Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, 6465 napisał:

@superfarmer02 i @bratrolnika co tam się dzieje. Na ulicy płockiej jakiś h*j zazgal nożem ekspedientkę w sklepie. Ponoć gliny z psami szukają mordercy. I śmigłowiec.

no właśnie czytam

20 ciosów nożem podobno kobicie zadał

Przed chwilą, 6465 napisał:

Gdzie ta Płocka? Jak na konty?

kiedyś ten sklep się nazywał U Józefa, teraz to żabkę tam zrobili

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, superfarmer02 napisał:

No podobno, widać 2 helikoptery i cały dzień syreny słuchać 

Ty tam blisko. Jak by jaki przyleciał się chować to go widłami zajebaj.

Opublikowano
3 minuty temu, 6465 napisał:

jaki przyleciał się chować to go widłami zajebaj.

śmiechem zartem, ale teraz w jego przypadku to strach do stodoły iść, wiadomo gdzie ten popierdoleniec teraz siedzi, a może u niego za śrutownikiem

• Like 1
Opublikowano
Leszy napisał:

16 minut temu, pedro2 napisał:

Ja mimo tego żem zdechlak to chciałbym iść jakby pozwolili. Trochę obycia by się przydało.

By Cię tam pewnie tylko pić nauczyli i migania się od roboty. Niejeden tam był i obycia żadnego pozytywnego nie nabył. ;) 

a byłeś że się wypowiadasz 🤔

Opublikowano
3 minuty temu, bratrolnika napisał:

śmiechem zartem, ale teraz w jego przypadku to strach do stodoły iść, wiadomo gdzie ten popierdoleniec teraz siedzi, a może u niego za śrutownikiem

Śrutownik za mały, zresztą u mnie gdzieś się dostać to nie taka prosta sprawa... 

Opublikowano
8 minut temu, superfarmer02 napisał:

Śrutownik za mały, zresztą u mnie gdzieś się dostać to nie taka prosta sprawa... 

I miejmy nadzieję że tak zostanie 

7 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Dorabiam dziś pług do śniegu do traktora 

• Like 1
Opublikowano
18 godzin temu, bratrolnika napisał:

O tak, teraz myślę że czas na oszczędzanie, a nie na fanaberie, przynajmniej tu u nas

czy ja wiem celebryty w PL też szastają kasą , spójrz na Bardowskich , Grześka Anka kupe kasy na temu podobne fanaberie wydała

6 minut temu, bratrolnika napisał:

Dorabiam dziś pług do śniegu do traktora 

łańcuchy na koła dorób

Opublikowano
20 minut temu, stempos1980 napisał:

Tylko szybko trzeba jeszcze paletę wapna skombinować by śladu nie było 🙄

Takiemu to ubój al halal bez ogłuszenia bo to zwyrol tyle razy dzgac chyba że psychiczniak 

• Like 3
Opublikowano
1 godzinę temu, Łolek napisał:

Kolegę alergika wzięli do kawalerii powietrznej po pierwszych ćwiczeniach przynieśli go do jednostki bo nic nie widział, zawziął się i został po wojsku zero alergii terapia szokowa, także i na ciebie sposób jest 

To Rysiek on wprawiony

Lolek a ty się jeszcze łapiesz?

Opublikowano
5 godzin temu, szymon09875 napisał:

Asw 391 nim ciagalem to forszaja by rozerwał 🤣

daje rady ? znajomy gada że u niego 724 do 271 na styk by na usługach na pryzmy QQ sie wdrapywać a u siebie i w PGR i tak drugim traktorem wciąga bo wysoko

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, bratrolnika napisał:

Ty wiesz jakiego pietra miałem co ranka wchodząc do stodoły wtedy co te imigranty przez granicę szły? A wiadomo co takiemu do łba strzeli.

Edytowane przez Bananek
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, bratrolnika napisał:

o, to i ja się pochwalę, dziś maila dostałem że wszyscy pracownicy dostają 8-procentową podwyżkę od nowego roku, niby nie wiele, ale jak bez proszenia dają to trzeba brać

hvj z tych podwyżek jak i więcej w sklepie zostawisz , chociaż mając 2x taką wypłate co ja i tak masz spokojniejsze życie

3 godziny temu, radekz200 napisał:

Mam uczulenie na ryby i będzie mnie mógł złapać skurcz oskrzeli 😂😂 

to i karpia ani innych wynalazków w Wigilię nie posmakujesz?

Edytowane przez konteno
Opublikowano
7 minut temu, Bananek napisał:

Ty wiesz jakiego piętra miałem co ranka wchodząc do stodoły wtedy co te imigranty przez granicę szły? A wiadomo co takiemu do łba strzeli.

I myślisz że dalej nie przekraczają granicy 🤔

Opublikowano
7 minut temu, konteno napisał:

hvj z tych podwyżek jak i więcej w sklepie zostawisz , chociaż mając 2x taką wypłate co ja i tak 

to i karpia ani innych wynalazków w Wigilię nie posmakujesz?

Tylko śledzik 😂😂

Opublikowano
HF86 napisał:

7 minut temu, Bananek napisał:

Ty wiesz jakiego piętra miałem co ranka wchodząc do stodoły wtedy co te imigranty przez granicę szły? A wiadomo co takiemu do łba strzeli.

I myślisz że dalej nie przekraczają granicy 🤔

Gdzie tak napisałem?

Opublikowano
5 godzin temu, Bogdan_ja napisał:

Mnie samozawancze oszołomy które udają że coś wiedzą nie interesują... Pokazałeś że jesteś głąb z prawa a mało tu profesorem żeś się nie ogłosił... Cyrk... 😂

Kiedyś jeden jentelman mnie nawyzywał przez telefon. Odłożyłem słuchawkę, przebrałem się o pojechałem do niego do domu...podaj mi adres przyjacielu

• Haha 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v