Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 minut temu, TheraRolnik napisał:

Niech zgadnę.... Jeszcze przyczepy nie kupiłeś 🙊

Kupiłem małolacik 👍

Przed chwilą, Agrest napisał:

Widziałem i miałem Cię wołać, ale se pomyślałem że stara i droga...😁

Stara 😛 ale jak nowa 😂😂 podłoga nie tracona 

Opublikowano

To u handlarza było?

Ile bo już nie pamiętam.

Rej BZK?

Opublikowano
Przed chwilą, Agrest napisał:

To u handlarza było?

Ile bo już nie pamiętam.

Rej BZK?

Od rolnika 😛 BZA na kołach przyjedzie 😛

1 minutę temu, Belaruss820 napisał:

To co tam Radku kupiles?

Pytaj agresta 

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, radekz200 napisał:

Od rolnika 😛 BZA na kołach przyjedzie 😛

Pytaj agresta 

Daj fotkę będziem Ci zazdraszczać

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
Przed chwilą, radekz200 napisał:

1 km do granicy 😛

No to gratulacje. Miałeś farta że pod nosem.

Podłoga faktycznie nawet nie zarysowana.

Brzegi miała opiankowane czy uszczelka przyklejona na podłodze?

Opublikowano
7 minut temu, Łolek napisał:

W swoim czasie 😛

6 minut temu, Agrest napisał:

Jakie opiankowane? To burta była uchylona 

Opublikowano (edytowane)
56 minut temu, szymon09875 napisał:

Ile ?? Ja 600 na rok płace. Za 2.5. Chociaż domyślam się czemu u Ciebie taka składka

Ja płacę za tą samo pojemność, dokładnie nie pamiętam ale z 450zł góra 500 na rok.

To się ma od stażu, bez wypadkowości i gdzie się mieszka ,wartości auta, bo nawet znajomy mieszka w wawie a samochód zarejestrowany na wioskę bo tam oc dwa razy wyższe bo więcej wypadków kolizji i firmy to biorą pod uwagę,wyższe ryzyko.

Edytowane przez Strongman
  • Like 1
Opublikowano
radekz200 napisał:

7 minut temu, Łolek napisał:

W swoim czasie 😛

6 minut temu, Agrest napisał:

Jakie opiankowane? To burta była uchylona 

wyciągaj gąsiora i stawiaj borysz wszcy Ci tu kibicowali 🤭😁

Opublikowano
szymon09875 napisał:

1 godzinę temu, 6465 napisał:

Siarczan magnezu już rozsialiście na oziminy?

Jutro/ewentualnie poniedziałek rano przed pracą Korn Kali chce rozsypać 

1 godzinę temu, DANDYS napisał:

skazany chyba jestem ze nie bedzie hamulców w tym klamocie jabnym , poł dnia pompki wymieniać i tak nie ma hamulcy 😒

A ręczny działa ?

działa, ale przy turze nie wygodnie,

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, sadownik12 napisał:

Widziałeś te brojlery zagrodowe? Ciekawe jak one wychodzą, bo te zwykłe białe to tylko na tłucz. Z kurami tego nie puścisz. A ten zagrodowe podobno lepsze nogi mają 🤔

Nie, ja na nogi w zwykłych brojlerach teraz nie narzekam, wyrzucam od nich co tydzień i łapy ładne. Choć ja tego nie jem, tylko klienci biorą razem z kurakami. Zadzwoniłem, od poniedziałku sprzedaż niosek.

1 godzinę temu, Baks00 napisał:

28zl 18 tygodni  tak cennik dostałem dzisiaj.

Indyk porażka w tym roku🙉

28zł 20 tygodni, tak mi powiedzieli dziś. Indyki dopiero w maju będą to nie wiadomo jeszcze po ile, zeszłoroczny rzut bardzo udany był.

Znów śnieżyca przeszła. Marchew dowieziona, nakarmione, teraz dychnąć.

Edytowane przez Chłoporobotnik
Opublikowano
Przed chwilą, jahooo napisał:

jaką marchew siejesz ? dajesz taką jadalną czy coś pastewnego ?

Ja sieję tylko jadalną, która i tak nigdy ładna nie rośnie... To nie ziemia na marchewkę, mokra glina się do tego nie nadaje. Kupuję jadalną dla puchaczy od gościa, który targa to od kolegi. Teraz była po 80 groszy płukana.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v