Skocz do zawartości

Ceny bydła 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

w takim wymiarze to juz chiba nie będzie trzeba bramką dociskać żeby zmieścił się na wadze 🙂

Opublikowano

Waga robiona przez kolegę. Sama robocizna to blisko 150 roboczogodzin,po podliczeniu wszystkiego (część kwot netto, część brutto)wyszło ok 15tyś

Spodobało mi się u @Panterai sobie postanowiłem że też taką będę miał ale lepszą 🤭  Plan był żeby to było za ok 2 lata ale życie potoczyło się inaczej

17 minut temu, HF86 napisał:

w takim wymiarze to juz chiba nie będzie trzeba bramką dociskać żeby zmieścił się na wadze 🙂

Robione z górką więc nie powinno być już z żadną sztuką problemu.

Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, soltys48 napisał:

Jest coś na rzeczy i to przypuszczam że grubo. Odbiory chcą koniecznie po 15 robić

Na + czy - dla nas

Edytowane przez Baks00
Opublikowano
malaczarna napisał:

Czekam na jakieś tanie byczki od gospodarza ma ktoś na zbyciu MM. Potrzebuje dwóch sztuk czy to realne o tej porze w rozsądnej cenie?

Zaraz stanieją, bo koniec terminu dopłatowego.

Opublikowano

a u mnie jakiegoś szału nie ma. mnóstwo się wykruszyło, paru zwiększyło. bilans raczej na minusie. 

Opublikowano (edytowane)

@HF86 dziwisz się? Jak weźmie się ołówek i kartkę, policzy się dobrze to nadal zostaje 1 złoty z odchowu dziennie. A chodzisz średnio te 700 dni to masz 700 złotych .

wielkość produkcji robi tylko różnice.

Edytowane przez przemek28_28
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez AgroSikora
      Jakie ceny nasion kukurydzy za j.s na waszym terenie?

- KWS
      - Pionner
      - LG
      - Syngenta
      - Euralis

• Przez kuba24051
      pora zalozyc nowy temat. jak u was z cena?
      Michalczyk dzis 670+vat a cena od 640-670
    • Przez latka890098
      Orientuje się ktoś jakie są teraz ceny żywca za byka LM? (Województwo Lubelskie)
    • Gość
      Przez Gość
      Witam czy orientuję sie ktoś w cenie opryskiwaczy Bury Krukowiak czy agrotehnika . Opryskiwacz ciagany 1200l bez komputera belka 15 ??
    • Przez thomas015
      Witam, potrzebuje ceny Brony talerzowej Unia Cut Xl 3.2, chodzi mi o maszynę nową fabrycznie.
      Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi  
  • Dodaj nową pozycję...
v