Skocz do zawartości

Ceny bydła 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 minuty temu, AdamRo napisał:

Bedom haefy po 13 czy nie bedom, po dwudziestym ?

Jak będą to sprzedaje 😛

Opublikowano
3 godziny temu, roman099 napisał:

Firma Zbigniew Pernach z jakubowa koło warszawy przyjeżdżają na nasz rejon już tak gdzieś od 10 lat. Ceny zawsze w miarę dobre i z wagą też przeważnie w miarę ok. Z tego co się orientuje bo mieszkam blisko skupu na którym przeładowują bydło to oni skupują na rejonie a odbiera często biernacki.

Moj odbiorca z wioski obok złego słowa nie powiem. 

• Like 1
Opublikowano

Ja mam kilka sztuk  mieszanca  do sprzedania.. Miały iść  w grudniu ale potaniały to stoją.... Od  1 stycznia już 3 raz dzwoni kupcyk.... Najpierw twierdził że bedom taniec i dawaj a ja że nie.. I trzymOm bo podrożeją... Potem dzwoni że dwaj bo podrożały a ja że nie bo mnie oszukiwał.... Tera twierdzi że bedom drożeć i zapłaci dobrze tyko trzymac dla niego.....😁 

Opublikowano

Kto może to trzymać. Jak kuźwa nierealne... A realne jest to co wyprawiają z cenami nawozów, paszy i wszystkich innych środków produkcji? Czy sprzedawca ma jakieś skrupuły żeby saletrę na placu podnieść w dzień o kilkaset złotych czy mówi "nierealne"? Nie. Ma to gdzieś, takie prawa handlu

Zacznijmy sami swoją pracę szanować

• Like 7
Opublikowano
pedro2 napisał:

Kto może to trzymać. Jak kuźwa nierealne... A realne jest to co wyprawiają z cenami nawozów, paszy i wszystkich innych środków produkcji? Czy sprzedawca ma jakieś skrupuły żeby saletrę na placu podnieść w dzień o kilkaset złotych czy mówi "nierealne"? Nie. Ma to gdzieś, takie prawa handlu

Zacznijmy sami swoją pracę szanować

o Solidarność ciężko w tym temacie. Zwlaszcza z inwentarzem żywym. Urosło i się sprzedaje. Tego nie przeskoczymy

Opublikowano
4 minuty temu, zbitom793 napisał:

@AdamRo ale żeś rozpętał...

A dlaczego akurat po dwudziestym?

Gdzieś na YT trafiłem na jakieś filmy które jednoznacznie wskazywały na próbę wywołania konfliktu zbrojnego. Już z miesiąc temu @AdamRo wspominał o cenie po 20 stycznia, ale czy to o to chodzi? Też jestem ciekawy. Może zmowa cenowa i walną cenę po 8zl 🙈

Opublikowano
7 minut temu, karol091193 napisał:

Gdzieś na YT trafiłem na jakieś filmy które jednoznacznie wskazywały na próbę wywołania konfliktu zbrojnego. Już z miesiąc temu @AdamRo wspominał o cenie po 20 stycznia, ale czy to o to chodzi? Też jestem ciekawy. Może zmowa cenowa i walną cenę po 8zl 🙈

To Żydzi wywołają konflikt zbrojny ? 😲

Opublikowano
bluecows1 napisał:

3 godziny temu, bartek1992 napisał:

Dzisiaj sprzedane 3 ch i 1 HH średnia waga 694 kg po 12.5 netto

kto tak dobrze placi w naszych stronach ?

Wojcechowski, bukowiec, opoczno woj łodzkie

• Like 1
Opublikowano
38 minut temu, Cybulek17 napisał:

Wystarczy mi wiedzieć tyle , że za taki komentarz jak Twój bez problemu pozwali by cię o antysemityzm i bez problemu by wygrali  bo zawsze są uznawani za pokrzywdzonych

A czemu są uznawania za pokrzywdzonych? Bo rządzą światem, maja media i kreują opinie publiczna tak jak chcą. 

I bez przesady z tym

antysemityzmem

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez AgroSikora
      Jakie ceny nasion kukurydzy za j.s na waszym terenie?

- KWS
      - Pionner
      - LG
      - Syngenta
      - Euralis

• Przez kuba24051
      pora zalozyc nowy temat. jak u was z cena?
      Michalczyk dzis 670+vat a cena od 640-670
    • Przez latka890098
      Orientuje się ktoś jakie są teraz ceny żywca za byka LM? (Województwo Lubelskie)
    • Gość
      Przez Gość
      Witam czy orientuję sie ktoś w cenie opryskiwaczy Bury Krukowiak czy agrotehnika . Opryskiwacz ciagany 1200l bez komputera belka 15 ??
    • Przez thomas015
      Witam, potrzebuje ceny Brony talerzowej Unia Cut Xl 3.2, chodzi mi o maszynę nową fabrycznie.
      Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi  
  • Dodaj nową pozycję...
v