Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Bananek napisał:

8 minut temu, bratrolnika napisał:

fotele kubełki, skóra na kierownicy, gałce i recznym, , lotka na klapie, 

😎

Ty, ja też mam fabryczną lotkę na dachu i te dokładki progów. W Twoim brakuje owiewek sport. Tłumik u mnie inaczej poprowadzony. Moim zdaniem mniej korzystnie u mnie. Takie wiadro z tyłu wisi. 

IMG_20220902_190923_edit_319431782421569.jpg

obaj macie pakiet sport lub wersję sport, w skład wersji sport wchodzi lotka tylna, progi, tłumik dwururka, i kubełki w środku. Sam polowałem, ale mojej nie zależało, a trafiło się w fajnym stanie bez pakietu.

Opublikowano
9 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Marek nie wiesz jak to jest na wsi , przyjdzie wiosna to nie wiadomo za co najpierw się brać , już po zimie mam vplany , został jeden dach do remontu i wiate mam stawiać ... Teraz intensywnie szukam to coś wynajde 😉

100 zł no przecież nie euro 😛

Właśnie chodziło o odpowiedź czy jest szansa że załapie 

Marcin pierdu pierdu nie z taką obsadą zwierząt  robiłem sprzęty i gospo teraz biorę na tapetę maszynę od @soltys48@soltys48 już we wtorek częsci zjeżdżają a na wiosnę farba 

• Like 1
Opublikowano
TheraRolnik napisał:

2 minuty temu, songo napisał:

I tak ja mam największy spojler z tyłu xd ma ktoś skręcające lampy? :D

3 drzwiowy 🙄

a po co mi 5 drzwiowy, ja tam z tyłu to wożę kogoś bardzo sporadycznie, a bardziej mi się podobało 3d, tak bardziej sport wygląda :P

Opublikowano
stempos1980 napisał:

5 minut temu, 6465 napisał:

No wiem. Ale trzeba będzie się do nich przyzwyczaić. Ja to mam chęć na Toyotę hybrydę ale mnie nie stać 🤷

Nie tylko ty masz chrabke na Toyotę😁 ale tylko ta kasa gdzieś 🙄

a jaką ? jest nowa corolla taki mini crosower 🤭😁

Opublikowano
1 minutę temu, songo napisał:

a po co mi 5 drzwiowy, ja tam z tyłu to wożę kogoś bardzo sporadycznie, a bardziej mi się podobało 3d, tak bardziej sport wygląda :P

Ale nie funkcjonalny 🤷 zakupy czy coś to nawet nie ma jak wrzucić na tylne siedzenie 

Opublikowano

Mam jeszcze jedna maszynę, ale ta służy tylko do wyszalenia się :D

IMG_20220501_153228.jpg

daron64 napisał:

2 minuty temu, songo napisał:

ktoś skręcające lampy

U siebie w wołowince mam, ale jakbym nie wiedział, to po pracy bym się nie zorientował. Myślałem, że mocniej to skreca

u mnie daje radę w zakrętach to widać bardzo mocno, brat ma w astrze w xenonie i Alfie i dużo słabiej skręca.

TheraRolnik napisał:

1 minutę temu, songo napisał:

Ale nie funkcjonalny 🤷 zakupy czy coś to nawet nie ma jak wrzucić na tylne siedzenie 

w focusie jest gigantyczny bagażnik nie wiem jakie zakupu trzeba by robić żeby się nie zmieściły xd

Opublikowano
10 minut temu, Łolek napisał:

Marcin pierdu pierdu nie z taką obsadą zwierząt  robiłem sprzęty i gospo teraz biorę na tapetę maszynę od @soltys48@soltys48 już we wtorek częsci zjeżdżają a na wiosnę farba 

To nie ode mnie jeno od LEPPERA ,ja tylko przewoźnik. Właśnie muszę jechać do nich po umowę 

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, songo napisał:

IMG_20220501_153228.jpg

u mnie daje radę w zakrętach to widać bardzo mocno, brat ma w astrze w xenonie i Alfie i dużo słabiej skręca.

w focusie jest gigantyczny bagażnik nie wiem jakie zakupu trzeba by robić żeby się nie zmieściły xd

Też mam duży bagażnik ale zakupy wolę włożyć na siedzenie bo w bagażniku to później reklamówka lata po całym bagażniku 

• Like 1
Opublikowano
13 minut temu, gregor1284 napisał:

We jak ja się dziś staro czułem jak mi milfy część mówiły 🤦‍♂️

mówisz że już nawet I kler się za Tobą nie ogląda 🤭

Opublikowano
2 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Też mam duży bagażnik ale zakupy wolę włożyć na siedzenie bo w bagażniku to później reklamówka lata po całym bagażniku 

I jeszcze pasami przypiąć 😜 

Opublikowano
17 minut temu, Qwazi napisał:

Jeszcze nic nie znalazłeś? Ja dzisiaj brałem udział w zakupie dwóch przyczep, który łącznie trwał 5 minut i zawarł się w dwóch słowach. A szansa, że ta krowa złapie jest taka sama jak, że nie złapie 

D47 graniczy z cudem żeby za +-10 tyś było coś z prostą ramą , jak będzie odpowiednia to kupie ją w ciągu minuty 😛. To jakie to przyczepy były ?

Opublikowano
19 minut temu, Leszy napisał:

Miałeś sobie wymajstrować lukom gdzie mógłbyś spłodzić następcę 😜. Jak się sprawy potoczyły? ;) 

Chyba zostajemy w domu rodzinnym

Opublikowano
Przed chwilą, Aktywnyrolnik7245 napisał:

D47 graniczy z cudem żeby za +-10 tyś było coś z prostą ramą , jak będzie odpowiednia to kupie ją w ciągu minuty 😛. To jakie to przyczepy były ?

Kiedyś już Ci pisałem kupi taniej tylko szybko trzeba się zastanawiać.

Jakbyś chciał sztywną z kwitkiem w fajnym stanie to w rozsądnych pieniądzach by wziął. Jest też hl 8011 nie za miliony

• Like 1
Opublikowano
13 minut temu, songo napisał:

co to za konstrukcja?

Opublikowano
19 minut temu, Łolek napisał:

Marek no wiem , kiedyś też taki azor na robotę byłem 😉 . To cóż takiego ciekawego Ci wcisnął pan Przemysław 🤔

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v