Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
4 godziny temu, Agrest napisał:

Teraz chyba trza do jakiego mleczarza na kilka miesięcy iść. Choć ciepło będzie w oborze a i mlekiem może poczęstuje

Jedz na kurpie. Jak będziesz grzeczny to nawet internet dostaniesz od gospodarza. Tylko się dogadaj z forumowiczami z tamtych stron żebyś którego  funkcji parobka nie pozbawił🤣

Opublikowano
5 minut temu, Strongman napisał:

Oni to mierzo ile czasu przejeżdżasz z punku a do punktu b a druga kamera stoi na boku i zapisuje rejestrację. Ale tam 2 pasy i duży ruch i ciasno jest i nieda bardzo się pogonić bo na prawym tir za tirem a osobówki lewym jadą i nikt niema miejsca zjechać na prawy bo tir za tirem.

Kosiłem qq I sypie kapitalnie.

Odcinkowy pomiar na autostradzie??? Na krajowkach to tak, czy tam w tunelu na S2 (chyba), ale na autostradzie??? Pierwsze słyszę

Tam cię prędzej tajniaki zdejmą, choć odpukac, jeszcze mi się nie zdarzyło

Opublikowano
MonteChristo napisał:

2 minuty temu, Bananek napisał:

Gdzie ze mną. Nie ten przedział wagowy.

Szybko się zmęczysz i będzie po tobie, albo powalić  czy skopać uda i po tobie by było

Chyba za dużo filmów oglądasz. 😉

Opublikowano
2 minuty temu, bratrolnika napisał:

No w sumie to już było dogadanie co kupić, wyglądało że już wszystko jasne, tyle że żona myślala że sprzedamy fiata, a ja myślałem że Suzuki. No i wyszło na to że nic nie sprzedajemy, więc pewnie i nic nie kupujemy 

Tzn??? Będziecie się sadzeniakami wymieniać???

Siostrze wczoraj kupiliśmy za 12 ibizę rocznik 06 z Niemiec 160k przejechane trochę wgnieceń lekkich na karoserii a ta kto igła

Opublikowano
8 minut temu, gregor1284 napisał:

Ano podrożały. Kupiłem niedawno auto to w ciągu 15 minut 100% marża 🤔

cieluny bym jeszcze szybciej dzisiaj sprzedał. 

normalnie ciut od miejsca kupna. 

ale gdzie ja takie robaki w świat puszczę, zwłaszcza że pojętne. w 5 minut wszystkie z wiadra się nauczyły pić. 

Opublikowano
Przed chwilą, Bananek napisał:

Michale, Ty miałeś gęsi chyba? Ile to trzeba chować aby się dobrze skubało? Kurła, człowiek sobie podpił i nowe pomysły do łba przychodzą. Jedyny minus spożycia.

Opublikowano
8 godzin temu, Qwazi napisał:

A Ignacy to są kruche, mączyste czy bardziej jak pure?

Kruche

Opublikowano
Przed chwilą, MonteChristo napisał:

Siostrze wczoraj kupiliśmy za 12 ibizę rocznik 06 z Niemiec 160k przejechane trochę wgnieceń lekkich na karoserii a ta kto igła

Moje obydwa z 2011r, na starszy bym nie zmieniał 

Opublikowano
1 minutę temu, Bananek napisał:

walka w ringu to nie to samo co wywalanie gnoju

Opublikowano
Dziad932 napisał:

1 godzinę temu, Krzak napisał:

@Dziad932 Co gospodarke rzucasz?

Nie , tylko musimy zamieszkać razem 

1 godzinę temu, Łolek napisał:

Ma pewno 35 na karku dzieci jeszcze nie ma kobita nie chce gospodarzyć on będzie ziemię kupował, dla mnie geniusz 

Przylega do mojego pola to byś nie kupował 🤔

Marek to mam usiąść i nic nie robić tylko czekać na śmierć ?

domy modułowe mówi Ci to coś?

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Michale, Ty miałeś gęsi chyba? Ile to trzeba chować aby się dobrze skubało? Kurła, człowiek sobie podpił i nowe pomysły do łba przychodzą. Jedyny minus spożycia.

Idź pan w uj z gęsiami

Opublikowano
Przed chwilą, bratrolnika napisał:

Moje obydwa z 2011r, na starszy bym nie zmieniał 

Ja teraz jeżdżę ix35 z 11, mam jeszcze polo 05 rocznik od nowości  myty często w zimie, mechanicznie igła, ale blachy to już zjedzone w 25 homologacja na gaz mija  i pójdzie na złom, a teraz to będę coś myślał nie starsze jak 5 lat

Opublikowano
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Ja po dwóch piwach wpadłem na pomysł by zasądzić róże. 

Drogo mnie kosztują te róże🤭 już 6 lat i na zero nie wyszedłem.

W tym roku pierwszy znaczący plon, 8t oddane, bo pieniędzy chyba nie zobaczę.

Więc ostrożnie z biznesami🤭

Opublikowano
MonteChristo napisał:

walka w ringu to nie to samo co wywalanie gnoju

Racja. Jeszcze nie widziałem żeby ktoś w ringu turem walczył. 😉

• Haha 1
Opublikowano
lemik napisał:

1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Idź pan w uj z gęsiami

Potwierdzam.

Opublikowano
10 minut temu, bratrolnika napisał:

Tzn??? Będziecie się sadzeniakami wymieniać???

Nie. Ja sadzeniaki kupię i już zarezerwowane. A na 80% może w drugą stronę jaki cielak pójdzie 🤔

• Thanks 1
Opublikowano

Racja. Jeszcze nie widziałem żeby ktoś w ringu turem walczył. 😉

To stąd te gabaryty, siedzący tryb życia

Opublikowano
Przed chwilą, Agrest napisał:

Daj spokój, pszczoły to był pomysł na który wpadł Senior jak wypiliśmy flaszkę po mojej studniówce. Ale tego akurat nie żałuję, powiedział, że jak chcę to mnie przyuczy i w sumie fajne to. Podoba mi się to, miód lubię, miodówkę i nalewkę propolisową jeszcze bardziej a i dziś ostatni raz już w tym roku jakaś dawka jadu przyjęta. Potem u sąsiada się douczyłem i 15 maja minie już 5 lat.

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

Panie a na malinie jest biznes 🤔

Opublikowano
10 minut temu, bratrolnika napisał:

Odcinkowy pomiar na autostradzie??? Na krajowkach to tak, czy tam w tunelu na S2 (chyba), ale na autostradzie??? Pierwsze słyszę

Tam cię prędzej tajniaki zdejmą, choć odpukac, jeszcze mi się nie zdarzyło

Bo to ten dron nagrywa, w internecie jest o tym dronie ale to tylko koło łodzi tak robią.

A w tym tunelu to fakt każdy 80 jedzie, może co jest.

Opublikowano
2 minuty temu, MonteChristo napisał:

To stąd te gabaryty, siedzący tryb życia

raczej obrotowy 🤭

Opublikowano
2 minuty temu, Dziad932 napisał:

Panie a na malinie jest biznes 🤔

tak za 5 zł

Opublikowano
Przed chwilą, Strongman napisał:

Bo to ten dron nagrywa, w internecie jest o tym dronie ale to tylko koło łodzi tak robią.

A w tym tunelu to fakt każdy 80 jedzie, może co jest.

Jest odcinkowy na autostradzie. To jest fabryka pieniędzy, tyle mandatów leci.

Opublikowano
1 minutę temu, MonteChristo napisał:

tak za 5 zł

Ale jak 5 zł , z kg zysku 🤔

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v