Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, 6465 napisał:

Fazi Tracz to wiesz kombinator. Choć temat czasem dobry podrzuci. Żałuję że po psycepe nie pojechałem.

A ja ze po lublina. Ale jak sytuacja nie ulegnie poprawie to mnie już on mnie nie potrzebny. Dotlucze się to co jest i trza się zwijać 

Opublikowano
2 minuty temu, 6465 napisał:

Fazi Tracz to wiesz kombinator. Choć temat czasem dobry podrzuci. Żałuję że po psycepe nie pojechałem.

Ja tam lubię z Gregorkiem pokonwersować. Chce być dziadem niech sobie będzie 😉. Tylko czym on tego strauttmana targa? Tym Władkiem?🤔

Opublikowano

Nie ty to taki kłamią jesteś. Tu że dziad a swój całkiem nie zły biznes kręcisz. Ale ja takich lubię co nie noszą się zbyt ze swoim bogactwem.

3 minuty temu, gregor1284 napisał:

A ja ze po lublina. Ale jak sytuacja nie ulegnie poprawie to mnie już on mnie nie potrzebny. Dotlucze się to co jest i trza się zwijać 

• Like 1
  • Confused 1
Opublikowano
12 minut temu, 6465 napisał:

On ma 3p. I Władymira rozjebaneho 😁

To 3p tyż bogate nie jest 

Opublikowano
7 minut temu, 6465 napisał:

Dobra czas kończyć to pisane. Dzieci się po spały czas wino 🍷 otwierać. Do jutra.

Moje cholery nie chcą.... a kiedyś dzieci ponoć chodziły spać po dobranocce....

• Haha 2
Opublikowano
18 minut temu, witejus napisał:

EEE, możliwe to?--O.o

17 minut temu, Qwazi napisał:

Ja tam lubię z Gregorkiem pokonwersować. Chce być dziadem niech sobie będzie 😉. Tylko czym on tego strauttmana targa? Tym Władkiem?🤔

Na szelkach od spadochronu. Spadochron znalazlem w lesie i odciąłem szelki a napędzam starą pompą ręczna od przyczepy wywrotki ha! 

13 minut temu, Qwazi napisał:

Marcin a według Ciebie jaka różnica między 60 a 3p?

Tak jakby biegunkę na rozwolnienie zamienić. Jedno kmiot i drugie 

• Haha 3
Opublikowano
15 minut temu, Qwazi napisał:

Marcin a według Ciebie jaka różnica między 60 a 3p?

Według mnie 3p lepsze choć niby słabszy , niskie spalanie ,silnik bardziej czuły  , zakopiesz go a nie zdusisz jak zwykłej 60 

Opublikowano
48 minut temu, witejus napisał:

u mnie pełny zasięg, to też zależy od sieci, jak robiłem na hucie AMP Kraków, to kwaterowaliśmy się w podziemiach biurowca ,w zasadzie to był schron atomowy z żelbetu a jak wiadomo zbrojenie działa jak klatka Faradaya to ci którzy mieli telefony w Oranżadzie, Plusie, nie mieli zasięgu w ogóle ja w Virginie miałem na połowę skali i ja i do mnie można było się dodzwonić.

U mnie właśnie psy światłowód ugryzły i telewizje i internet w pizdiec 

48 minut temu, witejus napisał:

u mnie pełny zasięg, to też zależy od sieci, jak robiłem na hucie AMP Kraków, to kwaterowaliśmy się w podziemiach biurowca ,w zasadzie to był schron atomowy z żelbetu a jak wiadomo zbrojenie działa jak klatka Faradaya to ci którzy mieli telefony w Oranżadzie, Plusie, nie mieli zasięgu w ogóle ja w Virginie miałem na połowę skali i ja i do mnie można było się dodzwonić.

U mnie właśnie psy światłowód ugryzły i telewizje i internet w pizdiec 

• Haha 5
Opublikowano

słyszałem że kiedyś nie zdążyli w germancu ropy spuści i zbiornik w jonym rozsadziło, cholernik zamiast spalać to zaczął jeszcze produkować 🙉

Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

O niskim spalaniu tych 3p już kiedyś tu dyskutowaliśmy... 

Ja mam porównanie ,w tych samych pracach , mierzyłem nieraz z ciekawości i 3p wygrywa z zwykłą 60 , i u mnie gaz zawsze w podłodze w każdym ciągniku

Opublikowano (edytowane)
57 minut temu, szymon09875 napisał:

Moja ostatnio włosy ścięła :o miała do pasa,

jak na przód sobie je na piersi przerzuciła będąc bez stanika to musiała nieźle wyglądać 

48 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Nie ma takiego ksiedza co z germańców rozgrzeszy.

emerytowany Benedykt XVI machnie na to lekką ręką 

Edytowane przez konteno
Opublikowano
6 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

i u mnie gaz zawsze w podłodze w każdym ciągniku

dlatego i dużych nie chcesz bo myślisz że bedziesz musiał tez tak pałować a tu lipa , na pół gwizdka ciągnąłby lepiej niż tamte razem wzięte

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Ja mam porównanie ,w tych samych pracach , mierzyłem nieraz z ciekawości i 3p wygrywa z zwykłą 60 , i u mnie gaz zawsze w podłodze w każdym ciągniku

Kłamiesz, jak pytałem się czy przy pryskiwaczu gaz w podłodze, to pisałeś, że tylko 1200, teraz piszesz, że zawsze w każdym ciągniku. To jak to z Tobą Marcinku jest, oszukujesz zawsze całą brać AF?

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
18 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Pierdu pierdu a chłop śliwki rwie 

• Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v