Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, TheraRolnik napisał:

"Technik logistyk" 

No rok mniej jak za czasów gimnazjum

Gimnazjum się kończyło w wieku 16 lat a teraz ósma klasa rok wcześniej 

To jak Pjoter chyba, matko bosko 🙆‍♂️

5 minut temu, TheraRolnik napisał:

"Technik logistyk" 

No rok mniej jak za czasów gimnazjum

Gimnazjum się kończyło w wieku 16 lat a teraz ósma klasa rok wcześniej 

To jak Pjoter chyba, matko bosko 🙆‍♂️

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Naczelny dziadzie, wykopałeś już kurpiowskie zimnioki czy jak to się tam u was nazywa?

Oficjalnie to mnie nie stać na taką uprawę a i nie mam gdzie sadzić 🙄

• Haha 1
Opublikowano

Ależ pięknie Mazurka na rozpoczęciu zaśpiewali. Aż się zjeżyłem. Super👍👍👍

Opublikowano

juz wczorj wiedzialem ze bedzie dzisiaj padac-kury dlugo grzebaly w gnoju,to znak ze bedzie lalo, gdy wczesnie ida spac bedzie pogoda.

burza delikatna przeszla,troche powialo a teraz pada.

Opublikowano
4 minuty temu, jacus napisał:

juz wczorj wiedzialem ze bedzie dzisiaj padac-kury dlugo grzebaly w gnoju,to znak ze bedzie lalo, gdy wczesnie ida spac bedzie pogoda.

burza delikatna przeszla,troche powialo a teraz pada.

A niech pada 

Chociaż będę mieć wolne 🤭

Opublikowano
1 godzinę temu, malaczarna napisał:

Coś się kończy coś zaczyna królowa brytyjska odeszła ciekawe jak to odbije się na gospodarce

wcale-nie miala zadnego wplywu na biezaca polityke.

tylko biznes pogrzebowy troche zarobi, nie wiadomo jak z turystyka-kto bedzie jechal zeby karola III zobaczyc ??

50 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Kurła ale dysc leje... I po co on... Niech idzie w uj do potrzebujących.

chyba zartujesz,sucho jest ,w polu sie kurzy. na piaskach to pare dni by sie przydalo.

38 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Bier, starczy tego znów na jakiś tydzień. 

a za tydzien suscha od nowa

37 minut temu, danielursus3p napisał:

To już prokuratora nie ma. Wychowasz i będziesz miał 

niedawno u znajomego impreza byla-pytam co to za okazja a to 18-nastka jego dziewczyny, bylem w szoku , po pierwsze wyglada na co najmniej 30 a po drugie z 4-5 lat u nich mieszkala..

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał:

chyba zartujesz,sucho jest ,w polu sie kurzy. na piaskach to pare dni by sie przydalo.

U mnie nigdy nie jest sucho a piasków u nas nie ma, wszędzie glina tylko w niektórych miejscach mniej a w niektórych więcej. 

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał:

niedawno u znajomego impreza byla-pytam co to za okazja a to 18-nastka jego dziewczyny, bylem w szoku , po pierwsze wyglada na co najmniej 30 a po drugie z 4-5 lat u nich mieszkala..

Ciekawie się bawi 🤣

Opublikowano
2 minuty temu, jacus napisał:

Młode d*py malują się po to by wyglądać starzej (bardziej dojrzale) a starsze kobitki by wyglądać młodziej ot taka heca 🤦‍♂️🤣

2 minuty temu, jacus napisał:

Młode d*py malują się po to by wyglądać starzej (bardziej dojrzale) a starsze kobitki by wyglądać młodziej ot taka heca 🤦‍♂️🤣

Opublikowano
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Ciekawe ile zasiłku pogrzebowego dostaną

Myślisz wysłać łapiduchów 

25 minut temu, jacus napisał:

tylko biznes pogrzebowy troche zarobi, nie wiadomo jak z turystyka-kto bedzie jechal zeby karola III zobaczyc ??

To tak. 

Prezes to raz. 

Pinokio to dwa. 

Dlogopis też się wybierze. 

Może jeszcze Witek od Sejmu bo w końcu powitać, no i pewnie Tomek koperta 

Król Europy to nie wiem, ale pewnie tak, chociaż oni odeszli, ale sukces potrzebny. 

Najgorzej że nie wiadomo koło kogo stanąć do zdjęcia 

Ale że taka komedia a kure ubili, mogli poczekać 

Ciekawe czy Władek pojedzie, a jest wysoce prawdopodobne że się będzie chciał pokazać 

40 minut temu, marulekk napisał:

Tuskowym ziarnem bedziesz siał, koniec swiata jest blisko

Posieje pszenżyto a ono zmieni częściowo płeć na żyto. 

Rysiek owies siej, dojdzie kuń do władzy to nakarmisz 😂

Opublikowano
5 godzin temu, konteno napisał:

a daj Pan spokój , gdzie mi tam na drugi koniec kraju sie pchać do @DANDYS 

motor powoli się kończy , 50k w moich rękach wybiło , żeby do 300k nie zaglądać do silnika to byłbym zadowolony

IMG_20220824_212600.jpg

może do twego usługodawcy od QQ bym się wybrał jakby kiedyś się udało , @radekz200 widział że u mnie moce przewozowe za małe

Będę miał 50 litrów znowu 😛 ale to musiałbyś jakis wałek za to przywieść 😂😂

Jakby co to kukurydza wykoszona i okryta może padac 😛

Opublikowano
4 minuty temu, radekz200 napisał:

Będę miał 50 litrów znowu 😛 ale to musiałbyś jakis wałek za to przywieść 😂😂

Jakby co to kukurydza wykoszona i okryta może padac 😛

Co tak wcześnie toż u mnie zielona i kolba nie dojrzała jeszcze 

Mlika miał nie budziesz jak kitu nasiekłeś 

Opublikowano
3 godziny temu, TheraRolnik napisał:

Żem się nagodoł... Córka gospodarza ze mną jeździła 🤭

No, no, no. To już jakiś punkt zaczepienia jest, i progres. Nawet jeśli tylko na jeżdżeniu się skończyło. ;) 

Opublikowano
5 minut temu, Łolek napisał:

Co tak wcześnie toż u mnie zielona i kolba nie dojrzała jeszcze 

Mlika miał nie budziesz jak kitu nasiekłeś 

W poniedziałek badana miała 35% s.m. We wtorek już była w pryzmie 🤭

Opublikowano
8 minut temu, szymon09875 napisał:

tu masz wyjaśnienie co się stało Ryśkowi.....

O jprdl jakie głupie, alem się orechotał jak locha w rui🤭🤭🤭

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v