Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
5 minut temu, Leszy napisał:

To jest trolling. Trzeba odciąć Internet. 

Każdy ma prawo się wyżalić.

Opublikowano

W piątek jak neptunowanie cały dzień aby zdążyć przed roztopami to wieczorem powieki się zamknęły w momencie położenia głowy na poduszce. A jeszcze jakby jaką przoskwinke musiał obrócić tegoż wieczoru 🙉

Opublikowano
1 godzinę temu, Drewnopoulos napisał:

ja chyba zwariuję. już od pewnego czasu działy się dziwne rzeczy w mieszkaniu, a to ręcznik spadł z wieszaka, a to filiżanka przesunięta, a to szafka otwarta, ale to co się stało  wczoraj jak skończyłem z wami pisać przechodzi ludzkie pojęcie. położyłem się i słyszę dyszenie normalne oddechy. zapalam światło cisza. wziąłem gazetę czytam nagle pod drzwiami sypialni ktoś przeszedł słyszałem wyraźne kroki i widziałem cień na szybie drzwi. po chwili przez tą szybę widzę jak nagle zapala się światło w łazience. mało tego rano pies dostał szalu i zaczął piszczeć jakby go mordowali  patrząc w jednym kierunku jestem

Ty w Jarocinie nie mieszkasz? 🤔🤔🤔

https://pleszew.naszemiasto.pl/niezidentyfikowane-odglosy-w-bloku-w-jarocinie-mieszkancy/ar/c1-8645875

Opublikowano

Ostatni dzień aresztu. Naprawdę już nic się nie chce,na początku to jeszcze książki czytałem a teraz to już nie mam ochoty na nic tylko żeby wyjść z chałupy.

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Ile ona?

Dobrze jakby miała pompkę paliwa, 2 szarpnięcia i chodzi, a nie targać aż zaśie.

Znajomy w sklepie za 550, ale znalazłem na internecie za 420.

A sie jeszcze zastanowię

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano

A kurski mówił że jak nie można, A bardzo się chciało, to można 😂

ale Ty chiba nie wysoki urzedas pisiuaru popisowy?

Opublikowano
8 minut temu, kris91 napisał:

Mieszankę 1:25 mają chińczyki, huśka jeszcze produkowana w Szwecji ma 1:50 👀👀👀👀

Też mi ta mieszanka nie pasuje. 

Opublikowano

Turdus 20l 330zł🤦‍♂️

Agrol U 5l 87zl.

Filtry do 4 ciągników, 1000l, florovitu, jakiś rachunek, zmodernizowany komputer na dysk SSD i ponad 4tys nie ma.

Nie lubię poniedziałku.

Opublikowano
39 minut temu, stempos1980 napisał:

Rysiu to jest całkowity brak ciężkiej pracy fizycznej

Jak ktoś ma robotę, to nie ma czasu myśleć o głupotach 👀👀👀

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Drewnopoulos napisał:

ja chyba zwariuję. już od pewnego czasu działy się dziwne rzeczy w mieszkaniu, a to ręcznik spadł z wieszaka, a to filiżanka przesunięta, a to szafka otwarta, ale to co się stało  wczoraj jak skończyłem z wami pisać przechodzi ludzkie pojęcie. położyłem się i słyszę dyszenie normalne oddechy. zapalam światło cisza. wziąłem gazetę czytam nagle pod drzwiami sypialni ktoś przeszedł słyszałem wyraźne kroki i widziałem cień na szybie drzwi. po chwili przez tą szybę widzę jak nagle zapala się światło w łazience. mało tego rano pies dostał szalu i zaczął piszczeć jakby go mordowali  patrząc w jednym kierunku jestem u kresu rodzicom nic ne mówię, żeby mnie nie wyśmiali. czuję się kompletnie bezbronny i osaczony. co mam robić?. najgorsze to, że tracę z dnia na dzień siły fizyczne jakby złe moce mną zawładnęły.

Kupa z tych rzeczy można wyjaśnić ,normalnie człowiek nie widzi takich rzeczy ,lub powiem inaczej ,olewa . Ręcznik sam spada nic nadzwyczajnego ,światło zapala ,normalne wina przełącznika ,lub ktoś niedokładnie wyłączył,cień ,powoduje światło samochodu z odbicia i następnie jego brak,pies szczeka ,a może kuna za kołkiem zagląda  ..... ,może jesteś przewrażliwiony na jego punkcie .. W sumie raz widziałem  ,,kogoś  ,coś ''co znikło ,a nie powinno ,bo nie miało jak  ,drugim razem we dwóch widzieliśmy ,,kogoś'' ,i ani razu nie szło tego wyjasnić ,ale ja po prostu to olewam ,bo wiem że takie coś istnieje .

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, Pafnucy napisał:

Też mi ta mieszanka nie pasuje. 

Od 12 lat stosuje w tych sprzetach , 1:40 i jest ok 

1:25 to tylko dym , mniejsza moc i kupa nagaru na tłoku 

Moj duży skuter co automatycznie dozuje olej to jak obliczylem to pracuje na 1:60 a przebieg to juz ma że ho ho 

Edytowane przez V12
Opublikowano
Drewnopoulos napisał:

ja chyba zwariuję. już od pewnego czasu działy się dziwne rzeczy w mieszkaniu, a to ręcznik spadł z wieszaka, a to filiżanka przesunięta, a to szafka otwarta, ale to co się stało  wczoraj jak skończyłem z wami pisać przechodzi ludzkie pojęcie. położyłem się i słyszę dyszenie normalne oddechy. zapalam światło cisza. wziąłem gazetę czytam nagle pod drzwiami sypialni ktoś przeszedł słyszałem wyraźne kroki i widziałem cień na szybie drzwi. po chwili przez tą szybę widzę jak nagle zapala się światło w łazience. mało tego rano pies dostał szalu i zaczął piszczeć jakby go mordowali  patrząc w jednym kierunku jestem u kresu rodzicom nic ne mówię, żeby mnie nie wyśmiali. czuję się kompletnie bezbronny i osaczony. co mam robić?. najgorsze to, że tracę z dnia na dzień siły fizyczne jakby złe moce mną zawładnęły.

Drewnopoulos napisał:

tu nauka nic nie pomoże, może egzorcysta, albo różdżkarz, może jakieś cieki wodne pod mieszkaniem, ale u dziadków w bodzentynie też mnie straszyło nie tylko w ostrowcu. a to wszystko zaczęło się dziać odkąd dziadek chce mi odpisać swoje gospodarstwo. jeszcze  raz czy dwa dostaję sygnał połączenia i nie ma nic żeby ktoś dzwonił. 2 razy zdarzył się dzwonek do drzwi i nikogo nie było. może to tylko złośliwość rzeczy martwych, ale coraz bardziej zaczyna mnie to niepokoić.

Masz problem z psychiką. My tu na odległość nic nie pomożemy bo specjalistami nie jesteśmy. Jako założyciel tematu jestem zmuszony zgłosić te twoje posty na policję co też czynię. Pozdrawiam i życzę udanej kuracji.

• Like 1
Opublikowano
15 minut temu, Agrest napisał:

Turdus 20l 330zł🤦‍♂️

Agrol U 5l 87zl.

Filtry do 4 ciągników, 1000l, florovitu, jakiś rachunek, zmodernizowany komputer na dysk SSD i ponad 4tys nie ma.

Nie lubię poniedziałku.

Olej Fuchs Agrifarm Stou 10W30 5l  89 zł

FUCHS TITAN TRUCK PLUS 15W40 20L- 286 zł

ceny w necie  z października 2021, teraz ponad 5% drożej

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v