Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 godzin temu, gregor1284 napisał:

A to tak się nie da. Messengera. Musiałbyś fb założyć 

Jak zakładałem messengera to dało się bez jako takiego profilu na fb.

2 godziny temu, Agrest napisał:

Najlepiej to widać na śniegu po pierwszym oblocie, bo za dawnych czasów jeszcze coś takiego jak śnieg bywał podczas lutowych czy marcowych oblotów. A i wiele pszczół też do ula nie wracało bo zafascynowana piekącym słońcem w zaciszu o 10m za  daleko od ula odleciała na otwartą przestrzeń.

Najlepiej to na aucie widać jak stoi na zewnątrz w trakcie oblotu...

2 godziny temu, gregor1284 napisał:

Nie nie, ja nie będę startował. 

Nie wiem jeszcze jak się tej sport nazywa, ale będę kibicem 

Kobita jak kobita...

Wiatr trochę wieje ale my do tego przyzwyczajeni, +4 stopnie, zachmurzone.

Opublikowano
41 minut temu, stempos1980 napisał:

Piotrek nie wiesz co się dzieje z @PRIMO

Czegodusza potrzebuje?😁

Opublikowano (edytowane)
26 minut temu, slawek74 napisał:

Łolek/Marek ma chyba kontak niech sms puści ...

Że co, że niby ja, ale ło co się rozchodzi, mnie tam nie było i nic nie zepsułem i tego będę się trzymał 

Edytowane przez Łolek
  • Haha 1
Opublikowano
16 godzin temu, Pafnucy napisał:

przede wszystkim, gdyby miał dodatni wynik , to szybko by z sanepidu zadzwonili i ancel by miał. on nie potrafi zadzwonić by się dowiedziec?

16 godzin temu, jahooo napisał:

znajomy ostatnio 4 dni czekał na wynik - w dodatku dodatni, a ancel mu liczyli od dnia badania dopiero jak przyszedł wynik, bez sensu

Po 3 dniach dostali informacje że wynik pozytywny testu 🙈 k**wa żeby 3 dni czekać ...

• Confused 1
Opublikowano

Przecież do wyniku ,lub od otrzymania wyniku do powrotu do domu jesteś wolnym człowiekiem ,a przez 3 dni to można namieszać ,no komuś  [w sanepidzie]  ,coś poszło nie tak .

Opublikowano
21 minut temu, TheraRolnik napisał:

Po 3 dniach dostali informacje że wynik pozytywny testu 🙈 k**wa żeby 3 dni czekać ...

A niech ich... 

Opublikowano
13 minut temu, kizak napisał:

Przecież do wyniku ,lub od otrzymania wyniku do powrotu do domu jesteś wolnym człowiekiem ,a przez 3 dni to można namieszać ,no komuś  [w sanepidzie]  ,coś poszło nie tak .

Od zlecenia zrobienia testu, od zrobienia testu masz kwarantannę. Jak negatywny to ok jak pozytywny to izolacja. 

Opublikowano

@Chłoporobotnik Tobie to by się taka Maryna jak z Janosika przydała robotna i obrotna. Kobieta sportmenka się raczej na wieś nie nada ale to też zależy :)

Opublikowano
8 minut temu, Krzak napisał:

@Chłoporobotnik Tobie to by się taka Maryna jak z Janosika przydała robotna i obrotna. Kobieta sportmenka się raczej na wieś nie nada ale to też zależy :)

Nie szukam to i się nie przydaje. Szkoda czasu i energii. Samo nic nie przyjdzie i nic się nie dzieje. 

Pora w Posejdona się bawić...

Opublikowano
Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

Nie szukam to i się nie przydaje. Szkoda czasu i energii. Samo nic nie przyjdzie i nic się nie dzieje. 

Pora w Posejdona się bawić...

Samo nie,pal Dajhatsu i na jakiś dancing śmigaj,tylko nie na żadne hulanki tylko na kulturalną potańcówkę,są takie dla singli nawet. W Krakowie na pewno są.

Opublikowano

Dzień dobry 

Jprd ale ciężko z drugiej strony 😪

Opublikowano
3 minuty temu, Ursus932 napisał:

Dzień dobry 

Jprd ale ciężko z drugiej strony 😪

Że bez af? 🤔

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v