Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, Qwazi napisał:

To szło tak: miała teściową trzech zięciów i postanowiła sprawdzić, który ją naprawdę kocha. Najpierw upilnowała najstarszego, gdy był sam w domu i skoczyła do studni. Zaczęła wzywać pomocy. Najstarszy zięć stanął nad studnia i pomyślał: " teściową też człowiek, co mi szkodzi pomogę, nawet ze mną nie mieszka" i wyciągnął teściową ze studni. Następnego ranka obudził się i za oknem zobaczył nowego poloneza z kartką za szybą" dla kochanego zięcia od teściowej".

Za jakiś czas upilnowała teściową średniego zięcia kiedy był sam w domu i chyc do studni i woła ratunku. Średni zięć pomyślał " najstarszy dostał poloneza, ja też na pewno dostanę" i wydobył teściową. Następnego dnia rano pod oknem znalazł nowego malucha z taką samą kartką.

Minął znowu jakiś czas i teściową upilnowała najmłodszego zięcia kiedy był sam w domu. Tradycyjnie skoczyła do studni i wzywa pomocy. A najmłodszy zięć stanął nad cebrowina, popatrzył w dół i mówi do teściowej " najstarszemu kupiłaś poloneza, średniemu malucha, a mnie może rower kupisz. Nie chcę tego roweru, wystarczy, że dłużej nie będziesz u mnie mieszkać". Teściową się utopiła. Pogrzeb, a następnego dnia po pogrzebie najmłodszy zięć zobaczył pod swoim oknem nowiutkiego mercedesa z kartką w środku " dla kochanego zięcia od ... Teścia"

Opowiedziałem ten kawał swojej teściowej zaraz po ślubie 🤣😂. Zrobiłem to tylko dlatego, że nie jest obrażalska 😉

Moja teściowa by chyba nie próbowała  bo ma tylko jednego zięcia 🤔😉

Opublikowano

@Agrest u nas tak łąke wzdłuż drogi wyjeździli, że teraz są dwie drogi. A droga równa, normalną osobówką przejedzie. Ale po co.... 

najprościej pole od bron rzucić, ale późnej taki debil wrzucić gdzieś coś na łąke czy pole i niezły bigos można sobie narobić. Na głupotę jeszcze lekarstwa nie wymyślili 

Opublikowano
1 godzinę temu, pedro2 napisał:

Powinno być cię stać na agregat jaki potrzebujesz. Mleko płaci więc nie becz 

Chłopie ,zacytuj mi tekst w którym beczę ,agregat [jakiś] mam,  ,na 17 kw jestem zapisany od zimy i jest kolejka ,i trudności w dostępie tych co mnie interesują  ,na dodatek agregaty pojechały na Ukrainę . Widzę że kole Cię cena mleka ,czemu rezygnowałeś ,było trzymać mućki i do nich nie wchodzić i byc prezesem . Zwiałeś z tonącego okrętu i żal d*pę ściska , może zluzuj majty ,i poluzuj pod szyją by gul miał gdzie brykać .   Zycie bardziej biorę z przymrużeniem oka , pomimo że dostaje  czasem jest uślizg  

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Łolek napisał:

Moja teściowa by chyba nie próbowała  bo ma tylko jednego zięcia 🤔😉

No moja miała trzech. Jeden, najstarszy już na tamtym świecie (to ten co trochę obiłem- pisałem o tej sytuacji). Drugi średni mieszka kilka km ode mnie. A ja jestem ten najmłodszy 😉. I mam tesciową na stanie. Ale poważnie to bardzo w porządku już starsza i schorowana kobieta

Opublikowano
3 minuty temu, kizak napisał:

Chłopie ,zacytuj mi tekst w którym beczę ,agregat [jakiś] mam,  ,na 17 kw jestem zapisany od zimy i jest kolejka ,i trudności w dostępie tych co mnie interesują  ,na dodatek agregaty pojechały na Ukrainę . Widzę że kole Cię cena mleka ,czemu rezygnowałeś ,było trzymać mućki i do nich nie wchodzić i byc prezesem . Zwiałeś z tonącego okrętu i żal d*pę ściska , może zluzuj majty ,i poluzuj pod szyją by gul miał gdzie brykać .   Zycie bardziej biorę z przymrużeniem oka , pomimo że dostaje  czasem jest uślizg  

