Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

Ony teraz jeżdżą skośnookimi pojazdami😉🤣

To i w Ryśkową bramę nie wjadą 😂

W tamtym roku mandat 50 zł mnie dali. I jeszcze dwa punkty karne. 

Dobrz że @bratrolnika posłuchałem i w lewo nie skręcałem bo nie było kierunku, no i jednego stopu 

Skierowali mnie w prawo i wyjechałem w prawo 😎🤣

8 minut temu, Qwazi napisał:

Ony teraz jeżdżą skośnookimi pojazdami😉🤣

Ale ci z boru soopu to już se poprostowali🤣😂

• Haha 1
Opublikowano
12 minut temu, TheraRolnik napisał:

IMG_20220718_182954.jpg

Z czym na poważne forum?

Tu musi być naj...🤭🤭🤭🤣🤣🤣🤣

20210529_085017.jpg

Opublikowano
4 minuty temu, Karol6130 napisał:

To i w Ryśkową bramę nie wjadą 😂

W tamtym roku mandat 50 zł mnie dali. I jeszcze dwa punkty karne. 

Dobrz że @bratrolnika posłuchałem i w lewo nie skręcałem bo nie było kierunku, no i jednego stopu 

Skierowali mnie w prawo i wyjechałem w prawo 😎🤣

Ale ci z boru soopu to już se poprostowali🤣😂

Ja tam wole z nimi nie gadać. Za dużo czasu zajmują. Ostatnie z nimi spotkanie, nie licząc dzisiejszego z Panią dzielnicową, ukradło mi 1,5 godziny😁

Opublikowano
Przed chwilą, Qwazi napisał:

Ja tam wole z nimi nie gadać. Za dużo czasu zajmują. Ostatnie z nimi spotkanie, nie licząc dzisiejszego z Panią dzielnicową, ukradło mi 1,5 godziny😁

W piątek też wolałem połazić w łopatką i miotłą niż potem słuchać darcia ludzi albo płacić mandat. Dobrze, że krótki odcinek drogi do sprzątnięcia.

• Like 1
Opublikowano
hubertb napisał:

19 minut temu, malaczarna napisał:

Jak zmniejsza inflację?

Wystawią w urwe towaru na rynku. Co skutecznie obniży ceny. Koniec wojny pociągnie za sobą również ciekawe konsekwencje Ukraina nie odbuduje się sama. 

no masz rację dziś rozmawiałem że znajomymi z branży materiałów budowlanych liczą że jak skończy się wojna to u nas wszystkie materiały wymiecie na wschód ale czy tak bedzie nie wie nikt

Opublikowano

oooo.

można wiedzieć co to będzie?

1 minutę temu, radekz200 napisał:

Nowa budowa też już w głowie siedzi 😂

Opublikowano
1 minutę temu, wojtal24 napisał:

no masz rację dziś rozmawiałem że znajomymi z branży materiałów budowlanych liczą że jak skończy się wojna to u nas wszystkie materiały wymiecie na wschód ale czy tak bedzie nie wie nikt

Pretekst do podwyżek super będzie napewno

Opublikowano
hubertb napisał:

Wielki zwrot ws. Rosji i Putina. Nowa twarz Konfederacji mówi wprost - WP Wiadomości 

Oho chyba kilku na tym forum zaraz trafi szlag. 

1 minutę temu, malaczarna napisał:

Bo ja myślę że Putin będzie się dalej bawił bo jakby chciał to sprzatnalby Ukrainę całą już. 

Nie dawałem szans w tej konfrontacji Ukrainie, dziś myślę że zachód zrobi wszystko żeby zakończyć ten konflikt jak najszybciej i z jak największymi stratami Rosji. Myślę że skoro Niemcy już rozmawiają z Ukraińcami o odbudowie państwa to konflikt nie potrwa dłużej niż rok. Znane nam już są w historii podobne scenariusze i myślę że powtórzy się druga Jałta i drugi "Plan Marshalla". To się po prostu wszystkim opłaci. 

właśnie ja się tego obawiam że my się wypstrykalismy żeby im pomóc a jak przyjdzie do odbudowy to my dostaniemy wielkie gowno a zachodnie koncerny tam będą wszystko sprzedawać

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, wojtal24 napisał:

Pustaki h+h od 1 listopada do góry, solbet od grudnia.

Blacha prawdopodobnie też do góry

Opublikowano
4 minuty temu, Qwazi napisał:

Dawna Sąsiadka jest policjantką, były jaja jak mandaty w okolicy dawała 

A później tajniaki ją nakamerowali i capneli lejce 

Opublikowano
9 minut temu, Qwazi napisał:

E tam. Raz na dwa dni co najmniej się z nimi widzę. Dziś nawet jeden przyczepki pożyczył ode mnie i to ten co u Radka porządku pilnuje 🤭

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v