Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
HF86 napisał:

1 minutę temu, gregor1284 napisał:

To z dobroci. Chęć pomocy. Tej mazurek czemu brzydko mówią o ludziach z Bargłowa? Jakoś tak chyba ta dziura się nazywa. 

bo ja wiem 🤔

A kto mówi i co?

U nas to raczej mówią: ty chyba z żarnowa. 😉 Na kogoś oderwanego od rzeczywistości. 😉

• Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, superfarmer02 napisał:

Cielaków nigdy nie sprzedawaliśmy ale gościa kojarzę, chyba coś braliśmy od niego 

Jeździ białym Lublinem izoterma

Opublikowano
Przed chwilą, 6465 napisał:

Tak się zastanawiam czy burt nie ocynkowac🤔

ja chyba bym nie chciał. ani to ładne, ani trwałe,. tak po zdjęciach ocynków i narzekań ja tylko...

Opublikowano
58 minut temu, Ursus932 napisał:

@radekz200 słyszę że cycepe kupiłeś , no gratulacje 👍 będzie od kogo pożyczyć na żniwa 🤭

Marcinek teraz czas na Ciebie 😂

55 minut temu, HF86 napisał:

no nie sądziłem że coś takiego się wydarzy 🤔pronarka????????

Czemu? 😱

Opublikowano
Przed chwilą, Pafnucy napisał:

ja chyba bym nie chciał. ani to ładne, ani trwałe,. tak po zdjęciach ocynków i narzekań ja tylko...

Mam ogrodzenie malowane podkładem  lakierem. Po 6latach w koszykach Ruda wyłazi a barierki ocynkowalem i malowali proszkowo lakier nic się nie zmienił jak deszcz umyje to nówka.

Opublikowano
6 minut temu, 6465 napisał:

Szukaj większej te to małe pipki. Ni to do zboża ni balotow.

Do balotów nie używam przyczep  mam jedną lawete i myślę jeszcze drugą ogarnąć . A do takiego dziada jak ja to do zboża dobre , teraz nawozów mało będzie to i przyczepy dużej nie potrzeba

Opublikowano
1 minutę temu, superfarmer02 napisał:

A przypadkiem nie miejscowość góra lub jakieś sąsiednie wsie? 

Może i tak to koło Płocka? Ja wziolem od niego sporo to tylko jeden zdechł. 

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Ty chyba z Żarnowa? 

tam używanych nie kupują. to ostoja bambrownictwa 

Opublikowano
2 minuty temu, 6465 napisał:

Mam ogrodzenie malowane podkładem  lakierem. Po 6latach w koszykach Ruda wyłazi a barierki ocynkowalem i malowali proszkowo lakier nic się nie zmienił jak deszcz umyje to nówka.

no to skoro widzisz że dobre. no to czemu nie? ale chyba parę groszy drożej?

Opublikowano
3 minuty temu, 6465 napisał:

Może i tak to koło Płocka? Ja wziolem od niego sporo to tylko jeden zdechł. 

No tak w połowie drogi jak by leciał z Płońska na Płock. Jak to jest ten co myslę to my się dobrze znamy i sporo handlowaliśmy. Trza będzie przedzwonić 

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, Pafnucy napisał:

no to skoro widzisz że dobre. no to czemu nie? ale chyba parę groszy drożej?

Teraz nie wiem. Jak woziłem bramy na cynkownie to wychodziło jakieś 1,7zl. Za kilo materiału. Tylko nie mogą być profile zamknięte i trzeba by w tych burtach z paneli na końcach otwory powiercic żeby się ocynk dostał. 

Opublikowano
1 minutę temu, superfarmer02 napisał:

No tak w połowie drogi jak by leciał z Płońska na Płock. Jak to jest ten co myslę to my się dobrze znamy i sporo handlowaliśmy. Trza będzie przedzwonić 

Rafał o ile dobrze pamiętam. Jak ci nie zależy na już to mu powiedz że poczekasz ale jak kolor będzie miał to bierzesz. Kiedyś się trafi. Jeden obrządek a weźmiesz więcej niż za hf.

Opublikowano (edytowane)

stara była to Ci sprzedali  A pies pewnie miał uczulenie na mleko z antybiotykiem i zapaleniem 😂

Edytowane przez HF86
Opublikowano
51 minut temu, jacus napisał:

to kieleckie-wiec w sumie niewiadomo .. tam byl w niedziele wieczorem byl targ , sasaid kupowal ciezarowke bydla,przywiozl do nas sprzedal i miesiac mogl pic z kolegami.

Jak i u nas prosięta... Targ o 2 czy 3 w nocy i handlarze zapełniali auta a o 6 handel w okolicach Miechowa czy Olkusza.

Księżyc świeci, wiatr wieje, -1 na termometrze.

Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, Pafnucy napisał:

no napis paczałem;. sory że w bład wprowadziłem. a plandeke samemu zrobisz...

Zrobi się plandeke ale nie chce się , i tyle rzeczy do dokończenia a nie ma czasu . Może być POM Złocieniec , d732 lub Kościan t058

16 minut temu, radekz200 napisał:

Marcinek teraz czas na Ciebie 😂

Czemu? 😱

To szukaj mi takiej jak pisałem wyżej 😛

Edytowane przez Ursus932
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v