Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Podobno mają podnieść emerytury rolnicze 🤔 

no iii? spodziewasz się już dostać?

Opublikowano (edytowane)

Kombinowanie to praca umysłowa, a to też praca. Niech już ludzie przestaną głosić, że praca to tylko przy łopacie. 

3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Ototo temu lepiej coś pokombinować jak się urobic 

Edytowane przez Leszy
Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Ototo temu lepiej coś pokombinować jak się urobic 

ja to kombinuję jak nic nie robić.... ale nie płacą za to... 🤷‍♂️

Opublikowano
2 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

O to w sam raz dla Ciebie, zanim zdecydujesz się modernizować to będziesz miał wyższą emeryturę to i szybciej ruszysz 😉

• Haha 2
Opublikowano
12 godzin temu, 6465 napisał:

Ehh ciężki dzień się zapowiada. Jadę dopiero godzinę a już 15min. Opuznienia.😔

nie było tragedii  , 5 minut wcześniej wyjechałem i równo na 6 w robocie 22km gdzie wiele osób zbiorową komunikacją nie dojechało w ogóle na 2 koniec miasta

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Ale Ty głupi🙆🏻‍♂️

dlaczego tak napisałeś? o co chodzi?

chyba tak się podpisywałeś, bo widzę że zmieniłeś??

nie sądzę bym był głupszy od ciebie...

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano
47 minut temu, 6465 napisał:

A umordowalem się że nosem ziemię redle. W radiu mówili że 38latek w Warszawie się na chodniku poślizgnął i uderzył głową i zmarł. Już mówią że wina Trzaskowskiego 🤦

Pet dziś też pizgnął i prawie go samochód przejechał 🤷‍♂️ może ten z Warszawy to i porządny człowiek to takiego to i szkoda, mógł jeszcze pożyć 🤔

Opublikowano
1 godzinę temu, hubertb napisał:

v8 big block się do tego nadaje nic innego. Reszta wygląda pokracznie. 

jaki to ? daj link 

lepiej jakiś alu żeby ladnie pomalować i było lekkie w przestawianiu

Opublikowano (edytowane)

Już całkiem pogłupieli co nie którzy, pis da ale zabierze jeszcze więcej w cenach nawozów paliw i wszystkiego do okoła a te się podniecają 2,6k 

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
Przed chwilą, Strongman napisał:

Już całkiem pogłupieli co nie którzy, pis da ale zabierze jeszcze więcej w cenach nawozów paliw i wszystkiego

weź im to wytłumacz...

Opublikowano
10 minut temu, Leszy napisał:

Kombinowanie to praca umysłowa, a to też praca. Niech już ludzie przestaną głosić, że praca to tylko przy łopacie. 

A gdzie tam to niejednokrotnie samo z siebie przychodzi 🤔

Opublikowano
11 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

a składki podniosą po wyborach , o likwidacji krus można zapomnieć bo to kawałek gałęzi budżetowki której nie odetną i nie przesadzą do innych resortów 

Opublikowano
5 minut temu, Pafnucy napisał:

dlaczego tak napisałeś? o co chodzi?

chyba tak się podpisywałeś, bo widzę że zmieniłeś??

nie sądzę bym był głupszy od ciebie...

Bo czytać nie umisz

Pis

Da

A nie piz*a

Opublikowano
50 minut temu, radekz200 napisał:

Taki dach jak u mnie? 

nie , tańszy, musi zostać więcej w kieszeni z tego więc blacha nie jak na puszki tylko cienka jak folia ameliniowa

1 godzinę temu, Łolek napisał:

a co do dziewczyn jak któraś patrzy na kasę nie na to co sobą reprezentujesz to kopnij ją w dupe za wczasu bo potem tylko problemy 

tylko że kasą coś sobą zaprezentujesz , gdzieś zaprosisz i czasem jej jakiś prezent zrobisz, w miarę porządnym autem ją będziesz wozić i jako taki poziom życia jej zapewnisz a jak na to nie stać to o jakiejkolwiek nie ma co myśleć 

1 godzinę temu, Qwazi napisał:

Kukurydzę też rozdaje ręcznie, ale z taczką do pryzmy nie biegam. A to już wiele.

jak duży szeroki korytarz i łyżką wykiprujesz do rozwiezienia to git

Opublikowano
Przed chwilą, Rolnik1973 napisał:

A nie piz*a

sam głupi. nawet raz nie napisałem przez Z.    także proszę licz sie ze słowami.

Opublikowano
7 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Ale Ty głupi🙆🏻‍♂️

Rysiek a weź tak na zdrowy rozum to że czyta się Pafnucy a po niemiecku by się PiSało Pafnutzy to nie jest dla Ciebie ani trochę POdejrzane? 🤔

• Haha 4
Opublikowano
10 minut temu, pedro2 napisał:

O to w sam raz dla Ciebie, zanim zdecydujesz się modernizować to będziesz miał wyższą emeryturę to i szybciej ruszysz 😉

Ja od zawsze mówię że  nie będe modernizował, ribiey tylko swoje żeby żyć 

Opublikowano
6 minut temu, Strongman napisał:

Już całkiem pogłupieli co nie którzy, pis da ale zabierze jeszcze więcej w cenach nawozów paliw i wszystkiego do okoła a te się podniecają 2,6k 

Niektórzy dostali więcej 

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

PiSało Pafnutzy

poważnie?    niemożliwe... 😄

Opublikowano
4 minuty temu, konteno napisał:

a składki podniosą po wyborach , o likwidacji krus można zapomnieć bo to kawałek gałęzi budżetowki której nie odetną i nie przesadzą do innych resortów 

Nie przesadzą do innych resortów? "pa tera" 

4 minuty temu, konteno napisał:

nie , tańszy, musi zostać więcej w kieszeni z tego więc blacha nie jak na puszki tylko cienka jak folia ameliniowa

tylko że kasą coś sobą zaprezentujesz , gdzieś zaprosisz i czasem jej jakiś prezent zrobisz, w miarę porządnym autem ją będziesz wozić i jako taki poziom życia jej zapewnisz a jak na to nie stać to o jakiejkolwiek nie ma co myśleć 

jak duży szeroki korytarz i łyżką wykiprujesz do rozwiezienia to git

Źle myślisz. To nie Ty jej masz to zagwarantować tylko jak jest coś warta to we dwoje sobie to zagwarantujecie! 

• Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v