Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, superfarmer02 napisał:

Teraz to luksus bo 5 kliknięć i załatwione (tylko najpierw trzeba wiedzieć co klikać 😉) a nie tak jak kiedyś że z każdym świstkiem trza było się przez miasto pchać 🙃

Panie a na co to tak 🙊 lepiej jechać 🙊

Opublikowano

nawet ja, taki staruszek, i klikać się naumiałem. teraz cyk pyk i meldunek złozony w armir.

Opublikowano

no czasami się zdarzy jeszcze....😝

Przed chwilą, TheraRolnik napisał:

Często klikasz ? 🙊

Opublikowano
19 minut temu, Bananek napisał:

@HF86 patrz, w tygodniu taki plan na obiady. 

FB_IMG_1642612080996.jpg

jak byśmy dobrze to rozegrali, to we wtorek już prowadzący w Choroszczy na wczasach byli 😂

Opublikowano
Przed chwilą, Baks00 napisał:

😀

Co by zjeść na kolację?🤔

eee. nie przekręcaj.

Opublikowano

starałem się być bardzo pilnym uczniem. sporo praktyka, a nie obserwacja daje.

Opublikowano
45 minut temu, Pafnucy napisał:

kurna, co to może być? trzy helikoptery w wojskowym malowaniu bardzo blisko siebie frunęły... jeszcze tak nie widziałem. mało tego. niedaleko mojej wsi kółeczko zrobiły i poleciały w stronę Dęblina...🤔

IMG_20220119_175403.jpg

Co to jest 3 🙊🙊🙊 U nas mniej jak 6 nie lata, ostatnio 7 leciało i to tak, jakby chciały a nie mogły 👀👀👀

Opublikowano
HF86 napisał:

19 minut temu, Bananek napisał:

@HF86 patrz, w tygodniu taki plan na obiady. 

jak byśmy dobrze to rozegrali, to we wtorek już prowadzący w Choroszczy na wczasach byli 😂

W poniedziałek wieczorem. 😉

Opublikowano
17 minut temu, GRZES1545 napisał:

Pisał że  goła.

Trochę żałuję że ja większej nie kupiłem, teraz przy tych cenach prędko nie zmienię.

Dobrze że mi wtedy się udało kupić. 

Wtedy jak by diler nie znalazł mf to wziął bym hl 8011 z Sokołowa. 

Teraz się cały czas zastanawiam czy d 47 zamienić na hl, a może auto tech. 

Narazie tylko luźne przemyślenia, ale jak nie będzie co zrobić z pieniedzmi to trzeba będzie kupić. 

Przyczepa przyda mi się do wszystkiego, przy hodowli i przy uprawie roślin. 

Ty na jaką byś wymienił? 

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, HF86 napisał:

bunkier se zabierzesz w drodze powrotnej może złomu trochę kupisz 🤔

To gdzie lawetą cielaka wiezc 😂

1 godzinę temu, Kallina86 napisał:

A no nie ten, bo nie do Ciebie to było. 

Luz 

1 godzinę temu, Bananek napisał:

He, obiad w albatrosie cię nęci. 😉

Jak w albatrosie to pewnie Beata 🤔

1 godzinę temu, HF86 napisał:

przyjedź. zobaczymy co nas czeka. 

O panie, lepiej żyć w niepewności 

Opublikowano
50 minut temu, TheraRolnik napisał:

Przy bydle i maszynach też nie trzeba, jak masz panią i ona to robi 

Trzeba raz na dwa dni wóz ukręcić. Maszyny to nie zdążą się psuć, dziś to nawet doilismy we dwoje 

6 minut temu, Bananek napisał:

Ona siedzi PRZED.

Dlaczego 

Opublikowano
20 minut temu, gregor1284 napisał:

To gdzie lawetą cielaka wiezc 😂

Luz 

Jak w albatrosie to pewnie Beata 🤔

O panie, lepiej żyć w niepewności 

przyjedź i Ty. cielaka dowieziesz,Beatę zobaczysz, może nawet za kolano potrzymasz. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v