Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

To jest Master 2.Z silnikiem S8U.Tu przy odrobinie serca 1milion można zrobić.Mialem Mastera 1 tego kanciastego od 97 czy 98do 02 z tym samym motorem to w momencie sprzedaży miał 780tys.4ton się nie bał.Ale to były zupełnie inaczej budowane auta niż współczesne busy.Na tego 3tony można już tylko włożyć

20 minut temu, 6465 napisał:

Ładny wynik. Ducato tym co jeżdżę w marcu kończy dwa lata ijuz ma 190tys.  A kolegi w tym samym dniu kupiony już przeoczył 270 . W poprzedniej firmie jeździłem masterem z tymi światłami na rogach z przodu. Doszedł do 700tys. I jak zaczął się jebać to mnie 3 razy na lawecie przywozili. Jeszcze ktoś go kupił za 12tys🤦

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano
5 minut temu, marcin19071980 napisał:

To jest Master 2.Z silnikiem S8U.Tu przy odrobinie serca 1milion można zrobić.Mialem Mastera 1 tego kanciastego od 97 do 02 z tym samym motorem to w momencie sprzedaży miał 780tys.4ton się nie bał.Ale to były zupełnie inaczej budowane auta niż współczesne busy.Na tego 3tony można już tylko włożyć

Tu masz 2.8 ?

Opublikowano

Ja tam bolidu nie potrzebuje.Ma robić robotę i się nie psuć.Tyle co on mi pieniędzy pomógł zarobić to nie jeden współczesny BUS może się wstydzić.

5 minut temu, stempos1980 napisał:

Tylko tyle że mułowaty przy rozpędzaniu a tak to twarde Iveco😁

Opublikowano
Przed chwilą, marcin19071980 napisał:

Ja tam bolidu nie potrzebuje.Ma robić robotę i się nie psuć.Tyle co on mi pieniędzy pomógł zarobić to nie jeden współczesny BUS może się wstydzić.

To tak jak mój 2.8 tylko buda już kaput😞

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, stempos1980 napisał:

To tak jak mój 2.8 tylko buda już kaput😞

No to niestety wymaga zdwojonej uwagi.Moj jest garażowany myty zima pod spodem kilka razy konserwowany i głaskany więc jest naprawdę OK ale pojedyncze ogniska i tak wychodzą z tym że raz w roku są usuwane.Ale i tak daleko mu w gniciu do Sprintera.Wiele razy na giełdzie widziałem 3-4lata  i oparszale albo wręcz z dziurami.Nie wiem z czego oni te auta robią

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano
24 minuty temu, Łolek napisał:

A jak się popsuje to co przecie fendty nie dobre bo jak się popsują to majątek a tu nie 🤨

Ty tak pier**lisz dla samego pierdolenia coś mi się tak wydaje 

Marek a myśl co chcesz,masz takie prawo demokracja Ci to gwarantuje 😛. Ale najlepsze maszyny/ urządzenia w gospodarstwie to schładzalnik Packo i francuski grubego 👍i czeski Zetor 

Opublikowano
5 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Marek a myśl co chcesz,masz takie prawo demokracja Ci to gwarantuje 😛. Ale najlepsze maszyny/ urządzenia w gospodarstwie to schładzalnik Packo i francuski grubego 👍i czeski Zetor 

Mnie to ani ziębi ani grzeje, tylko raz mwis że zachodnie to drogie  be a potem cacy i lux kobita przy okresie rozumiem ale facet 🙆‍♂️

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Łolek napisał:

Mnie to ani ziębi ani grzeje, tylko raz mwis że zachodnie to drogie  be a potem cacy i lux kobita przy okresie rozumiem ale facet 🙆‍♂️

Marek on chyba trochę za bardzo inny, niż przed tą zmianą nicku. Nie wiem jakie były jego wcześniejsze powroty ale ten to jakby noc w dzień przemienił🤔. Z jednego apogeum w drugie. A po środku nic ni ma