Kaziu spokojnie. Nie denerwuj się. To tak jakbyś się mścił na własnym zdrowiu za głupotę innych. Po co😉

Opublikowano
8 minut temu, Wojtek98 napisał:

@Agrest u nas tak łąke wzdłuż drogi wyjeździli, że teraz są dwie drogi. A droga równa, normalną osobówką przejedzie. Ale po co.... 

najprościej pole od bron rzucić, ale późnej taki debil wrzucić gdzieś coś na łąke czy pole i niezły bigos można sobie narobić. Na głupotę jeszcze lekarstwa nie wymyślili 

Tutaj ktoś objechał pola dookoła. U mnie po pszenżycie, u innego jednym kołem po życie, przez całą długość pola.

Opublikowano
2 minuty temu, Qwazi napisał:

Kaziu spokojnie. Nie denerwuj się. To tak jakbyś się mścił na własnym zdrowiu za głupotę innych. Po co😉

Juuuuu  , wątrobę mam tylko jedną ,i dawno nie  ,,kaleczoną'' ,może stąd taki ,,kwas''😉 ze mnie wylazł 🤷‍♂️🙆‍♀️

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

Tutaj ktoś objechał pola dookoła. U mnie po pszenżycie, u innego jednym kołem po życie, przez całą długość pola.

aby wiedzieć kto. czasami zwykły opierdol lekki wystarczy.  no mozna też sobie pojeździć po polu jeżdżącego. 😋

Opublikowano
1 minutę temu, kizak napisał:

Juuuuu  , wątrobę mam tylko jedną ,i dawno nie  ,,kaleczoną'' ,może stąd taki ,,kwas''😉 ze mnie wylazł 🤷‍♂️🙆‍♀️

No to musisz zażyć troszeczkę stosownego specyfiku😉. A może jakiś niewielki reset🤔

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, bratrolnika napisał:

To mogłoby być jej "być albo nie być"

Bardziej nie być 😉

Nigdy nie ukrywałem że nie jest moją ulubienicą, ale toleruje i szanuję że względu choć by na wiek 

Edytowane przez Łolek
  • Like 1
Opublikowano
6 minut temu, Pafnucy napisał:

aby wiedzieć kto. czasami zwykły opierdol lekki wystarczy.  no mozna też sobie pojeździć po polu jeżdżącego. 😋

Tylko dowiedz się kto...

Bez szans choć po kolega ma mieć baczenie gdyby ktoś w pola jechał.

Mam podejrzenie, no ale jeśliby się potwierdziły to temat nie do ruszenia.

Opublikowano

Katarzyny ,Andrzeja ,dziś mogłem jęzora nawilżyć gdyż u jednego rębakowałem ,ale jakoś tak nie było weny  . A propo chyba pisałem ,mam rębak Denis 12 ,niedawno nabyty ,no idzie jak jaśnista . Po 6 bb zrąbek  zerwało trybik z osi . Firma przysłała trybik ,a za to że sam go założyłem dołożyli nowy łańcuch ,tryb łańcucha i ,,2 topory'' 👍

Opublikowano
Przed chwilą, Agrest napisał:

nie do ruszenia.

mafia? 🙆‍♂️

Opublikowano
Przed chwilą, Agrest napisał:

Jeśli by o policji tak mówić...🤭

można też normalnie, po ludzku, zwrócić uwagę. nie zaszkodzi spróbować.

Opublikowano

Ludzie nie wie ktoś coś o jakiej d 47 na sprzedaż lub coś podobnego 😛

Opublikowano
2 minuty temu, Pafnucy napisał:

można też normalnie, po ludzku, zwrócić uwagę. nie zaszkodzi spróbować.

Nie mam dowodów więc tylko tu popaplać sobie mogę.

Co jak co, ale niszczenie zboża wyprowadza mnie z równowagi. Inny kawałek gówniarz motocyklem crossem porył

Opublikowano
Agrest napisał:

Nie mam dowodów więc tylko tu popaplać sobie mogę. Co jak co, ale niszczenie zboża wyprowadza mnie z równowagi. Inny kawałek gówniarz motocyklem crossem porył

Małżonka wróciła? Naprawili ją trochę?

Opublikowano
1 minutę temu, Dziad932 napisał:

Panie te to znam już na pamięć 🤭

i żadna do gustu nie przypadła?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v