Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Pafnucy napisał:

no to się wymęczyłeś na tym wolnym.

A daj spokój...

Opublikowano

tlumaczac na polski- zona agoogoo bije go teraz czesciej 🤣

8 minut temu, gregor1284 napisał:

Zaobserwowałeś niski stan wody na Wiśle? 

a skad mam to wiedziec- ja musze jechac ponad 2 km boczna droga zeby z asfaltu zobaczyc jaki jest poziom.. kto by mi kazal na wal wychodzic ze 200 metrow musialbym na rampe przejsc 🤣. lisy mi kury atakowaly i zrobilem plot od walu i teraz trzeba dyrdac za ostatni dom..

czasami patrze na strone internetowa -mamniedaleko wodomierz w internecie sa jego pomiary.

Opublikowano

Witajcie dobrzy ludzie 🙋

I znów trza targać  krowy za cyce 

Opublikowano
1 godzinę temu, Ursus932 napisał:

Witajcie dobrzy ludzie 🙋

I znów trza targać  krowy za cyce 

Witaj panie Marcinie!! Widzisz gdzieś tu krowy 😎

IMG_20220207_064453.jpg

• Haha 2
Opublikowano
8 godzin temu, jacus napisał:

przysiolek -parenascie domow w polach kilometr od wsi, u nas cos takiego wystepuje, przewaznie glowna droga i boczne krotkie ulice . tak maja male wsie. duze po kilka tysiecy mieskancow to juz na szczescie ulice maja bo tak to mozna pobladzic- polowa ludzi sie nie zna, wsie rozciagaja sie na kilka kilometrow- po dwie szkoly podstawowe sa.

znowu wieje i pada-alert przyszedl -zawieje i zamiecie w nocy... 4 w tym roku..

podobno nie ma zmian klimatu..................

U Tomka @6465 to są fajne wsie. Jedna dluuuga drogą i wszystkie domy po jednej stronie a po drugiej same pola nieraz jakiś ogródek czy altanka. Piękny widok o zachodzie słońca jak po horyzont masz pola 🤗

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
44 minuty temu, 6465 napisał:

Witaj panie Marcinie!! Widzisz gdzieś tu krowy 😎

IMG_20220207_064453.jpg

No nie widzę 🤷, A bycek co miesiąc na konto wpływa ...😛

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano

Kto tak niechlujnie pudełka po pizzy na tej fotce ułożył?

Zachwyca ta architektura 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

I do tego pewnie ze 25tys zł/m² w takim gniocie

Opublikowano (edytowane)

Zbudziłem się nad ranem i wszystkie 4 sny pamiętam ,nie dziwota że rankiem czlek zmęczony bardziej niż wieczorem .   Ta kawalerka  🤗 ,acha ciepławo ,wiaterek ,czasem mżawka ,Suwalski

Edytowane przez kizak
Opublikowano

śnieg sypie. A po małych producentów npk dziś trzeba jechać 🥺

Opublikowano

Cicho ,bo żonka czasem przez ramię zagląda .  Oficjalnie piszę o pchaniu ETZ na kapciu,z urwanym łańcuchem ,i będę trzymał się tej wersji🤷‍♀️

• Haha 1
Opublikowano
9 minut temu, HF86 napisał:

śnieg sypie. A po małych producentów npk dziś trzeba jechać 🥺

A jadę i ja na jarmark, zobaczę co tam za złomu nawiezli... Przy poniedziałku nie mądra jest pieniądze wydawać... 

Opublikowano

A ja juz ktorys poniedziałek z rzedu na rynek nie jezdze,kasy nie wydaje i spokojniej jakos. Za niańkę musze robić. Dobrze ze wczoraj sie z kumplem "rozliczyłem" za pomoc przy oborniku. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v