Opublikowano

No cóż tylko krowa nie zmiania poglądów 😉

chce się rozwijać , narazie tania renówka a później drogi Jon Deer

1 minutę temu, Qwazi napisał:

Marek on chyba trochę za bardzo inny, niż przed tą zmianą nicku. Nie wiem jakie były jego wcześniejsze powroty ale ten to jakby noc w dzień przemienił🤔. Z jednego apogeum w drugie. A po środku nic ni ma

Bo @jahooo mnie nakręcił na rozwój , żeby dążyć ku zachodniej technologii

Opublikowano
3 minuty temu, Qwazi napisał:

Mariusz nie zdziwiłbym się jak jutro napisze że się żeni 😉

• Haha 3
Opublikowano

Ja cię nie namawiam na koniecznie zachodnie, ale trwanie przy C-360 i innych wyrobach marki Ursus , mających po 40 albo więcej lat niekoniecznie jest uzasadnione ekonomicznie i racjonalne, poza tym nie jestem osamotniony w swoich poglądach

nie sztuka się narobić, sztuka zrobić swoje i mieć czas na rodzinę, dom i przyjemności

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

To się zdecyduj  bo jak będziesz w rozkroku to możesz łatwo w jajka dostać 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Bo @jahooo mnie nakręcił na rozwój , żeby dążyć ku zachodniej technologii

A to Ty jesteś budzik z poprzedniego ustroju, żeby Coś nakręcać. Sam myśl o swoim rozwoju, tylko konkretnie i logicznie. Od siebie Ci dodam, że kolega ma takie tanie Renault z napędem i twierdzi,że to jest ciągnik nie za bardzo. Chyba, żebyś trzydziestkę na niego zamienil

Opublikowano
Przed chwilą, Qwazi napisał:

A to Ty jesteś budzik z poprzedniego ustroju, żeby Coś nakręcać. Sam myśl o swoim rozwoju, tylko konkretnie i logicznie. Od siebie Ci dodam, że kolega ma takie tanie Renault z napędem i twierdzi,że to jest ciągnik nie za bardzo. Chyba, żebyś trzydziestkę na niego zamienil

taka renówka bez napędu,  z rewersem to znakomity pomocnik zamiast siuntki i ciapka

Opublikowano
1 minutę temu, jahooo napisał:

taka renówka bez napędu,  z rewersem to znakomity pomocnik zamiast siuntki i ciapka

No przecież napisałem, że za ciapka. Ale ja osobiście bym ciapka na to nie zamienił

Opublikowano
6 minut temu, jahooo napisał:

Ja cię nie namawiam na koniecznie zachodnie, ale trwanie przy C-360 i innych wyrobach marki Ursus , mających po 40 albo więcej lat niekoniecznie jest uzasadnione ekonomicznie i racjonalne, poza tym nie jestem osamotniony w swoich poglądach

nie sztuka się narobić, sztuka zrobić swoje i mieć czas na rodzinę, dom i przyjemności

60 to ja nie chcę już za darmo 

A taki miał być taki 👇to też mówiłeś że nie dobry 

https://m.olx.pl/d/oferta/ciagnik-rolniczy-ursus-1014-CID757-IDS5Yln.html

7 minut temu, Qwazi napisał:

Tak , ale mus podpatrywać i słuchać lepszych

Opublikowano
13 minut temu, Qwazi napisał:

A taki 7245 to super? Pyza lekka, włączysz napęd to ma ciężko, z 2ylaczonym napędem też ma ciężko bo musi to pchać. Dla mnie to niewypał, jechać tym dziadem bez włączonego napędu to jak 912 na balonówkach na przedzie 

• Like 2
Opublikowano
17 minut temu, Łolek napisał:

Mariusz nie zdziwiłbym się jak jutro napisze że się żeni 😉

Tylko żeby to był konkretny ożenek...to na grabarkę pojedziemy😁

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v