Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, Baks00 napisał:

,i zabudowy,coś w stylu al'a namiotów imprezowych 

I to jest niezłe. Chociaż i tak wpadły mi w oko żaluzje i będę kombinował jak to założyć. 

Opublikowano
12 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Bardzo fajne bańki są po AdBlue 20l zamiast po oleju, jak się chce użyć na przykład na jakieś paliwo a nawet i po rozcięciu do posadzenia jakiś kwiatków aby gryzonie nie właziły w korzenie. Czyste i przynajmniej nie śmierdzą tylko trzeba dostęp mieć. Choć przegorzany mam w plastikowych wiaderkach wsadzone.

Do bimbru dobre są od tych energetycznych specyfików dla krów 🤭

No i wróciłem od fryzjerki teraz po prysznicu to nie mogę w lustro spojrzeć 🤔

Opublikowano
19 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Bardzo fajne bańki są po AdBlue 20l zamiast po oleju, jak się chce użyć na przykład na jakieś paliwo a nawet i po rozcięciu do posadzenia jakiś kwiatków aby gryzonie nie właziły w korzenie. Czyste i przynajmniej nie śmierdzą tylko trzeba dostęp mieć. Choć przegorzany mam w plastikowych wiaderkach wsadzone.

Po adblue do paliwa nie polecam.

Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, gregor1284 napisał:

Do bimbru dobre są od tych energetycznych specyfików dla krów 🤭

No i wróciłem od fryzjerki teraz po prysznicu to nie mogę w lustro spojrzeć 🤔

To slipki załóż.

Gdzie to podobne na pałę się oszlifować 🤦‍♂️

Będzie kuło jak odrośnie🤭

Edytowane przez Agrest
Opublikowano
2 minuty temu, stempos1980 napisał:

A może zrobiła mu kaptur mnicha😁🤭

zamiast patrzeć w lustro przy strzyżeniu, gapił się na cycki i teraz dopiero zobaczył, jak go owaliła

• Haha 6
  • Confused 1
Opublikowano
Przed chwilą, hubertb napisał:

Paliwo do kosiarki wożę w staromodnej bańce 10l metalowej. 

Do tej pory na benzynę 5l bańka plastikowa i spacer na stację, teraz na cały przyszły rok kupione i wlane właśnie do bańki po adblue. 

Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Do tej pory na benzynę 5l bańka plastikowa i spacer na stację, teraz na cały przyszły rok kupione i wlane właśnie do bańki po adblue. 

Ropa może postać ale benzyna już nie zabardzo 

Opublikowano
9 minut temu, Agrest napisał:

To slipki załóż.

Gdzie to podobne na pałę się oszlifować 🤦‍♂️

Będzie kuło jak odrośnie🤭

Gdzie na łyso wariacie ja mam zbyt piękne włosy żeby na łyso się obciąć, na łyso to jedynie jajka 

Opublikowano

Z jesieni zostawało nieraz parę litrów w bańce, kosiarki i glebogryzarka wszystko przepaliły i problemu nie było. Ropy to kiedyś od Seniora dostałem chyba z dwuletnią? Sam nie pamiętał. Pomieszana ze świeżą, przepalone wszystko. 

Opublikowano

Na sylwestra prognozy pokazują +11⁰

Na 3 króli bzy rozkwitną🤭

Opublikowano
11 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Teraz to już po ptokach bo 90% do takich wlane, zresztą od początku do takich lałem. 

Za którymś razem to wiadomo że się przeplukaja. Niestety za dużo już widziałem negatywnego wpływu adblue na układy paliwowe i w życiu nie wleje ropy po bańce od adblue nawet do swoich starych trupów 

Opublikowano
16 minut temu, bratrolnika napisał:

Zbałamuciła cię???

13 minut temu, stempos1980 napisał:

A może zrobiła mu kaptur mnicha😁🤭

Myślita, że Gregor ma moralniaka🤔

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, szymon09875 napisał:

Za którymś razem to wiadomo że się przeplukaja. Niestety za dużo już widziałem negatywnego wpływu adblue na układy paliwowe i w życiu nie wleje ropy po bańce od adblue nawet do swoich starych trupów 

Śmiem wątpić, że tam dużo zostało nawet przed pierwszym wlaniem bo dokładnie wylane wszystko i stało odwrócone do góry nogami. Jedynie to co na ściankach, zakamarkach. 

Edytowane przez Chłoporobotnik
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v