Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do krzyża by nie dosikal a gdzie do ulicy jeszcze 😂 

3 minuty temu, Bananek napisał:

Toć on u mnie był i widział. Ale stawiam 1:40, że do ulicy by nie dosikał, choćby nie wiem jak węża ścisnął. 😉

4

Ej, no weź. ☺️

Jak widziałem jak "fachowiec"położył płytki u znajomego i skasował jak za zboże, to prawie wszystkie remonty które widziałem po "amatorach" były 100 razy lepsze. Tam u Ciebie przecież niczego nie brakowało. 

Opublikowano
gregor1284 napisał:

Nie masz tam jakich pozostałości na sprzedanie z tych remontów? 🤔

Zrzyny płyt gk, wprawdzie we wtorek wywaliłem je na gnój, ale wybrać sobie jeszcze coś możesz. Taniej policzę.

A, wiaderko posadzki zostało jak coś. To też może sprzedać.

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Bananek napisał:

Zrzyny płyt gk, wprawdzie we wtorek wywaliłem je na gnój, ale wybrać sobie jeszcze coś możesz. Taniej policzę.

A, wiaderko posadzki zostało jak coś. To też może sprzedać.

Łe to nie interesuje mnie. Ewentualnie gruz mogę przyjąć ale to darmo i z transportem

Opublikowano
Przed chwilą, Bananek napisał:

Toć podpisane z tyłu, że to ojciec chrzestny

Zobacz te bogole po obwieszają się tym złotem to jak się napinają żeby rękę podnieść 

Przed chwilą, Bananek napisał:

Kurka, alerta przysłali, że wiater, a tu 10 płyt gk koczuje na balkonie. 🥴

No i magicznie znalazło się coś co jest do sprzedania?! O tak to się nie robi 

Opublikowano
gregor1284 napisał:

Łe to nie interesuje mnie. Ewentualnie gruz mogę przyjąć ale to darmo i z transportem

Mogę i gruz sprzedać. Z pewnością łatwiej ci będzie z transportem. Chyba, że po prostu zapłacisz, a gruz nadal będzie u mnie. Aha, zapomniałbym. Trzeba by ten gruz z błota wyjąć to ubierz się odpowiednio, cobyś krawata nie ubrudził.

gregor1284 napisał:

Zobacz te bogole po obwieszają się tym złotem to jak się napinają żeby rękę podnieść 

O, chłopie, żebyś widział taką jedną babę z okolicy. Ma na sobie wszelkie złoto jakie udało się jej w życiu kupić/dostać. Nosi to wszędzie ze sobą, żeby jej mąż nie upłynnił. Choineczka na nią gadają. Baba ma z 140cm wzrostu, poobwieszana tym złotem po kilka pierścionków na jednym palcu, po kilka bransoletek. Podejrzewam, że ona sama waży mniej od twgo żelastwa. 😉

Opublikowano (edytowane)

A zapomniałem się pochwalić. Patrzta jakie kolumny se do obory sprawiłem za grosze. O, tera to będą byki ROŚLI. 

IMG_20220128_080653.jpg

Tylko nie ma czasu zamontować. 

Edytowane przez Bananek
  • Haha 1
Opublikowano
9 minut temu, Bananek napisał:

Mogę i gruz sprzedać. Z pewnością łatwiej ci będzie z transportem. Chyba, że po prostu zapłacisz, a gruz nadal będzie u mnie. Aha, zapomniałbym. Trzeba by ten gruz z błota wyjąć to ubierz się odpowiednio, cobyś krawata nie ubrudził.

O, chłopie, żebyś widział taką jedną babę z okolicy. Ma na sobie wszelkie złoto jakie udało się jej w życiu kupić/dostać. Nosi to wszędzie ze sobą, żeby jej mąż nie upłynnił. Choineczka na nią gadają. Baba ma z 140cm wzrostu, poobwieszana tym złotem po kilka pierścionków na jednym palcu, po kilka bransoletek. Podejrzewam, że ona sama waży mniej od twgo żelastwa. 😉

Trzeba jak tulipan ją podejść. Gruzu z błota wybierał nie będę i tak stoję nad grobem. 

4 minuty temu, DANDYS napisał:

co do ch*ja przecież obniżyli paliwo i jest 5.89 na orlenie, to dziady

Miałeś strajkowac 🙊

Opublikowano
44 minuty temu, szymon09875 napisał:

Do krzyża by nie dosikal a gdzie do ulicy jeszcze 😂 

Jakby z cztery piwa wypił a nie sikał długo to by ciśnienie jak w siutntce w hydraulice osiągnął

24 minuty temu, DANDYS napisał:

co do ch*ja przecież obniżyli paliwo i jest 5.89 na orlenie, to dziady

Wczoraj na Orlenie po 5,99 było

Opublikowano
gregor1284 napisał:

4 minuty temu, DANDYS napisał: co do ch*ja przecież obniżyli paliwo i jest 5.89 na orlenie, to dziady Miałeś strajkowac 🙊

i bardzo dobrze ze nie pojechałem bo same bambry i oburzeni że im dopłaty po ucinają...

Opublikowano
3 minuty temu, bratrolnika napisał:

Jakby z cztery piwa wypił a nie sikał długo to by ciśnienie jak w siutntce w hydraulice osiągnął

Pod warunkiem że wszystko cyka....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v