Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
26 minut temu, Baks00 napisał:

O w sumie dobrze że się ukazałeś.... 

Pytanko-opona 10.0/75 12 znajdę używkę czy lepiej kupić nową? Ze względu na wiek, pękła mi w samozbierajce

mam taką nową - kupiłem do kombajnu i leży już 2 lata, kombajn sprzedałem

Edytowane przez jahooo
Opublikowano
17 minut temu, Qwazi napisał:

@Łolek Marek a moje jeżdżenie czerwonym Fyndem? Jak wrocisz? To nie będę tak szybko pedałował 🤭😁

Syn będzie ja wrócę to opowiesz wrażenia 

Chyba MarcinO10 nie zależy bo nie pisał 

Opublikowano
2 minuty temu, Strongman napisał:

Ja osttnio szukałem 7,50 lub 8,50r20 do starej przyczepy i ciezko coś znalezdz te mocowanie na pierscienie.

W Żelkowie Kolonia jest spory skład opon, w tamtym roku brałem 15stki

Opublikowano
1 godzinę temu, MonteChristo napisał:

Jakieś dobre siedzenie w miarę trwałe do c330 ktoś poleci coś?

Ja mam siedzenie agromet Kunów, ciapka mam od 2011 a siedzenie ma date 2007 i nic sie z tym nie dzieje, tylko cena tez ladna teraz

https://www.google.com/search?q=agromet+kunow+siedzenie&oq=agromet+kunow+siedzenie&aqs=chrome..69i57.12268j0j4&client=ms-android-oppo-rvo3&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#scso=_BlReY4mdG-z6qwGP-rP4Dg_73:130,_BlReY4mdG-z6qwGP-rP4Dg_21:0

Opublikowano
10 minut temu, soltys48 napisał:

@jahoooi tu się mylisz, ledwie setkę łapie,brzucha praktycznie wcale, musiałem w paski do spodni zainwestować 

O to bym już wszedł z tobą do klatki, tylko jakiegoś fajnego odsadka byś musiał zastawić

Opublikowano
24 minuty temu, jahooo napisał:

mam taką nową - kupiłem do kombajnu i leży już 2 lata, kombajn sprzedałem

Będziesz sprzedawał?Wiele?Jak nic nie znajdę pod nosem może by dobił targu..   

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Baks00 napisał:

Będziesz sprzedawał?Wiele?Jak nic nie znajdę pod nosem może by dobił targu..   

zależy, jak daleko mieszkasz - nie wiem, czy to się opłaca wysyłać kurierem, nowa kosztowała coś koło 250-300zł, ze 150 bym chciał za nią wziąć z dętką

Edytowane przez jahooo
Opublikowano
Opublikowano
Przed chwilą, jahooo napisał:

Co to za glebogryzarka ? Marka , moc, jaki osprzęt ? Wiele to kosztowało ?

Hortmasz BK 55, 6,5km bodajże. Osprzęt to tylko ten malutki "pług" i noże plus koła gumowe. 2100 w październiku 2017 kosztowała. Ma do "zaorania" a w zasadzie to do jako takiego przykrycia obornika koło ara - pod tunele i najwcześniejsze warzywa, wiosną uprawia z 8a. Generalnie na tyle co pracuje to złego słowa nie powiem choć do "orki" bez obciążenia nie ma co podchodzić. Teraz jako tako idzie, fakt faktem głębokość podorywki ale pod tunele starczy. Uprawa idzie super. Nawet kiedyś nią trawę przed orką niszczyłem.

73085288_708085613046083_8045212625811800064_n.jpg

Opublikowano

@jahooo ten loncin z tego co pamiętam jest kopią hondy gx200 i ma zależnie od ustawień od 4 do 5,5KM. Nie jest to tak dobre jak honda ale się broni. Reszta zrobiona stali gwoździowej ulepszanej i nie ma co się czarować. Do domu raz na ruski rok wystarczy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v