Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
farmtrac8244 napisał:

9 minut temu, Bananek napisał:

Mk6

To taka jak moja ,1,3?

Głowice trzeba robić

1.4 TDCI

Nic nie trzeba robić. 😉 3500 dałem za nią 3 lata temu. 152000 km miała zrobione.

Opublikowano
2 godziny temu, Bananek napisał:

Kurła jeśli zoszlo już na sprzedaż auta to poradźcie co robić. Znajomy dopytuje się żebym mu fiestę sprzedał. A ja akurat busa mam na oku. Z tym, że ta Fiesta nigdy mnie nie zawiodła. Rano pali od strzała, jeździ jak szalona, pali malutko, ma nalatane niecałe 200000. Kurła, nie wiem co robić.

rzuć monetą...

nie ma za co...

4 godziny temu, radekz200 napisał:

Ale będzie się grało 😂😂

@Pafnucy wpadaj 

8C74B8FF-FB7F-430B-BFA4-BE8CAD32CD10.jpeg

a postaram się skorzystać z zaproszenia.

jakie masz gry? fifów to nie lubie...

Opublikowano
17 minut temu, Pafnucy napisał:

rzuć monetą...

nie ma za co...

a postaram się skorzystać z zaproszenia.

jakie masz gry? fifów to nie lubie...

A jakie tylko chcesz 😛 mogę mieć kazda grę chwile po premierze bo mam wykupiony game pass 

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, radekz200 napisał:

A jakie tylko chcesz 😛 mogę mieć kazda grę chwile po premierze bo mam wykupiony game pass 

kurde, Ty to wszystko masz... w co się ubrać jak bym jechał do Ciebie?

Opublikowano

Slipki. Gorącą atmosferę zapewni Radek.

Zaczynam powątpiewać czy dobrze odczytujesz płynące sygnały🤭🤭🤭

Opublikowano (edytowane)

ojjjj...

czy Ty nie masz zbyt bujnej wyobraźni??

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano
Łolek napisał:

6 minut temu, DANDYS napisał:

tak po kosztach chce korpus pomalować, bo mam wyciągnięty silnik i pośrednia. od razu nowa maskę, a tu już pójdzie z mieszalni,. a jak zostanie kasy to kupie błotniki i się pomaluje resztę

Weź z mieszalni ale na wszystko Grunto emalie twardsza jest, albo poliuretan  nie zaoszczędzisz wiele a zrobisz jak się należy 

1 minutę temu, Dziad932 napisał:

Tak blacharka tylko z mieszalnika , a na korpus to wal ten unikor c i autolakier a najlepiej  jak @Łolek radzi gruntoemalia jakaś i będzie dobrze

Mój fend gruntoemalia robiony 

a jaka dysza do malowania, 1.5m?

mm

Opublikowano
5 godzin temu, PRIMO napisał:

I nie dało TO Ci do myślenia?🤔🤨

A co mu miało niby dać do myślenia?

4 godziny temu, konteno napisał:

ty to pacze pół człowiek - pół litra 

Mi wszystko jedno kim jestem dla kogoś. 

Kombajn wypłacony, może jutro talerzówka przyjedzie 🤔 Kukurydza do reszty zrzucona, kolby zebrane, mali producenci obornika przywiezieni.

Opublikowano
49 minut temu, 6465 napisał:

@slawek_74 o to mój patrz jaki piękny. 

IMG_20210105_122624.jpg

Ile chcesz ? Może i ja się przyłącze do tej licytacji , zimą do złomu by mi się przydał 

Opublikowano
9 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Kombajn wypłacony, może jutro talerzówka przyjedzie 🤔 Kukurydza do reszty zrzucona, kolby zebrane, mali producenci obornika przywiezieni.

czyli aby do wiosny?

no ja jutro aby dzisiejszy gnój przyorać i obrobiony właściwie.

zostanie jeszcze ogród i trochę w truskawkach pogrzebać....       aby do maja...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v