Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

No mają , tylko nie widzę w którym przejeździe robić ścieżki , w koło siać czy od jednego boku 🤔

Na kartce sobie rozrysuj ;) 

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Pytasz jak Krzaczek a odpowiedź znasz...

Skąd znam ? Ja tylko czytam wyrywki

Opublikowano
Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

kurde Krzak się chyba zazłościł na mnie i usunął konto

KRZAK wracaj. postaram się być sympatyczniejszy dla Ciebie. ale też mnie znerwiłeś wczoraj.

Opublikowano
Przed chwilą, Leszy napisał:

Na kartce sobie rozrysuj ;) 

Są tacy co nawet rysunku nie ogarniają 🤣

Kiedyś na fb jednemu tłumaczyłem pół godziny jak siewnikiem 3m robić ścieżki na 12m 

Nawet rysunek zrobiłem a ten dalej nie ogarniał 🤦

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Skąd znam ? Ja tylko czytam wyrywki

A dałbym sobie rękę uciąć, że w tym temacie zdjęcie lajkowałeś... No i bym urwa nie miał ręki...

1 minutę temu, Pafnucy napisał:

kurde Krzak się chyba zazłościł na mnie i usunął konto

KRZAK wracaj. postaram się być sympatyczniejszy dla Ciebie. ale też mnie znerwiłeś wczoraj.

Gdzieście się popśtykali?

Opublikowano
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Pewności nie mam czy to ten sam co pisał jako dziad(coś tam). Może jaki przebieraniec??. 

Opublikowano
2 minuty temu, 6465 napisał:

Bardzo dobrze. Mój taki sam tylko litrów 600

2,500zł i w niedzielę szwagra z przyczepką biorę i jedziemy , ty Tomek tylko borysz przygotuj 🙂

A ja tylko jaką kominiarkę zabiorę 🤭

Opublikowano
Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

A dałbym sobie rękę uciąć, że w tym temacie zdjęcie lajkowałeś... No i bym urwa nie miał ręki...

chyba w pogodzie. sam nie wiem... a nie będę tłumaczył..

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Pokazuj ten nabytek

Opublikowano
7 minut temu, Karol6130 napisał:

Czas iść do dużej 

Dziś rudy brunet, czy dalej łysy?

Karolu, jestem oburzony🤔😖. Masz pół drugiej żółtej kartki 😉🤣😂

Opublikowano
3 minuty temu, Leszy napisał:

Pewności nie mam czy to ten sam co pisał jako dziad(coś tam). Może jaki przebieraniec??. 

Marek mnie przesłuchał 😛

k**wa , nasi to wyglądali jakby sprzedali mecz ...🤨

Opublikowano
5 minut temu, Pafnucy napisał:

chyba w pogodzie. sam nie wiem... a nie będę tłumaczył..

Kurła, i ja bym tego nie widział, jeśli to w tym temacie 🤔

4 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Pokazuj ten nabytek

Szukaj tu to znajdziesz.

Opublikowano
15 minut temu, TheraRolnik napisał:

A co złego w turdusie ? Wszystko na tym chodzi Tzn 4 ciągniki, kombajn i ładowarka 

I nie widzę żeby ten olej był zły 👍

Jeśli idzie o turdus to najlepiej to zobaczysz na manometrze. Jak się silnik porządnie rozgrzeje to ciśnienie na tym oleju za bardzo spada w stosunku do ciśnienia na zimnym. U mnie w ciapku na zimnym jest 6 a po porządnym rozgrzaniu potrafi spaść do 3,5. @hubertb co Ty na to?

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, szymon09875 napisał:

@TheraRolnik ostatnio jeden się uparł że jak zacznie połówka siewnika to co 5 przejazd 6m ścieżka będzie na 27 wychodziła 🤦 tłumacze że będzie 30, a ten twardo że przecież 3+6+6+6+6 to 27. Po miesiącu dzwonił z pretensjami że mu ścieżki nie pasują 🤣 

Typ zapomniał że jeszcze musi doliczyć połówkę z następnego siewnika 🤔

Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Kurła, i ja bym tego nie widział, jeśli to w tym temacie 🤔

Szukaj tu to znajdziesz.

Która strona mniej więcej ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v