Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Nie stać Cię chyba na coś z większym silnikiem niż 700 że tak pieprzysz 

Rowerem nie pojedziesz zaraz , a co dopiero samochodem . Piechotą będziesz robiła w  sandałach by chłodzenie było .

Opublikowano
3 minuty temu, Agrest napisał:

Teraz to prawdziwy dziad ze wszami w brodzie😁

No i trudniej będzie go zdyskwalifikować jako dziada. Wiedział po co to zdjęcie wstawia😁🤔

• Confused 1
Opublikowano
11 minut temu, TheraRolnik napisał:

A teraz ładują się przed maskę samochodu bo on może bo on ma pierwszeństwo 🤦

Ładowali się i wcześniej. Ja bym najmocniej karał za telefony na przejściu i przejeżdżanie przez przejście rowerem. 

• Like 3
Opublikowano
14 minut temu, Qwazi napisał:

Gregor aleś się postarzał. Ze dwa dni temu miałeś jeszcze piękną, bujną, czarną brodę i elegancką muszkę🤔. Że o kurierkach i Pani że spożywczego nie wspomnę😉

Byś chciał mieć tyle na głowie co ja na brodzie! 😂

13 minut temu, Agrest napisał:

Teraz to prawdziwy dziad ze wszami w brodzie😁

To na potem 🙄

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Nawet nie śmiałem wątpić, że masz wiele obowiązków i zmartwień. Wnioskowałem to po godzinie, o której ostatnio wstałeś 🤭

• Haha 1
Opublikowano
11 minut temu, Qwazi napisał:

Jeżeli silnik pracuje i kierowca siedzi w pojeździe to nic karalnego nie robi. Wykroczenie polega na pozostawieniu pojazdu z włączonym silnikiem. A w te statystyki tak bardzo nie patrzcie jak w obrazek

Statystyki święta rzecz! 

Mamy wspaniały rząd, samych wybitnych specjalistów, gospodarka się rozwija, są tworzone ustawy żeby mogli legalnie kraść a ludziom żyje się dostatnio! Coraz bardziej dostatnio! 

Opublikowano
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Jak masz, jak Ty dziad 🤔 

nie pozbawiaj marzeń...

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Cap 🤔 Myślałem, że Ty bardziej do gatunku Homo Sapiens podobny 🤔

Przed chwilą, Pafnucy napisał:

nie pozbawiaj marzeń...

Marzeń jeszcze nie opodatkowali...

• Haha 1
Opublikowano
13 minut temu, galan99 napisał:

Rowerem nie pojedziesz zaraz , a co dopiero samochodem . Piechotą będziesz robiła w  sandałach by chłodzenie było .

Jak jadę moim tarpanem to i tak jak bym w sandałach chodził, tak wiater po nogach chodzi 

Opublikowano
8 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Jak masz, jak Ty dziad 🤔 

Pożyczyłem 🙄

13 minut temu, Qwazi napisał:

Dokładnie Hydrofox-FH. Też to ciapkiem targasz?

Nie mam ciapka, jestem dziadem 

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

tak wiater po nogach chodzi 

no to przynajmniej nie ... pachną...

Opublikowano
7 minut temu, Qwazi napisał:

Nawet nie śmiałem wątpić, że masz wiele obowiązków i zmartwień. Wnioskowałem to po godzinie, o której ostatnio wstałeś 🤭

Włosów. Obowiązków i zmartwień 🤔 coś tam mam ale nei związanych z branżą Agro 

Opublikowano
44 minuty temu, Strongman napisał:

Mi 600l też zamałe i zmieniłem na takiego

20221015_090645.jpg

Ale żeś samolota sobie pierdzielnął 🙄 , fajny jak duże masz działki

Co to za marka ?

Opublikowano
6 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Cap 🤔 Myślałem, że Ty bardziej do gatunku Homo Sapiens podobny 🤔

Nie skrobałem mordy od niedzieli to trochę się uzbierało. Brody nie noszę bo jak to mawia dziadek "łooo wnusiu przed wojną to brodę miał tylko żyd i koza a teraz to nawet i byle ch..oza" 🙄 

Opublikowano
46 minut temu, Łolek napisał:

Za lichy na takiego rolnika 600 to co innego 😉

Dla zwykłego rolnika dobry 

Opublikowano
1 godzinę temu, slawek74 napisał:

chyba gdzieś na zadupiu mieszkasz

Z czego to wnosisz?

1 godzinę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Oj panie chyba troche za dużo , zagalopowałeś się 🙄, ale 60 powinno być 

podtrzymuję w całej rozciągłości.

Opublikowano

@desant mam tylko takie zdjęcie.  Mój 12m. I powiem tak.  Nigdy bym nie kupił go jeszcze raz jako nowego.  Bo nie wart jest swojej ceny.  Ja go chce pogoni za połowę nowego.  Bo myślę że tyle jest wart.  Kupiłem ciagany bo mam małe ciągniki a działki daleko.

IMG_20201116_133812.jpg

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał:

@desant mam tylko takie zdjęcie.  Mój 12m. I powiem tak.  Nigdy bym nie kupił go jeszcze raz jako nowego.  Bo nie wart jest swojej ceny.  Ja go chce pogoni za połowę nowego.  Bo myślę że tyle jest wart.  Kupiłem ciagany bo mam małe ciągniki a działki daleko.

IMG_20201116_133812.jpg

ale tam kret...ynów masz... 🙆‍♂️

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v