Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Drewnopoulos napisał:

a żeby się  bardziej nie rozwijały będę się leczył w necie.

bardzo duży błąd.

Opublikowano

lubię to znaczy lubiłem teraz raczej specjalistyczne portale o chorobach. najbardziej flustrujące  że moje objawy można przypisać do dziesiątek chorób. fakt, że leczę sie głównie ziołami,  przeciwbólowymi bez recepty i co tam babka ma w apteczce wykradam.

Opublikowano

Jpdl. Co za ludzie. W teleexpresid pokazali gościa. Na dziurawej drodze rozbił skuter No i teraz oczekuje że kupimy mu nowy ze zbiórki bo nie ma czym pracować.

Masakra🤦‍♂️. Założę zrzutkę na klocki i tarcze hamulcowe.

Będzie odzew?

Komentarzy ubliżających nie uwzględnię w statystyce😁

Opublikowano (edytowane)

lubię to znaczy lubiłem teraz raczej specjalistyczne portale o chorobach. najbardziej flustrujące  że moje objawy można przypisać do dziesiątek chorób. fakt, że leczę sie głównie ziołami,  przeciwbólowymi bez recepty i co tam babka ma w apteczce wykradam.

Czyli tak jak mój guru zaleca, zwiększ dawki najwyżej 

Edytowane przez szymon09875
Opublikowano
5 minut temu, Rolnik1973 napisał:

A paliwo co dziś 6.16 to ile będzie po obniźce vatu?

Pewnie po 5,5zł ale spokojnie ... Skończy się "pomóc" to paliwo pewnie po 7zł będzie żeby im się zwróciła ta "pomóc" ...

Opublikowano
1 minutę temu, Drewnopoulos napisał:

przeciwbólowymi bez recepty

przeciw bólowe to tylko objaw moga przygasić. przy twoim cięzkim stanie tylko specjalista i leki odpowiednie do danej choroby. przeciwbólowymi się nie wyleczysz.

a jak czytałes wcześniej, to co było warte uwagi?

Opublikowano
4 minuty temu, Agrest napisał:

Jpdl. Co za ludzie. W teleexpresid pokazali gościa. Na dziurawej drodze rozbił skuter No i teraz oczekuje że kupimy mu nowy ze zbiórki bo nie ma czym pracować.

Masakra🤦‍♂️. Założę zrzutkę na klocki i tarcze hamulcowe.

Będzie odzew?

Komentarzy ubliżających nie uwzględnię w statystyce😁

Na dziurze w drodze alusa zgiąłem ... Do kogo się zgłosić po kasę ? 🙈

1 minutę temu, Rolnik1973 napisał:

A jak Wy ten vat liczycie?

Tu nie ma co liczyć, to loteria jak z nawozami ... VATu nie będzie a czy cena spadnie i o ile ? Tego nikt nie wie ...

Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy napisał:

przeciw bólowe to tylko objaw moga przygasić. przy twoim cięzkim stanie tylko specjalista i leki odpowiednie do danej choroby. przeciwbólowymi się nie wyleczysz.

a jak czytałes wcześniej, to co było warte uwagi?

za dużo chorób, żeby chodzić od przychodni do przychodni, nie mam motywacji. w internecie można się dużo nauczyć. wiesz co ostatnio się dowiedziałem, że mam szpotawe kolana i co ty na to?

Opublikowano
1 minutę temu, Drewnopoulos napisał:

ostatnio się dowiedziałem, że mam szpotawe kolana i co ty na to?

oj bardzo nie dobrze.    no ale kto tak zdiagnozował? można to leczyć , czy się na to umiera?

Opublikowano

Jest jeden na wszystko - to placebo. Czyni cuda przy pozytywnym myśleniu😆

Opublikowano
3 minuty temu, Drewnopoulos napisał:

za dużo chorób, żeby chodzić od przychodni do przychodni, nie mam motywacji. w internecie można się dużo nauczyć. wiesz co ostatnio się dowiedziałem, że mam szpotawe kolana i co ty na to?

A może "spocone kolano" ? 🙊

Opublikowano

sam zdiagnozowałem. było pokazane obrazkowo i książkowa szpotawość. to się nie leczy mam to po babce ona tez ma nogi w pałąk a jednak wyszła za mąż. można żyć, tylko się kolebiesz jak chodzisz. może to być tez od jazdy konnej.konno nie jeździłem alec sadzali mnie na bujanego jak bylem mały to może dlatego.

placebo stosuję u siebie, ale teraz się nawarstwiło i jakby słabiej dziala.

Opublikowano
4 minuty temu, Drewnopoulos napisał:

może to być tez od jazdy konnej.konno nie jeździłem alec sadzali mnie na bujanego jak bylem mały to może dlatego.

o widzisz. to może dżokejem zostaniesz? skąd jesteś ? macie tam jakie stadniny? skoro nie smiertelne to się nie przejmuj.

Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał:

Jest bardzo ładnie, ale mdło😁

Ja tam lubię kontrast. Jakoś wówczas jedno podkreśla drugie.

Wszystko szaro białe nie dla mnie.

Jakbyś coś jaskrawo czerwonego pierdyknął do takich ścian i podłogi - ooo to wówczas jeszcze bardziej to podoba się dla mnie🤭

Teraz to się nie wyrzekniesz że nie masz kurpiowskich przodków. Jeszcze dodaj że wycinanka Ci się tam widzi 🙊

Opublikowano
14 minut temu, TheraRolnik napisał:

Na dziurze w drodze alusa zgiąłem ... Do kogo się zgłosić po kasę ? 🙈

Tu nie ma co liczyć, to loteria jak z nawozami ... VATu nie będzie a czy cena spadnie i o ile ? Tego nikt nie wie ...

A jak wzrośnie? 😂

Obniżyli i znieśli sam vat, nie cenę netto. 

Ludzie tego nie rozróżniają, ale to tylko narazie. 

Jak to mówią nauka kosztuje, mówią też że na naukę nigdy za późno.

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, Pafnucy napisał:

o widzisz. to może dżokejem zostaniesz? skąd jesteś ? macie tam jakie stadniny? skoro nie smiertelne to się nie przejmuj.

wiem ale brzydko to wygląda i pomyśleć, że gdyby nie net to dalej bym żył w przekonaniu, że to normalne. @Kallina86 ty masz zgrabne nogi? bo jest taka strona na wykopie, gdzie dziewczyn wstawiają nogi i proszą o ocenę. zazwyczaj mają niewielką szpotawość, lub koślawość, ale dodaje im to tylko uroku, taka dziewczyna wydaje się sympatyczniejsza, ale ja bym się bał z taka wiązać, żeby jeszcze bardziej nie namieszać genetycznie. może mieć inną wadę np. garbaty nos i taką bym chciał. muszę jeszcze poczytać o krzywej przegrodzie nosowej i sprawdzić u siebie.

Opublikowano
6 minut temu, kris91 napisał:

@Bananek

Poznajesz Pan? 👀🙊🙊🙊🙊🙊

Screenshot_20220131-174628_Gallery.jpg

A co on dalej tam stoi? 😉 

Pewno nie może odpalić przez zbyt luźne klemy. 😉 

IMG_20220131_175409.jpg

muszę jeszcze poczytać o krzywej przegrodzie nosowej i sprawdzić u siebie.

Jeszcze kilka postów i będzie prosta. 😉 

• Like 2
  • Haha 4
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v