Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, Łolek napisał:

I to się nazywa zejście z pola rażenia 

Za swoje przewinienia, których w jej ocenie mogłem się dopuścić...będę pokutował🙆...jak się bardziej ciemno zrobi🤭😜

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, stempos1980 napisał:

@Aktywnyrolnik7245 Przesyła wam jeszcze raz Życzenia Świąteczne i Życzy wam Szczęśliwego Nowego Roku.

Powiedział że po nowym roku się odezwie.

@Łolek a ciebie kazał pochwalić za budowlę dla czworonogów 

Jakby nie to że też mam z nim kontakt poza AF pomyślałbym że ma 15 lat i jest przedstawicielem płci pięknej, bo zachowanie na to wskazuje ewidentnie 😉

Edytowane przez szymon09875
  • Haha 4
Opublikowano
8 minut temu, witejus napisał:

hmm, jest na to sposób ... zajść komu porządnie za skórę

Ale komu? Małżowina w pracy. Dzieci nie dosięgną. Może by do kogoś po sąsiedzku fiknąć, ale to by mi się musiało chcieć ubierać coby na podwórko wyjść. Dzis na zewnątrz to byłem tylko bykom obdać. Tak mnie łamie, że nie ryzykuję łażenia w tym deszczu. 

8 minut temu, witejus napisał:

Od tyłu do do konia nie podchodź, do byka od przodu, 😜

A do idioty w ogóle. 😉 

Agrest napisał:

Albo od tyłu byka za jaja pociągnąć 🤣

Aleś trafił, pokastrowane więcej niż połowa. 😉

Opublikowano
29 minut temu, Bananek napisał:

Ja pierdzielę jak mnie zęby swędzą. Zawsze tak mam przy przeziębieniu i katarze.

Mnie już nerw minął także przykro mi nie pomogę 🤷‍♂️

• Haha 1
Opublikowano
30 minut temu, Qwazi napisał:

Za swoje przewinienia, których w jej ocenie mogłem się dopuścić...będę pokutował🙆...jak się bardziej ciemno zrobi🤭😜

Nazwijmy rzeczy po imieniu będziesz podłogi szorował jak wszyscy spać pójdą 😉😁

• Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v