Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
44 minuty temu, Karol6130 napisał:

Napisałem, odpisał że nie kupi 

Musiałeś nie być grzeczny...albo Mikołaj podły jakiś Ci się trafił😜

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano

Witam wszystkich. Nie dosyć że ohydnie na zewnątrz to wszyscy w domu mają katar. Jak by tego było mało jeszcze kot dostał ruji więc "śpiewa" jak najęty. Na termometrze widzę nieśmiałe 5 stopni, przez okno widać typowy marcowy deszcz(szkoda że w grudniu). 

Wszystkim Adamom i Ewą najlepszego! @stempos1980 🥂

• Thanks 1
Opublikowano
2 minuty temu, bratrolnika napisał:

UWAGA UWAGA WAŻNY KOMUNIKAT!!!!!

Konto @Pafnucy nie należy do naszego starego przyjaciela Zbyszka, ktoś się podszywa, także zalecam ostrożność!!!!

To się musiało kiedyś wydarzyć.  

• Confused 1
Opublikowano
2 minuty temu, bratrolnika napisał:

Konto @Pafnucy nie należy do naszego starego przyjaciela Zbyszka, ktoś się podszywa, także zalecam ostrożność!!!!

stary przyjaciel Zbigniew to był zetorki12

• Like 2
Opublikowano
7 minut temu, bratrolnika napisał:

to pewnie k

jeden z jego kolegów. 

lemik, albo ten Wedrowycz 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, stempos1980 napisał:

Wszystkiego najlepszego z okazji imienin Adamie. 🎊🎉🍻image.png.a086f8f8c66f56604f9eeb6bc60a8dde.png

image.png.042088a8719c56a55e54258d3d4e4ed2.png

Edytowane przez PRIMO
Opublikowano
1 godzinę temu, jahooo napisał:

Ban ma założony

A co on przeskrobał?🤔

Toż on taki grzeczny. 😁

Opublikowano
26 minut temu, bratrolnika napisał:

Tak, idealny, tylko to jedno słowo, pierwsze w szóstej linijce ogłoszenia nie pasuje (że netto,bo jak w aplikacji otworze to inaczej się tekst układa)

Ale daleko nie jest, jak przez święta nie pójdzie to trzeba będzie podjechać zobaczyć 

Jest już nowy Pafnucy, jak Fenix z popiołów 

Teraz mówisz, jak na jesieni prawie 100 drzewek wyleciało, z czego ponad 60 z powodu nie plonowania...

@stempos1980 @adam131 wszystkiego najlepszego z okazji imienin 💐

To i tak wychodzi chyba że 106 tyś. Te 6 tys może by utargował🤔 jak bym się przy tym zakrecił 

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, superfarmer02 napisał:

To i tak wychodzi chyba że 106 tyś. Te 6 tys może by utargował🤔 jak bym się przy tym zakrecił 

To nadal dwie dychy ponad budżet, niektórzy pewnie noszą tyle w kieszeni, a dla innych to już duża kwota. Aczkolwiek przekazałem, wiesz przecież że ja nie decyduję. 

Tak jak napisałem wyżej, nie jest daleko, na upartego to i na kołach by przyleciał 

3 minuty temu, Agrest napisał:

chyba 3 cylindry

Z tych pasujących w wymagania to praktycznie wszystkie mają 3 cylindry i tego nie przeskoczy 

Jedynie NH 70-56 jest w czterech garach, ale to można powiedzieć biały kruk w ogłoszeniach 

Edytowane przez bratrolnika
  • Like 1
Opublikowano
5 minut temu, bratrolnika napisał:

Nie wiem czy cokolwiek zrobią, skoro nick jest wolny, to może zostać użyty. 

Choć może się mylę 

Jedynie prześwietlić mogą.

Jeśli odkryje multi to polecą wszystkie odkryte.

Niemniej jakiś pajac co chwilę musiał sprawdzać czy konto się zwolniło.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v