Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

@QwaziDam Ci radę. Musisz ich wysłuchać, obiecać im to czego oczekują a następnie wygasić ich oczekiwania 🤔

Rada cenna. Obawiam się, że zastosowanie jej w praktyce może być niemozliwe

Opublikowano
Przed chwilą, malaczarna napisał:

Wy dalej nic nie rozumiecie. Chcecie mieć kobiety to zwracajcie na nie uwagę. 

Trzeba zwracać uwagę, ale żeby sobie krzywdy nie zrobiły i nie narobiły bałaganu jakiego jeszcze. Nie myślą po prostu.  :P

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, malaczarna napisał:

Gdybym nie zwracał na nie uwagi to wyszedłbym z domu rano i wrocił wieczorem. Nie byłoby w tym nic dziwnego bo przez cały dzień mam co robić. Ale ja nie uciekam. Często sam widzę, czego potrzebują i robię to zanim poproszą. A i w innych sferach też staram się nie zaniedbywać. Jakiś wyjazd, kolacja, upominek, nawet głupie czytanie bajek z tą najmłodszą

• Like 1
Opublikowano
13 godzin temu, jacek1296 napisał:

jak np. podpięcie podświetlenia osłon przeciwsłonecznych w kabinie do obwodu tylnych świateł stop?

No i w którym francuzie tak jest? BSI -> wnętrze BSM -> obwody wysoko prądowe. BMW = cztery moduły od uj wie czego. 

Opublikowano
3 minuty temu, Qwazi napisał:

Gdybym nie zwracał na nie uwagi to wyszedłbym z domu rano i wrocił wieczorem. Nie byłoby w tym nic dziwnego bo przez cały dzień mam co robić. Ale ja nie uciekam. Często sam widzę, czego potrzebują i robię to zanim poproszą. A i w innych sferach też staram się nie zaniedbywać. Jakiś wyjazd, kolacja, upominek, nawet głupie czytanie bajek z tą najmłodszą

O ja swojej choć już nie taka najmłodsza to opowiadam bajki, na te czytane mogła by się nie nabrać 🤔

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
13 godzin temu, Dziad932 napisał:

Astra 3 , no sam nie będe się brał bo to trzeba sanki ściągać itd 

700zł za wymianę + 250 geometria+ płyny ustrojowe. Generalnie wymiana jest bardzo droga. Do tego drogi jest sam zestaw sprzęgła. 

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

O ja swojej choć już nie taka najmłodsza to opowiadam bajki, na te czytane mogła by się nie nabrać 🤔

Moja ma 3 lata. Jeszcze jest na etapie czytania. I zawsze chce ta sama bajkę. Do tego stopnia, że już ją umie na pamięć i teraz bierze książeczkę, przewraca strony i to ona czyta tacie😊

Opublikowano
16 minut temu, malaczarna napisał:

a tak naprawdę to ty coś wiesz o "zdobywaniu" kobiet? Bo my mamy chyba trochę większe w tym doświadczenie. ;)  

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, Qwazi napisał:

Moja ma 3 lata. Jeszcze jest na etapie czytania. I zawsze chce ta sama bajkę. Do tego stopnia, że już ją umie na pamięć i teraz bierze książeczkę, przewraca strony i to ona czyta tacie😊

Moja ma 6 dalej czytamy codziennie cos  innego. Tatuś też czyta jak jest. Chyba to najlepszy moment w całym dniu

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Teraz to mnie przeraziles, co jak i u mnie rolę się odwrócą 🙄

Będziesz musiał słuchać bajek. Nie przejmuj się. Ja ich słucham od starszej, już dorosłej. Wiesz, jakie bajki potrafiła opowiadać jak potrzebowała parę złotych albo transportu czy, żeby coś z mamą załatwić😜. Ta moja trzylatka to tak na emeryturę. Dwoje starszych już można powiedzieć, że w domu nie ma. Syn już się wyprowadził a córka bywa jak ma wolne od nauki. Tak że wiem co piszę. Nie przerażaj się. Przetrwasz😁

1 minutę temu, malaczarna napisał:

Moja ma 6 dalej czytamy codziennie cos  innego. Tatuś też czyta jak jest. Chyba to najlepszy moment w całym dniu

No widzisz. Tatuś jest bardzo potrzebny😉. A jak go nie ma to zapewne mała bardzo chce żeby był🤔

Opublikowano
3 minuty temu, Leszy napisał:

a tak naprawdę to ty coś wiesz o "zdobywaniu" kobiet? Bo my mamy chyba trochę większe w tym doświadczenie. ;)  

Co myśli kura jak goni ja kogut? Jeszcze jedno okrążenie i mu dam. Rozumiesz aluzje zdobywco?

Opublikowano
10 minut temu, Qwazi napisał:

Moja też tak miała. Chciała aby czytać jej te same bajki, a jak coś wymyślałem, to zawsze. "tata, to nie tak było". 

1 minutę temu, malaczarna napisał:

Co myśli kura jak goni ja kogut? Jeszcze jedno okrążenie i mu dam. Rozumiesz aluzje zdobywco?

Niby tak, ale jak czasami słyszę rady kobiet dla samotnych facetów, jak zainteresować kobietę, to mi to ani trochę nie pasuje. 

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, Chłoporobotnik napisał:

A mi się tam najbardziej podobają piwnice w stodole. Paru znajomych ma takie coś zrobione, buraki, ziemniaki się lux przechowują. 

Mam taką i ma to swoje wady budowana za czasów gomułki ma swoje wady np. wejście. Generalnie trzyma się wszystko i jest ok ale sporo bym zmienił. 

1 godzinę temu, malaczarna napisał:

Oddam darmo. Robi dużo w trociny

Miałem dżungara był ulubieńcem dziewczynek ale to zwierzątko długo nie żyje. 

Opublikowano

Mieliśmy takie coś. Nie pod stodołą, ale pod szpichelkiem(jak to mówił dziadek) przy oborze i wtedy stajni. Problem był taki, że to było za wysokie i za ciepłe. Ziemniaki masowo kiełkowały. Najlepiej się przetrzymywało w klasycznej piwnicy, przykrytej ziemią. 

Opublikowano
4 godziny temu, Desperado napisał:

Na przystanku przedszkolaki ci wpiełdoliły podobno, zapomniałeś już?   :P

Poudawaj, że coś wiesz, tylko się przy tym nie rozbecz😂

Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, malaczarna napisał:

A kogut jebne nie jebne ale się przebiegnę 

Co was tak wieczorem naszło na te bajki  i adorację kobiet 

Dlaczego niby facet nie może być zdobywany i adorowany tylko zawsze się mówi o potrzebach kobiet 🤔

Siemanko 

lekko przymroziło  - 2

Edytowane przez Łolek
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v