Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, 6465 napisał:

@Chłoporobotnik pioter specjalnie dla ciebie. Podoba ci się?

IMG_20220924_124728.jpg

Ja tu widzę prokreację. Nieświadomą lub mniej świadomą walkę o zachowanie rodzaju ludzkiego. Ot kokoszki które lada chwila się wyniosą, za chwile na ich miejscu będą kwokać inne i tak z dzieci na dzieci póki się nie rozleci. Dobrze mówię panie Piotrze?

Edytowane przez lemik
Opublikowano (edytowane)
17 godzin temu, Dziad932 napisał:

Co to jest Posejdon 🤔

Po ile kartofle ?

Gnój powyrzucać, na worki po 1,50zł/kg a na kilogramy po 2zł. 

17 godzin temu, Leszy napisał:

a jest ktoś z kim byś się zamienił? ;) 

Raczej nie. Wszystko żonate albo chociaż "babiate", dzieciate, z kupą morgów. 

3 godziny temu, konteno napisał:

pa jaki bajer 

IMG_20220924_105118.jpg

Też mi bajer, kawałek taśmy i tak nie otrzepie ziemniaków z ziemi. Próbował jeden dziś wjechać Anną, po ukopaniu pół zbiornika pojechał do domu. Za dużo ziemniaków "ślepych", nie widać czy to ziemniak czy bryła ziemi. 

2 godziny temu, 6465 napisał:

@Chłoporobotnik pioter specjalnie dla ciebie. Podoba ci się?

IMG_20220924_124728.jpg

Nic mi się tu nie podoba. 

Ciężka walka przeprowadzona, ale wykopane. Wyrwać trochę buraków żeby liści dla kur i indyków było, ukosić trawy i można by dzisiejszą zapłatę zacząć "wydawać".

38 minut temu, lemik napisał:

Ja tu widzę prokreację. Nieświadomą lub mniej świadomą walkę o zachowanie rodzaju ludzkiego. Ot kokoszki które lada chwila się wyniosą, za chwile na ich miejscu będą kwokać inne i tak z dzieci na dzieci póki się nie rozleci. Dobrze mówię panie Piotrze?

Po części na pewno, przynajmniej ja nie widzę tu nic co przykuwa moją uwagę. 

Edytowane przez Chłoporobotnik
  • Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Też mi bajer, kawałek taśmy i tak nie otrzepie ziemniaków z ziemi.  

Coś byś entuzjastyczniejszego napisał kiedyś 😜 

Opublikowano
1 godzinę temu, soltys48 napisał:

Kasą. Już 10 dni po terminie. Po tym co usłyszałem od księgowego to sraczka mnie złapała 

To ten co mi mówiłeś o tym skupie? 

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, wojtal24 napisał:

która Twoja ślubna? I które Twoje pociechy😉

Kubuś szaleje 👍

2 godziny temu, 6465 napisał:

Nie widać ich😁

Kłamczuch 

1 godzinę temu, Chłoporobotnik napisał:

Gnój powyrzucać, na worki po 1,50zł/kg a na kilogramy po 2zł. 

Raczej nie. Wszystko żonate albo chociaż "babiate", dzieciate, z kupą morgów. 

Też mi bajer, kawałek taśmy i tak nie otrzepie ziemniaków z ziemi. Próbował jeden dziś wjechać Anną, po ukopaniu pół zbiornika pojechał do domu. Za dużo ziemniaków "ślepych", nie widać czy to ziemniak czy bryła ziemi. 

Ciężka walka przeprowadzona, ale wykopane. Wyrwać trochę buraków żeby liści dla kur i indyków było, ukosić trawy i można by dzisiejszą zapłatę zacząć "wydawać".

Po części na pewno, przynajmniej ja nie widzę tu nic co przykuwa moją uwagę. 

A co się tobie podoba, Piotr weź spójrz na świat pozytywnie ja mimo że mam twój wiek razy2 to widzę więcwj pozytywów 

A uwielbiam takich kaszojadow jak @6465synek 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
23 minuty temu, Łolek napisał:

A co się tobie podoba, Piotr weź spójrz na świat pozytywnie ja mimo że mam twój wiek razy2 to widzę więcwj pozytywów 

A uwielbiam takich kaszojadow jak @6465synek 

Nie ma na świecie ludzi nic pozytywnego. Dzieci nie znoszę. Jeszcze kurła teraz jakieś chyba zaręczyny u sąsiada, muzyka, kwiki a chciałem po ciężkim dniu na zewnątrz opróżnić jakąś flaszkę bo dosyć ciepło i się nie da.

• Haha 1
  • Sad 1
Opublikowano
7 minut temu, Łolek napisał:

Tak się Ursusy kręci 

IMG_20220924_163317.jpg

Toż to ogłuchnąć można, 2000 obrotów to w orce jak udrzeć nie może. Drogą czy inna robota to 1600-1800 i nie więcej. Wtedy ani wira w baku a prędkości i tak kosmicznej nie rozwinie. 

• Like 1
Opublikowano
11 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Toż to ogłuchnąć można, 2000 obrotów to w orce jak udrzeć nie może. Drogą czy inna robota to 1600-1800 i nie więcej. Wtedy ani wira w baku a prędkości i tak kosmicznej nie rozwinie. 

piz*a i do przodu 😎

yyy znaczy ile fabryka dała 🤭

Opublikowano
20 minut temu, Łolek napisał:

Tak się Ursusy kręci 

IMG_20220924_163317.jpg

Nieźle telepie bo ostrości złapać nie możesz🤣

Opublikowano
13 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Z kosiarką musisz trzymać na 2000 i jeszcze mocno trzymać się kierownicy żebyś na kretowiskach nie wypadł z traktora xd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v