Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
31 minut temu, Dublin napisał:

Święta święta i po świętach. Ja mam 164 cm i przed świętami było 94 kg  teraz strach na wadze stanąć.

Ja wszystko lubie a najbardziej pierogi.

to jestes niski,

Jarosław Kaczyński ma 168 cm

Opublikowano
8 minut temu, wojtal24 napisał:

chyba kolegę @konteno to jakieś kobiety skrzywdziły finansowo

nie skrzywdziły , są w życiu inne priorytety niż kobiety 

ale z materialistkami mam doczynienia i swoje wiem 

23 minuty temu, HF86 napisał:

tak. 

pewnie z ulgą wychodziłeś z sali rozwodowej i kamień spadł z serca 

Opublikowano
konteno napisał:

8 minut temu, wojtal24 napisał:

chyba kolegę @konteno to jakieś kobiety skrzywdziły finansowo

nie skrzywdziły , są w życiu inne priorytety niż kobiety 

ale z materialistkami mam doczynienia i swoje wiem 

23 minuty temu, HF86 napisał:

tak. 

pewnie z ulgą wychodziłeś z sali rozwodowej i kamień spadł z serca 

a jakie masz inne priorytety niż rodzina

Opublikowano
2 godziny temu, hubertb napisał:

mam równe 180cm. 

To my tej samej postury, tyle że ja młodszy... W Twoim wieku jak trybu życia nie zmienię to pewnie 100 przeskocze. Już w tym roku poniżej 90 nie zszedłem, a zawsze trzymałem te 85-86 latem i pod 90 zima 😔

Opublikowano

@Qwazi ja zjem wszystko oprócz jajek w każdej postaci podanych osobno. W sensie że w sałatce warzywnej jak nie ma za dużo to zjem, ale samego jajka ugotowanego/jajecznicy czy w żurku to nie ruszę. Odrazu mi się cofa i wymiotuje 😳 od małego tak mam i przez tyle lat się to nie zmieniło. A pamiętam jak mając może 6-7 lat matki siostra chciała mnie przekonać  przed świętami i zjadłem kawałek jajka. Tyle wyszło że ciotka musiała kuchnie sprzątać bo wszystko zarzygalem 🤣

2 minuty temu, songo napisał:

181cm/83kg i to już jest nadwagą, celuje w 75kg ale w wieku 28lat ciężko już zrzucić cokolwiek

Jak się przypilnuje to da radę. Ale najgorzej to sobie odmówić jak się lubi jeść 🤭

• Haha 1
Opublikowano
12 minut temu, songo napisał:

181cm/83kg i to już jest nadwagą, celuje w 75kg ale w wieku 28lat ciężko już zrzucić cokolwiek

Co ty pieprzysz? W tym wieku ciezko?

Ciezko to moze jakbys mial 48 a nie 28. Wystarczy nie siedziec przed kompem calyd zien albo w ciagniku zaczac minimalnie sport uprawiac lekko poprawic diete i juz kg zaczna leciec

Opublikowano

u nas też wszyscy pracują m ale nikt nie jest na tyle głupi żeby samemu pchać się w kierat. jest czas na pracę oraz czas wolny. całej roboty i tak nie przerobisz a tyrać tylko po to żeby tyrać albo żeby bank dorabiać bo jd trza spłacać bo sąsiad też ma. patrzcie na ludzi z miasta mają czasu na pracę siłownie kino i na wakacje.

Opublikowano
4 godziny temu, mds212 napisał:

u nas też wszyscy pracują m ale nikt nie jest na tyle głupi żeby samemu pchać się w kierat. jest czas na pracę oraz czas wolny. całej roboty i tak nie przerobisz a tyrać tylko po to żeby tyrać albo żeby bank dorabiać bo jd trza spłacać bo sąsiad też ma. patrzcie na ludzi z miasta mają czasu na pracę siłownie kino i na wakacje.

Żyjesz z gospo, rodzine masz, rodzice pomagają i ostatnie pytanie prowadzisz hodowlę czy zbożówka 

Jak zostaniesz w dwie osoby z hodowlą a jeszcze mlecznych to zobaczymy  jak wieczorem będziesz w piłkę grał 

Cześć siemanko 🙋‍♂️

Trzeba zacząć świąteczne kalorie spalać dziś 

4 godziny temu, mds212 napisał:

Żyjesz z gospo, rodzine masz, rodzice pomagają i ostatnie pytanie prowadzisz hodowlę czy zbożówka 

Jak zostaniesz w dwie osoby z hodowlą a jeszcze mlecznych to zobaczymy  jak wieczorem będziesz w piłkę grał 

Cześć siemanko 🙋‍♂️

Trzeba zacząć świąteczne kalorie spalać dziś 

@Qwazirosołek, flaczki, pieczina peklowana Golonka z pieczonymi ziemniakami, praziaki zresztą wszystko lubię oprócz ogórkowej i czarniny, choć ta pierwszą zjem tej drugiej nie dam rady 

• Like 1
Opublikowano
27 minut temu, Karol6130 napisał:

Nasze jak mieli po 30-40-50-80 krów to zimą po wieczornym dojeniu jeszcze w halówke grali, latem nożna

Ja wolałem bardziej dochodowy sport 

Zależy też od warunków i systemu utrzymania 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
44 minuty temu, Łolek napisał:

🙋‍♂️

Cześć siemanko 🙋‍♂️

@Qwazirosołek, flaczki, pieczina peklowana Golonka z pieczonymi ziemniakami, praziaki zresztą wszystko lubię oprócz ogórkowej i czarniny, choć ta pierwszą zjem tej drugiej nie dam rady 

Brzmi jak byśmy mieli do niego w gości jechać🤔

Edytowane przez 6465
Opublikowano
2 minuty temu, 6465 napisał:

Brzmi jak byśmy mieli do niego w gości jechać🤔

W sumie daleko nie mamy 

Często szklanka herbaty u szczerych fajnych ludzi smakuje lepiej niż kawior podany z łaski na uciechę 

• Like 6
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v