Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, malaczarna napisał:

Wy dalej nic nie rozumiecie. Chcecie mieć kobiety to zwracajcie na nie uwagę. 

Trzeba zwracać uwagę, ale żeby sobie krzywdy nie zrobiły i nie narobiły bałaganu jakiego jeszcze. Nie myślą po prostu.  :P

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, malaczarna napisał:

Gdybym nie zwracał na nie uwagi to wyszedłbym z domu rano i wrocił wieczorem. Nie byłoby w tym nic dziwnego bo przez cały dzień mam co robić. Ale ja nie uciekam. Często sam widzę, czego potrzebują i robię to zanim poproszą. A i w innych sferach też staram się nie zaniedbywać. Jakiś wyjazd, kolacja, upominek, nawet głupie czytanie bajek z tą najmłodszą

• Like 1
Opublikowano
13 godzin temu, jacek1296 napisał:

jak np. podpięcie podświetlenia osłon przeciwsłonecznych w kabinie do obwodu tylnych świateł stop?

No i w którym francuzie tak jest? BSI -> wnętrze BSM -> obwody wysoko prądowe. BMW = cztery moduły od uj wie czego. 

Opublikowano
3 minuty temu, Qwazi napisał:

Gdybym nie zwracał na nie uwagi to wyszedłbym z domu rano i wrocił wieczorem. Nie byłoby w tym nic dziwnego bo przez cały dzień mam co robić. Ale ja nie uciekam. Często sam widzę, czego potrzebują i robię to zanim poproszą. A i w innych sferach też staram się nie zaniedbywać. Jakiś wyjazd, kolacja, upominek, nawet głupie czytanie bajek z tą najmłodszą

O ja swojej choć już nie taka najmłodsza to opowiadam bajki, na te czytane mogła by się nie nabrać 🤔

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
13 godzin temu, Dziad932 napisał:

Astra 3 , no sam nie będe się brał bo to trzeba sanki ściągać itd 

700zł za wymianę + 250 geometria+ płyny ustrojowe. Generalnie wymiana jest bardzo droga. Do tego drogi jest sam zestaw sprzęgła. 

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

O ja swojej choć już nie taka najmłodsza to opowiadam bajki, na te czytane mogła by się nie nabrać 🤔

Moja ma 3 lata. Jeszcze jest na etapie czytania. I zawsze chce ta sama bajkę. Do tego stopnia, że już ją umie na pamięć i teraz bierze książeczkę, przewraca strony i to ona czyta tacie😊

Opublikowano
16 minut temu, malaczarna napisał:

a tak naprawdę to ty coś wiesz o "zdobywaniu" kobiet? Bo my mamy chyba trochę większe w tym doświadczenie. ;)  

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, Qwazi napisał:

Moja ma 3 lata. Jeszcze jest na etapie czytania. I zawsze chce ta sama bajkę. Do tego stopnia, że już ją umie na pamięć i teraz bierze książeczkę, przewraca strony i to ona czyta tacie😊

Moja ma 6 dalej czytamy codziennie cos  innego. Tatuś też czyta jak jest. Chyba to najlepszy moment w całym dniu

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Teraz to mnie przeraziles, co jak i u mnie rolę się odwrócą 🙄

Będziesz musiał słuchać bajek. Nie przejmuj się. Ja ich słucham od starszej, już dorosłej. Wiesz, jakie bajki potrafiła opowiadać jak potrzebowała parę złotych albo transportu czy, żeby coś z mamą załatwić😜. Ta moja trzylatka to tak na emeryturę. Dwoje starszych już można powiedzieć, że w domu nie ma. Syn już się wyprowadził a córka bywa jak ma wolne od nauki. Tak że wiem co piszę. Nie przerażaj się. Przetrwasz😁

1 minutę temu, malaczarna napisał:

Moja ma 6 dalej czytamy codziennie cos  innego. Tatuś też czyta jak jest. Chyba to najlepszy moment w całym dniu

No widzisz. Tatuś jest bardzo potrzebny😉. A jak go nie ma to zapewne mała bardzo chce żeby był🤔

Opublikowano
3 minuty temu, Leszy napisał:

a tak naprawdę to ty coś wiesz o "zdobywaniu" kobiet? Bo my mamy chyba trochę większe w tym doświadczenie. ;)  

Co myśli kura jak goni ja kogut? Jeszcze jedno okrążenie i mu dam. Rozumiesz aluzje zdobywco?

Opublikowano
10 minut temu, Qwazi napisał:

Moja też tak miała. Chciała aby czytać jej te same bajki, a jak coś wymyślałem, to zawsze. "tata, to nie tak było". 

1 minutę temu, malaczarna napisał:

Co myśli kura jak goni ja kogut? Jeszcze jedno okrążenie i mu dam. Rozumiesz aluzje zdobywco?

Niby tak, ale jak czasami słyszę rady kobiet dla samotnych facetów, jak zainteresować kobietę, to mi to ani trochę nie pasuje. 

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, Chłoporobotnik napisał:

A mi się tam najbardziej podobają piwnice w stodole. Paru znajomych ma takie coś zrobione, buraki, ziemniaki się lux przechowują. 

Mam taką i ma to swoje wady budowana za czasów gomułki ma swoje wady np. wejście. Generalnie trzyma się wszystko i jest ok ale sporo bym zmienił. 

1 godzinę temu, malaczarna napisał:

Oddam darmo. Robi dużo w trociny

Miałem dżungara był ulubieńcem dziewczynek ale to zwierzątko długo nie żyje. 

Opublikowano

Mieliśmy takie coś. Nie pod stodołą, ale pod szpichelkiem(jak to mówił dziadek) przy oborze i wtedy stajni. Problem był taki, że to było za wysokie i za ciepłe. Ziemniaki masowo kiełkowały. Najlepiej się przetrzymywało w klasycznej piwnicy, przykrytej ziemią. 

Opublikowano
4 godziny temu, Desperado napisał:

Na przystanku przedszkolaki ci wpiełdoliły podobno, zapomniałeś już?   :P

Poudawaj, że coś wiesz, tylko się przy tym nie rozbecz😂

Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, malaczarna napisał:

A kogut jebne nie jebne ale się przebiegnę 

Co was tak wieczorem naszło na te bajki  i adorację kobiet 

Dlaczego niby facet nie może być zdobywany i adorowany tylko zawsze się mówi o potrzebach kobiet 🤔

Siemanko 

lekko przymroziło  - 2

Edytowane przez Łolek
Opublikowano (edytowane)

-1,5 myślałem że będzie gorzej.Jeszcze odrobinę mam na polu to dziś będzie definitywny koniec 💪.Z dobrych wiadomości jeszcze to że Amerykanie się wyprztykali i zaczynają ograniczenia w dostawach broni.

Edytowane przez marcin19071980
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v