Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy pierwszy raz sąsiad od wschodu postawił kije z tymi szmatkami i akurat wtedy wiatr był ze wschodu to byłem przekonany że gdzieś w garażu psy ponasrywały bo akurat były dwa młode a nie wiedziałem że sąsiad porozstawiał kije z tym smrodem.

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

Cena nie jest zła jak za taki gabaryt, nie chce mi się liczyć, ale pewnie dużo taniej by nie zrobił 

Chyba to odkupie. Zerdzewiale niby jest, ale nie pognite. Balkon jakieś skosy się dorobi i z czasem skorupa powstanie, może za 10 lat 🤦‍♂️🤣

10 minut temu, TheraRolnik napisał:

No to zaczynamy 

IMG_20220907_222041.jpg

Miałeś nie prasować 

Opublikowano
3 godziny temu, bratrolnika napisał:

Za mało danych żeby odpowiedziec, jaka przyczepa, jaki kontener 

jak nic wyjdzie barakowóz 

1 godzinę temu, marulekk napisał:

Lewangolski już 2 brami strzelił 💪

komu?

4 godziny temu, Rolnik1973 napisał:

Tylko o legalne całowanie...baby z baba ...

A tfuuu🤮🤮🤮🤮🤮

nie narzekaj , jeszcze lesbijki to pół biedy bo jest szansa że jednak są biseksualne i być może istnieje możliwość ratunku ze strony jakiegoś mężczyzny 

8 godzin temu, DANDYS napisał:

O też dostałem ziemniaków dla byckow

IMG_20220906_055558.jpg

cóś z pustymi workami robisz?

Dnia 6.09.2022 o 19:37, TheraRolnik napisał:

Aleeee dupaaa 😉

IMG_20220906_193040.jpg

wygląda jak pół d*py zza ...

... kukurydzy

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, radekz200 napisał:

Myślisz ze mój sąsiad ma aż takie ciekawe życie?

ten twój po drugiej stronie ulicy z tego co zauważyłem to ma nawet bardzo ciekawe 🤐

Edytowane przez konteno
Opublikowano
21 minut temu, 6465 napisał:

Młody wyspałeś się?. Teraz to trzeba wstawać i pracować bo już prawie 5. Fynda przejrzyj forszaja dopompuj i 🔥.

Moze swiatla nie działają w forszu jak klosze powybijal to moze zarowki tez.

Witam.wszystkich w ten ciemny poranek, 3 stopnie na plusie i trzeba do roboty wyruszać

Poskladalem wczoraj prawie plug,no i elementy robocze o kant d*py,pierś nie zgrywa sie z odkladnią bo inny rzemieslnik. Odkladnia po numerach dobierana to ledwo pasuje na otwory w ramie. Ciekawe jak lemiesze bedą sie zgrywac ale to juz jutro bo wczoraj juz mnie uj trafiał z tym ale poskręcałem 

Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, PAN88 napisał:

To po ile sprzedajesz?.

Dobrze daje jak za bellarose. Co to za żółte?

Towar na paletach więc cena w sumie normalna.Zolte to Belana a i tak za Denara trzeba sprzedawać bo głąby nie znają.Na zjazdowej niby 13-14zl ale ruch słaby ziemniaków nie za dużo.Paryka 2,5-3zl Ogórki to samo kapusta 4-5

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano
szymon09875 napisał:

Siam, co by było z czego piwo warzyć

Pierwszy raz widzę, żeby ktoś mówił "siam". Sieję się u nas mówi. A jeszcze jakbyś napisał "siam jęczmiona" to już zupełnie combo. Siej siej, wszak dziś święto potocznie nazywając Matki Bożej Siewnej. 😉 Witajcie o poranku.

Opublikowano

Rysiek ja świętuję. 

Będę dziś robił nic. 

No tylko moturem pojeżdżę. 

Opublikowano
48 minut temu, marcin19071980 napisał:

Towar na paletach więc cena w sumie normalna.Zolte to Belana a i tak za Denara trzeba sprzedawać bo głąby nie znają.Na zjazdowej niby 13-14zl ale ruch słaby ziemniaków nie za dużo.Paryka 2,5-3zl Ogórki to samo kapusta 4-5

Papryka wczoraj na broniszach 5 zł za kg na wyjściu. Reszta tak samo. Irge wczoraj za 12 ojcu oddawał kasztan. Ale ruchu ojciec gadał to żadnego. Nie wiem czy normalna coraz częściej siedzę na magazynie bo chociaż głową spokojna i kasa pewna co miesiąc.

Rano 4 stopnie pokazywał termometr elektroniczny na wysokości 2 metrów

Opublikowano
DANDYS napisał:

konteno napisał:

8 godzin temu, DANDYS napisał: O też dostałem ziemniaków dla byckow  cóś z pustymi workami robisz?

do kosza

To szykuj się na wizytę. 😉

Opublikowano
6 minut temu, PAN88 napisał:

Papryka wczoraj na broniszach 5 zł za kg na wyjściu. Reszta tak samo. Irge wczoraj za 12 ojcu oddawał kasztan. Ale ruchu ojciec gadał to żadnego. Nie wiem czy normalna coraz częściej siedzę na magazynie bo chociaż głową spokojna i kasa pewna co miesiąc.

Rano 4 stopnie pokazywał termometr elektroniczny na wysokości 2 metrów

0,70gr schodzi z worka jak muszę paletę kupić i osiatkowac więc normalna cena 13,30 worek.Irgi trochę jest niby 15zl ale zejścia zero.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v