Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, konteno napisał:

Teraz to już wiesz... Tak jak dziś to już w zupełności spełniony, jeszcze pod wieczór coś dziabnąć i elegancko bez żadnej osoby przy boku.

@gregor1284

https://skutecznie.tv/2010/12/poledwiczki-z-indyka-w-zlocistej-serowej-panierce/

Z zastrzeżeniami - ja robiłem z fileta z indyka, w piekarniku na 220 stopni, na blasze i papierze, im cieńsze kawałki tym lepsze bo się szybciej zrobią, z resztek panierki można zrobić fajne "bułczanki", przyprawy to już od smaków zależy. 

Edytowane przez Chłoporobotnik
Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał:

Młode kobiety z rocznika 2000 będą mieli największe wymagania , tak mi się wydaje .

Tak, a później będą w swojej pracy głównie pytać czy:

"mogę być winna grosika" 

"reklamówkę doliczyć" 

Nie jedną ja taką gwiazdę sprowadziłem na ziemię pokazując że jest zwykłym futerałem na fiuta 

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, galan99 napisał:

Młode kobiety z rocznika 2000 będą mieli największe wymagania , tak mi się wydaje .

moja 2003 i narazie nie ma żadnych wymagań 😊

Opublikowano

DLACZEGO KOBIETY STUDIUJĄ PSYCHOLOGIĘ?

Bo mylą naukę z terapią:

Badanie przeprowadzone w 2008 roku na Uniwersytecie Kalifornijskim w Irvine wykazało, że 17 procent studentów zgłosiło poważne zaburzenie psychiczne, a prawie 30 procent zgłosiło problem ze zdrowiem psychicznym, które wpłynęły na ich samopoczucie lub wyniki w nauce.

Ankieta przeprowadzona w 2006 roku w Berkeley wykazała, że 45 procent ankietowanych doktorantów stwierdziło, że ma problemy ze zdrowiem psychicznym, które wpływają na ich samopoczucie lub wyniki w nauce, a prawie 10 procent respondentów przyznało, że rozważało samobójstwo w ciągu ostatniego roku.

Ankieta APA z 2009 roku wykazała, że 87 procent absolwentów psychologii zgłosiło doświadczanie lęku, a 68 procent zgłosiło objawy depresji, nawet myśli samobójcze – 19 procent – były stosunkowo powszechne.

Może być zdjęciem przedstawiającym 4 osoby i tekst „Na ekcjach psychologi iczba kobie est nadal znacznie wyzsza porównaniu liczbą mężczyzn. TO NOWA STUDENTKA, KASIA PIEKNOUMYSLU.COM Dlaczego kobiety studiują psychologię? Zarówno achkonferencyjnych, akina ekc TEŻ MA DWUBIEGUNÓWKĘ imgflip.com”

Opublikowano
5 minut temu, hubertb napisał:

Wszystko, przede wszystkim to że w szpitalu nie jesteś rodziną dla matki dziecka. Druga upierdliwość to dublowanie dokumentów. Trzecia to 500+ i sprawy związane z żłobkiem/przedszkolem. W szkole również jest pod górkę ale mniej.  

Jprd papierów jak by się w kosmos leciało 🙄

Opublikowano
12 minut temu, malaczarna napisał:

Nie chciałam być nigdy matka wielodzietna żyjąca z socjalu tylko

znajoma z pracy prawie tak ma ,ona w moim wieku a w listopadzie 3 dziecko się jej urodziło, jej chłop dorabia na czarno w ociepleniach i czasem w wykończeniówce ale aktualnie bezrobotyny, mieszkanie wynajmują , ona na chorobowym a teraz na macierzyńskim i z socjalu jakość ciągną choć może liczyć na pomoc swoich 4 starszych sióstr 

Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, malaczarna napisał:

Co wy co tydzień macie inna partnerkę?

jak idą na impreze w sobotę co raz do innego klubu/dyskoteki i inną dziewczyną sie bawią to chyba tak 

Edytowane przez konteno
Opublikowano
1 minutę temu, hubertb napisał:

Jak byś był na studiach to byś wiedział że studenci sobie z takich ankiet to takie jaja robią, że głowa mała. A psychologia to ciężkie studia. 

