Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
6465 napisał:

4 minuty temu, slawek74 napisał:

że o co chodzi ? chybaxnowy asfalt masz to nie narzekaj 😀

A chałupa w ziemię włazi i podwórko dół się robi.

to na pewno wina nowej drogi 🤔

superfarmer02 napisał:

A nawet nie wiem🤭 chyba jo ale ojciec nigdy nie składał a jak mam się im spowiadać co, gdzie, jak, dlaczego i pilnować się ich wytycznych to dziękuję za te grosze 

🤦‍♂️

radekz200 napisał:

Się mieli 👍

32F1A303-4531-4DD0-AC4C-6C23E28DADEE.jpeg

https://www.olx.pl/d/oferta/przyczepa-pronar-t653-1-nie-pracowala-w-rolnictwie-CID757-IDRmFVd.html drugą bierz...

Opublikowano
3 godziny temu, gregor1284 napisał:

Ale powiedz to tym idiotom to zaraz będzie żeś proruski i ruska onuca. Zgadzam się z Tobą w 100%. Chcieli "Putina zagłodzić" a finalnie będą siedzieć w zimnie 

Jaka nagonka nadal jest na Tuska za to że mówił że z Rosją trzeba dobre kontakty handlowe utrzymywać... Tymi sankcjami to sami sobie krzywdę robią a nie ruskim. Oni biedy zwyczajni to sobie poradzą, a zasoby wszystkie praktycznie mają. 

• Like 3
  • Thanks 1
Opublikowano

I jakas taka tania. chyba już ludziom zbrzydlo uciekać przed inflacją w przepłacone rupiecie 🤣

Opublikowano
2 minuty temu, superfarmer02 napisał:

Ja pierdziu. Ludziom o tego dobrobytu już się w głowach yebie. Sąsiadowi buraki cukrowe z pryzmy kradną. A pryzma dosłownie pod oknami 🙆🙆

wczoraj i fit farmer 3 kradzieże. 

nawet cielaka w worek 🙉

Opublikowano
4 godziny temu, Belaruss820 napisał:

Przedwczoraj jechalem wlasnie taką nową nakładką przez las. Droga jedna z głównych w gminie. Jechal ciezarowym z naprzeciwka blizej srodka jezdni,zwolnilem i lekko odbilem.w.prawo i sie minelismy jakos. Podjezdzam dalej a w rowie siedzi ciezarowka z przyczepą, zlapal lekko pobocza i juz dalej jak dzik w sosne poszedl w rów. Juz wiedzialem czemu ten pierwszy blizej srodka jechal. Dwa duze jak.sie bedą mijac to spore szanse na kolizje lub wypadek. W dodatku z jednej strony poglebili rów no i niskie pobocze. Kto to wymysla takie projekty dróg?

w wielu krajach europy drogi są takie lokalne , na mały ruch idealne tylko brak chyba kultury jazdy kierowcom 

• Like 1
Opublikowano
13 minut temu, jarecki napisał:

w wielu krajach europy drogi są takie lokalne , na mały ruch idealne tylko brak chyba kultury jazdy kierowcom 

są, tylko są mijanki oraz szersze odcinki, a nie 5km drogi o szerokości 3,4m z rowami na 1,5m głębokości

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v