Skocz do zawartości

Ceny bydła 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Dnia 21.10.2022 o 21:55, Robkos75 napisał:

Ja też czytam to co inni piszą i sam ostatnio oddałem na Tykocin  wbc było 21.0 i szału nie  wyszły A tu piszą 13 .14 za kg u nas takich cen niema.

Wszystko zależy na czyjej wadze ważone.

Opublikowano
31 minut temu, Mieciu24 napisał:

To nie cienko ja widzę że bydła to jest nie ma gdzie sprzedać 🤔🤔🤔 . I niech każdy się że mnie śmieje. 

Mieciu zmień pracę 🙂 kiepsko ci idzie naganianie 

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano
36 minut temu, Mieciu24 napisał:

To nie cienko ja widzę że bydła to jest nie ma gdzie sprzedać 🤔🤔🤔 . I niech każdy się że mnie śmieje. 

Ciekawe gdzie tego bydła tak jest 🤔

Opublikowano
1 godzinę temu, wojak1986 napisał:

Jaką masz opinię o tym handlarzu?

Netto pany . No biorą u mnie już parę lat ,wypłacalni są jak narazie waga niby nie kradna😃 Mam też parę sztuk na handel nawet wczoraj urwał się jeden byczek bez rogów taki powyżej 8...i tak zastanawiam się czy handlowac czy jeszcze coś drgnie

Opublikowano
27 minut temu, Marcin133 napisał:

Netto pany . No biorą u mnie już parę lat ,wypłacalni są jak narazie waga niby nie kradna😃 Mam też parę sztuk na handel nawet wczoraj urwał się jeden byczek bez rogów taki powyżej 8...i tak zastanawiam się czy handlowac czy jeszcze coś drgnie

Sprawdzałeś ta wagę u nich. Klasyfikacja zależy od gościa, który akurat przyjedzie mam takie wrażenie 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez AgroSikora
      Jakie ceny nasion kukurydzy za j.s na waszym terenie?

- KWS
      - Pionner
      - LG
      - Syngenta
      - Euralis

• Przez kuba24051
      pora zalozyc nowy temat. jak u was z cena?
      Michalczyk dzis 670+vat a cena od 640-670
    • Przez latka890098
      Orientuje się ktoś jakie są teraz ceny żywca za byka LM? (Województwo Lubelskie)
    • Gość
      Przez Gość
      Witam czy orientuję sie ktoś w cenie opryskiwaczy Bury Krukowiak czy agrotehnika . Opryskiwacz ciagany 1200l bez komputera belka 15 ??
    • Przez thomas015
      Witam, potrzebuje ceny Brony talerzowej Unia Cut Xl 3.2, chodzi mi o maszynę nową fabrycznie.
      Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi  
  • Dodaj nową pozycję...
v