Ciężkie, ciężko się dostać wielu kandydatków jest

Opublikowano (edytowane)

Tak tylko z socjalu żyją wszyscy , tylko taka durna gadanie jest .

Nic dziwnego że Europa się wyludnia , 1 dziecko lub wcale . Zaś ISLAM MAJĄ PO 5 , TAK SAMO CZARNI 5 CZY 10 TO RYTUAŁ .

Edytowane przez galan99
  • Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, hubertb napisał:

To znaczy ile ciągną? 1500zł? 

świadczenie rodzinne dochodzi do tego, produkty spożywcze dają ileś tam na rok,

Opublikowano
Przed chwilą, TheraRolnik napisał:

Ale że jak 🤔 obu 🤔

tego które bardziej kocha

Opublikowano
2 minuty temu, MonteChristo napisał:

Ciężkie, ciężko się dostać wielu kandydatków jest

Niż demograficzny zrobił trochę przetasowanie. Zresztą co innego studiować psychologię na UMCS a co innego w wyższej szkole zapłać i zdaj.

Opublikowano
1 minutę temu, hubertb napisał:

Nawet w głupiej szkole potrzeba zgody rodziców na np. wycieczkę szkolną. 

Daj spokój z papierkologią, na studniówkę szedłem, dziołcha nie miała 18 lat (8 miesięcy jej bodajże brakowało) to były nawet kwitki, że idzie "pod opieką osoby towarzyszącej" i jeszcze babka musiała podpisać, że się zgadza. 

Opublikowano
12 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Teraz to już wiesz... Tak jak dziś to już w zupełności spełniony, jeszcze pod wieczór coś dziabnąć i elegancko bez żadnej osoby przy boku.

@gregor1284

https://skutecznie.tv/2010/12/poledwiczki-z-indyka-w-zlocistej-serowej-panierce/

Z zastrzeżeniami - ja robiłem w piekarniku na 220 stopni, na blasze i papierze, im cieńsze kawałki tym lepsze bo się szybciej zrobią, z resztek panierki można zrobić fajne "bułczanki", przyprawy to już od smaków zależy. 

Wysłałem do realizacji 

Opublikowano
1 minutę temu, MonteChristo napisał:

świadczenie rodzinne dochodzi do tego, produkty spożywcze dają ileś tam na rok,

to + jakieś zasiłki za niskie dochody pewnie , mąż coś przyniesie jak zarobi na lewo , nie wiem jak z zasiłkiem chorobowym i macierzyńskim urlopem bo w międzyczasie skończyła jej się umowa o pracę 

Opublikowano
11 minut temu, galan99 napisał:

Bo mylą naukę z terapią:

Badanie przeprowadzone w 2008 roku na Uniwersytecie Kalifornijskim w Irvine wykazało, że 17 procent studentów zgłosiło poważne zaburzenie psychiczne, a prawie 30 procent zgłosiło problem ze zdrowiem psychicznym, które wpłynęły na ich samopoczucie lub wyniki w nauce.

Ankieta przeprowadzona w 2006 roku w Berkeley wykazała, że 45 procent ankietowanych doktorantów stwierdziło, że ma problemy ze zdrowiem psychicznym, które wpływają na ich samopoczucie lub wyniki w nauce, a prawie 10 procent respondentów przyznało, że rozważało samobójstwo w ciągu ostatniego roku.

Ankieta APA z 2009 roku wykazała, że 87 procent absolwentów psychologii zgłosiło doświadczanie lęku, a 68 procent zgłosiło objawy depresji, nawet myśli samobójcze – 19 procent – były stosunkowo powszechne.

Może być zdjęciem przedstawiającym 4 osoby i tekst „Na ekcjach psychologi iczba kobie est nadal znacznie wyzsza porównaniu liczbą mężczyzn. TO NOWA STUDENTKA, KASIA PIEKNOUMYSLU.COM Dlaczego kobiety studiują psychologię? Zarówno achkonferencyjnych, akina ekc TEŻ MA DWUBIEGUNÓWKĘ imgflip.com”

A dlaczego księża studiują psychologię? 

11 minut temu, galan99 napisał:

Bo mylą naukę z terapią:

A dlaczego księża studiują psychologię? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v