Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

4.0 i czy juz 4.4 ?? 

w e38 poszedłem dalej V12 i 5.4 lytra w automaciku , echh piekne czasy były fajnie to odpalało  rozrusznik kręcił jak by kompresji nie bylo ze wzgledy na liczbę cylindrów taki dzwięk przy odpalaniu , chwilowa fanaberia miałem jako fure na weekendy 

ale i tak e39 V8 4.4 miała lepszy dzwiek :D

teraz żałuje że juz żadnego z tych sprzetów nie mam tylko nowszy dupowóz z R6 i 3.0 L , stara szkoła beemki to bylo cos 

Edytowane przez V12
Opublikowano
2 godziny temu, Chłoporobotnik napisał:

No odsyła, pierwotnie szukałem tej miejscowości czy SKR jeszcze mają... Ale już nie mają. I tak sobie wirtualnie zwiedzam. 4 liter mi się nie chce ruszać.

Tam u was na południu to wszędzie ludzie tak w kupie mieszkają? Dom koło domu, że na własnym podwórku się wysikać głupio bo ktoś podglądać może? 

Opublikowano
6 minut temu, V12 napisał:

Jo od e30 w wieku 18 lat zaczynałem , oczywiście 6 garów w rzędzie 

Teraz taka e30 bym przytulił bardzo chętnie. Mojej chrzestny dwa lata temu sprzedał coupe za 1400zl 🤦‍♂️

7 minut temu, V12 napisał:

4.0 i czy juz 4.4 ?? 

w e38 poszedłem dalej V12 i 5.4 lytra w automaciku , echh piekne czasy były fajnie to odpalało  rozrusznik kręcił jak by kompresji nie bylo ze wzgledy na liczbę cylindrów taki dzwięk przy odpalaniu , chwilowa fanaberia miałem jako fure na weekendy 

ale i tak e39 V8 4.4 miała lepszy dzwiek :D

teraz żałuje że juz żadnego z tych sprzetów nie mam tylko nowszy dupowóz z R6 i 3.0 L , stara szkoła beemki to bylo cos 

4.0 chyba to było. Ładna V12 stała dosyć długo u znajomego pod warsztatem. Chłopaczki na szparagu zarobili i kupili, po 2 tygodniach już zaczęło hajsu na wachę brakować i coś dupnelo w niej. Finalnie nie wiem czy oni to odebrali czy się zdenerwował i złomiarzom oddał. W longu toto było. Bmw to się skończyło dla mnie jak lampa. Z lewej strony na prawa przestała pasować 😉

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, gregor1284 napisał:

Teraz taka e30 bym przytulił bardzo chętnie. Mojej chrzestny dwa lata temu sprzedał coupe za 1400zl 🤦‍♂️

tak bym do tej pory ja zostawił i dbał o stan i a tam był dosć rzadki silnik i rocznik   , patrzac na ceny za nia teraz bym sobie kupił jakaś nowsza z EKO gównolitu i masą filtrów spalin w dyslu xD

Edytowane przez V12
Opublikowano
3 minuty temu, V12 napisał:

tak bym do tej pory ja zostawił i dbał o stan i a tam był dosć rzadki silnik i rocznik  , patrzac na ceny za nia teraz bym sobie kupił jakaś nowsza z EKO gównolitu i masą filtrów spalin w dyslu xD

2.5nv?

Tam bardziej m20b25 

3 minuty temu, galan99 napisał:

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „STRAJK AGROYUNIA 9 LUTEGO WYJEŻDŻAMY NA DROGI ROLNICY, PRACOWNICY, PRZEDSIĘBIORCY”

Główny od nich nie chce mi odpowiadać na moje pytania 😔

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, gregor1284 napisał:

. Z lewej strony na prawa przestała pasować 😉

Co zrobisz , naturalna kolej rzeczy , wiek przebiegi , i łojenie przez mlokosów w PL zrobiły swoje 

Ja poganiam juz tą wygibasną lampą zwie sie to e60 ale silnik jeszcze starej szkoły m54B30 benzyna co pamieta e39 , juz troche latek mam , bo teraz kupić taka w miare w stanie to juz też nie ma same ulepki sie zostają 

3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Tam bardziej m20b25 

325e m20B27 , tak zwana ETA

wąska lampa przed lift , poszukaj info w necie , tunerzy lubili ten silnik do driftu...

Edytowane przez V12
Opublikowano (edytowane)

tez dlatego nie mam w dieslu , ale te wczesne e60 bez DPF na pneumatycznym sterowniu turbo w 3.0d były udane 

zresztą , jak przebieg i stan odpowiedni to każda jakoś tam sie sprawowała...

wgniot w fotel o wiele lepszy niz 3.0 PB 

teraz przez te przepisy to sie usrało ,

nie raz jak jestem jakis wkurwiony , to drugi pierdowóz z malutkim  silnikiem biorę co by mi nie ebli mandatu...albo prawka , bo łatwo sie zapomniec bo prędkości nie czuc 

motorem tak samo sie lipa robi :(

Edytowane przez V12
Opublikowano
18 minut temu, Leszy napisał:

Tam u was na południu to wszędzie ludzie tak w kupie mieszkają? Dom koło domu, że na własnym podwórku się wysikać głupio bo ktoś podglądać może? 

W większości tak, pojedyncze domy gdzieś w polach stoją. Jest jedna czy kilka głównych ulic i wszyscy obok siebie. Nie znamy czegoś innego a pojęcia "siedliska" czy jakiś tam innych nie znamy.

Oczywiście młodych nie ma, wiatr się rozpędza.

Opublikowano

wiatr znowu dmie 🥺

ze dwa na plusie. ale będzie błota 🙉

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, HF86 napisał:

wiatr znowu dmie 🥺

daj spokój , te wiatry to juz przesada 

w tamta sobote cała noc nie przespana , cały browar co na niedziele miał być przez noc wychlałem B|

Edytowane przez V12
Opublikowano

Jutro ostatni dzień ancla,nigdy nie myślałem że tak będę tęsknił do roboty :D

Opublikowano
Przed chwilą, Leszy napisał:

a gdzie ty pracujesz? 

na koparce

Opublikowano
3 minuty temu, TheraRolnik napisał:

I co robisz ?

wod-kan,drogówka.

Opublikowano
49 minut temu, gregor1284 napisał:

Mojej chrzestny dwa lata temu sprzedał coupe za 1400zl

Ouu, sam już praktycznie nie pamietam takich cen za coupe. Bardzo nisko ja wycenił 

Opublikowano
1 godzinę temu, Chłoporobotnik napisał:

W większości tak, pojedyncze domy gdzieś w polach stoją. Jest jedna czy kilka głównych ulic i wszyscy obok siebie. Nie znamy czegoś innego a pojęcia "siedliska" czy jakiś tam innych nie znamy.

Oczywiście młodych nie ma, wiatr się rozpędza.

przysiolek -parenascie domow w polach kilometr od wsi, u nas cos takiego wystepuje, przewaznie glowna droga i boczne krotkie ulice . tak maja male wsie. duze po kilka tysiecy mieskancow to juz na szczescie ulice maja bo tak to mozna pobladzic- polowa ludzi sie nie zna, wsie rozciagaja sie na kilka kilometrow- po dwie szkoly podstawowe sa.

znowu wieje i pada-alert przyszedl -zawieje i zamiecie w nocy... 4 w tym roku..

podobno nie ma zmian klimatu..................

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v