę w ciągu 10min naprawiła się u kupującego i byczek 40kg przytył . Nie będę pisał kto ale mina bezcenna,😉

U mnie się kiedyś 80 kg w 2 minuty znalazło  🤣

• Like 1
Opublikowano
8 godzin temu, EmilPlayP napisał:

U mnie w okolicy nie ma wysłodków mokrych a jak ktoś może przywieść to 5.5tys samochód.

Opublikowano
2 godziny temu, Marcin133 napisał:

Waga zrobiła robotę w ciągu 10min naprawiła się u kupującego i byczek 40kg przytył . Nie będę pisał kto ale mina bezcenna,😉

Zareklamuj Pana a nie będzie magię prowadził

Opublikowano

No to mnie to samo, sprzedane w tydzień temu, a w sobotę telefon, że wagi się zgadzały te spisane z kartki bo na handlarza brakło 50-60 kg... Dziwny zbieg okoliczności ale w tym roku sprzedawałem na początku roku pierwszy raz jednemu i teraz na jesieni też pierwszy innemu i za każdym razem problem u każdego z wagą.

Opublikowano
45 minut temu, wojak1986 napisał:

Zareklamuj Pana a nie będzie magię prowadził

To był pracownik szefa nie było takze nie będę robił firmie reklamy ale kto wie może to czytają i się czegoś nauczą. Panowie no nie przekrecisz przekreta😀

Opublikowano
Dnia 13.11.2022 o 18:25, soltys48 napisał:

Niech se będą które chcą. Dla mnie dać za to ponad 16/kg jeśli faktycznie mają te 150kg to za dużo. Po 12 za to to można by było pomyśleć ale i tak najpierw chciałbym papier zobaczyć

Ty Sołtys to najlepszy skupujący w Polsce jesteś .. 12 zł za cielaki ... Hehe wpuszczaja cię jeszcze hodowcy na podwórko ??? 🤣

• Haha 1
  • Confused 1
Opublikowano
35 minut temu, tomaszmab napisał:

Ty Sołtys to najlepszy skupujący w Polsce jesteś .. 12 zł za cielaki ... Hehe wpuszczaja cię jeszcze hodowcy na podwórko ??? 🤣

Ale można znaleźć i nawet po 10

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez AgroSikora
      Jakie ceny nasion kukurydzy za j.s na waszym terenie?

- KWS
      - Pionner
      - LG
      - Syngenta
      - Euralis

• Przez kuba24051
      pora zalozyc nowy temat. jak u was z cena?
      Michalczyk dzis 670+vat a cena od 640-670
    • Przez latka890098
      Orientuje się ktoś jakie są teraz ceny żywca za byka LM? (Województwo Lubelskie)
    • Gość
      Przez Gość
      Witam czy orientuję sie ktoś w cenie opryskiwaczy Bury Krukowiak czy agrotehnika . Opryskiwacz ciagany 1200l bez komputera belka 15 ??
    • Przez thomas015
      Witam, potrzebuje ceny Brony talerzowej Unia Cut Xl 3.2, chodzi mi o maszynę nową fabrycznie.
      Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi  
  • Dodaj nową pozycję...
v