Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@gregor1284 A co ty się czyjąś mamoną przejmujesz,martw się o swoją duszę. Często u kogoś zadrę w oku widzimy a u siebie belki nie widzimy i nie piszę tu personalnie do ciebie żeby nie było tylko w o góloności.

Opublikowano
42 minuty temu, jacus napisał:

dalej nie macie kto grzac ?? czy cos sie zmienilo.

ja juz ma 3 raz swirusa-przezylem ,chco nie bez konsekwencji..

Jaki ślad pozostawił? Mgła covidowa czy to z tymi - 4cm 

Opublikowano

Chłopaki , wiele można dać za przyczepę d46 w dobrym stanie bez dokumentów ??

Opublikowano
13 minut temu, Wojtek98 napisał:

Kurła, a kto to je tyn cały drewnopuluś? 

Też singiel, szukaj kobity bo Ci nabial na dekiel będzie walił jak i jemu 

14 minut temu, Agrest napisał:

Nie, chcę poznać osobowość roku😁

Kurna 4 minuty wizyta u doktora i 150 zł😤

Trza było się uczyć! 

6 minut temu, Krzak napisał:

@gregor1284 A co ty się czyjąś mamoną przejmujesz,martw się o swoją duszę. Często u kogoś zadrę w oku widzimy a u siebie belki nie widzimy i nie piszę tu personalnie do ciebie żeby nie było tylko w o góloności.

Nie lubię jak ktoś mnie próbuje oszukać i wyłudzić ode mnie pieniądze. A propo tej Religi to łap 

IMG_20220124_001941.jpg

Opublikowano
11 minut temu, gregor1284 napisał:

Też singiel, szukaj kobity bo Ci nabial na dekiel będzie walił jak i jemu 

Trza było się uczyć! 

Nie lubię jak ktoś mnie próbuje oszukać i wyłudzić ode mnie pieniądze. A propo tej Religi to łap 

IMG_20220124_001941.jpg

No ale ten cytat tyczy się żydów więc nie bardzo wiem o co ci chodzi,to że Kościół Katolicki próbują różni rozwalić od środka to tak się dzieje od lat. A co do oszustwa to Chrystus cię na pewno nie oszuka.

Opublikowano
3 godziny temu, Krzak napisał:

Wiesz jeszcze temu @bratrolnika się nie dziwię może i emocje jakieś ma bo z tą spawarką musi się wyginać,masa może mu nie łapie denerwuje się i potem przychodzi się wyżywa

Może Darek i ma w pracy powody do nerwów, jak większość z nas. Ale pracuje w jesionce i szybko się umie odstresować. 

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, galan99 napisał:

Jeden Ukrainiec kontra rosyjska armia

te twoje informacje to niczym w TVP.

Opublikowano
3 godziny temu, gregor1284 napisał:

Ty już Ostygnij. Widział ile tu politykowania się przewinęło? Zapanuj nad tym towarzystwem 

Możesz go tym urazić....

2 godziny temu, Drewnopoulos napisał:

@TheraRolnik nie masz nic ciekawego do powiedzenia to się nie wypowiadaj, tylko wątek zaśmiecasz.

Całe szczęście mamy Pinokia czy tam drewnofalusa i on nam merytoryczne tematy podsuwa :)

Opublikowano
18 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

A niech wali, tacy też muszą być. 

Ech, co myślisz, kopnąć się do przebierania ziemniaków?

Zawsze to jakoś owocnie spędzony czas. Ja musze jeszcze drzewo zrzucić żeby na rano gotowa była. 

22 minuty temu, Krzak napisał:

No ale ten cytat tyczy się żydów więc nie bardzo wiem o co ci chodzi,to że Kościół Katolicki próbują różni rozwalić od środka to tak się dzieje od lat. A co do oszustwa to Chrystus cię na pewno nie oszuka.

Przeczytaj na spokojnie i przeanalizuj 

3 minuty temu, szymon09875 napisał:

Możesz go tym urazić....

:)

Ehh 😔

3 minuty temu, slawek74 napisał:

i o co tam chodzi bo nic się nie otwiera?

Że do centrów miast dieslem z taką naklejka będziesz musiał wjeżdżać 

Opublikowano
20 minut temu, superfarmer02 napisał:

2-3 max 

A bliżej 4 🤔

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v