Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
3 minuty temu, Łolek napisał:

Eeee tam nie opłaci się bo i tak g... z tego będzie 😉

Eh bo wymyślają wolne niedziele... Robić im się nie chce, wielki UJ do końca zostało jakieś 250-300 i zaś dzień się przeciągnie.

Opublikowano (edytowane)
37 minut temu, lemik napisał:

Ło kurła i takie chuchro groziło mi kiedyś, że po spotkaniu z nim żułbym gumę palcami. No ale widać, że szybki chłopak z ciebie... Jak tata chce złapać za ucho to ty pewnie między nogi i sruuu na pole xd

Bruce Lee też był chuchro, także byłbym ostrożny z wydawaniem pochopnych opinii, misie to są zazwyczaj tylko do jedzenia i srania dobre, zje za troje, a sra za czworo i sapie jak brojler w upalny dzień.   :P

Edytowane przez Desperado
  • Haha 1
Opublikowano
11 minut temu, Desperado napisał:

Bruce Lee też był chuchro, także byłbym ostrożny z wydawaniem pochopnych opinii, misie to są zazwyczaj tylko do jedzenia i srania dobre, zje za troje, a sra za czworo i sapie jak brojler w upalny dzień.   :P

w sporcie stosuje się kategorie wagowe - taki misio jak cię trafi przy różnicy wagi x2 albo x3 to lądujesz na glebie niezależnie od umiejętności

Opublikowano
14 minut temu, szymon09875 napisał:

Eh bo wymyślają wolne niedziele... Robić im się nie chce, wielki UJ do końca zostało jakieś 250-300 i zaś dzień się przeciągnie.

Niedziela to niedziela trzeba odpocząć 6 dni się urobi to wystarczy

Opublikowano
4 minuty temu, jahooo napisał:

w sporcie stosuje się kategorie wagowe - taki misio jak cię trafi przy różnicy wagi x2 albo x3 to lądujesz na glebie niezależnie od umiejętności

....pod warunkiem że ze względu umiejętności ten mizerny nie trafi go trafnie pierwszy

• Like 1
Opublikowano
4 godziny temu, 6465 napisał:

To ty w wieku mojej trzydziestki😁. To ty młoda jeszcze.

Stara już 

Tylko jeden prawy 

IMG_20220925_134647.jpg

5 godzin temu, konteno napisał:

a do 60ki jakie większe maszyny dokupiliście w porównaniu z tym z czym 30stka robiła ?

a to ty 2 lata młodsza

Siewnik talerzowka pług brony. Mam dwa razy więcej złomu teraz 

Opublikowano
7 minut temu, Baks00 napisał:

....pod warunkiem że ze względu umiejętności ten mizerny nie trafi go trafnie pierwszy

nawet jeśli, różnica w wadze robi swoje, mówimy o porównywalnych przeciwnikach, a nie ciapa konta mistrz

Opublikowano
15 minut temu, jahooo napisał:

Tyle że zanim gruby podniesie rękę to w reguły ma już dwa celne ciosy w nos wystrzelone od takiego szczawia

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, bratrolnika napisał:

Tyle że zanim gruby podniesie rękę to w reguły ma już dwa celne ciosy w nos wystrzelone od takiego szczawia

i tu nie jest tak prosto - znam wielu "grubych" od których taki szczaw by sie odbił a potem leżał na podłodze, zanim by mrugnął

refleks to nie kwestia gruby-chudy

Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, farmtrac8244 napisał:

Niedziela to niedziela trzeba odpocząć 6 dni się urobi to wystarczy

Nie, jeśli się cały tydzień prawie stało. W tygodniu zjechać nie, bo jutro trzeba już siać nawet jak mokro, nie ma czasu. Od soboty postój do środy popołudnia. A dziś sobie kierowniczek wolne wymyślił. Menda z niego i tyle bo to nie on siedzi miesiąc poza domem ;)

Edytowane przez szymon09875
Opublikowano
7 minut temu, jahooo napisał:

i tu nie jest tak prosto - znam wielu "grubych" od których taki szczaw by sie odbił a potem leżał na podłodze, zanim by mrugnął

refleks to nie kwestia gruby-chudy

Racja,ale taki gruby może również być zwykła purchawka.Mam w pracy i grubych(żony dobrze gotują)😉 i dosłownie suszkow.Suszki mają większy zasięg ramion

8 minut temu, bratrolnika napisał:

Opublikowano

Wystarczy popatrzeć na jakieś walki sportowców, co robią ci w kategorii wagowej ok 70-75kg, a jak to wygląda w kategorii 100kg+, fakt, jak duży trafi to z reguły łeb urywa, ale jeśli policzyć ilość ciosów, ruchów, to chudy obskakuje grubego kilka razy

Opublikowano
31 minut temu, jahooo napisał:

Sport to zupełnie inna bajka.

Opublikowano
6 godzin temu, malaczarna napisał:

Są grzyby? Zaraz mnie rozniesie nic nie ma w tym roku u mnie

IMG_20220925_173054.jpg

Opublikowano

Nie ma sensu rozmawiać o walkach,no chyba że w telewizji.wiekszosc z nas dorosła,ma rodziny na co komu problemy.

Ale podpowiem że już jak się tam ugadujecie to bez widowni polecam.

A tak Reasumując wiecie ile kosztuje złamanie nosa ,,Panu Mlodemu' w dzień ślubu -sprawa cywilna?🤦

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v