Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, danielursus3p napisał:

Od tego chooja oszusta to nic

I czego 🤔🤭

Teraz się ludzie nie spieszą tak jak zimą, trochę inna rozmowa 

2 minuty temu, PAN88 napisał:

To ten po prawo jadąc od Stoczka na zakręcie?

Ten z górki 

Opublikowano
7 minut temu, HF86 napisał:

do 22 

początek ciężki ale o dziwo zieliniaka nie było, ale wysłał asystentkę by list przeczytała 🤦‍♂️

U nas wczoraj zabawa i dudnieli do 3. Dziś tylko do 20. Ale ludzi takich co cokolwiek w ziemi grzebią a dziś się po parku przewinęli policzyłby na palcach rąk i nóg.

Opublikowano
gregor1284 napisał:

Wróciłem do domu, kilometrów nabite, poważnie pogadane, nażarłem się i ochlałem za wasze. Trzeba się rozejrzeć co się dzieje w okolicy to może by gdzie jeszcze ruszył 🤔

Ty chyba na prawdę dziad, dzisiaj proboszczunio mówił, że był u kurpsiów i dostał kołduna, to wielki z tym że kartofli pełno a mięso to ciężko znaleźć 😂😂😂😂😂😂😂

Opublikowano
10 minut temu, Karol6130 napisał:

I czego 🤔🤭

Teraz się ludzie nie spieszą tak jak zimą, trochę inna rozmowa 

Ten z górki 

A bo mnie łokropnie wkurwiuł

Opublikowano

Cholerab, weekend 

A tu ciocia przyjechała

🤨

Opublikowano
1 minutę temu, Łolek napisał:

Oba  dwa 

Chłop chce kupić co ma córkę rok młodszą ode mnie. 

Ma też działki odrolnione w dobrej lokalizacji, no i kupca na nie

Doradziłem mu 6280 żeby brał jak stany takie same 

• Like 1
Opublikowano
12 minut temu, kris91 napisał:

Ty chyba na prawdę dziad, dzisiaj proboszczunio mówił, że był u kurpsiów i dostał kołduna, to wielki z tym że kartofli pełno a mięso to ciężko znaleźć 😂😂😂😂😂😂😂

Toc ja od zawsze próbuje wam przekazać że ja dziad jeno nikt mi nie chce wierzyć 🙄

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

W handlu to nie ma gniewu 

Aż lajka dałem kurpioku 😛 , chyba pierwszy raz się zgadzam 

Opublikowano
4 minuty temu, hubertb napisał:

Te ciągniki się świecą jak psu jaja. No nie uwierzę że nikt nic przy nich nic nie robił. 

Akurat u niego nie ma z tym problemu żeby to zauważyć 

Wszystko widać jak na dłoni. 

Co malowane poznasz, co naprawiane też. 

Często tylko myje i na ogłoszenie 

Dużo wcale na plac nie wjeżdża, odrazu do handlarza 

@danielursus3p

Ten od Artura czy Krzyśka 🤔https://m.olx.pl/d/oferta/massey-ferguson-5465-dyna-4-2008-rok-6465-CID757-IDPgxmt.html?reason=seller_listing%7Cnormal

Opublikowano
krzys111 napisał:

3 minuty temu, HF86 napisał:

do 22 

początek ciężki ale o dziwo zieliniaka nie było, ale wysłał asystentkę by list przeczytała 🤦‍♂️

A skąd ten zieliniak? Pytam bo się zastanawiam czy mówisz o tym z moich stron

Raczej chodzi o tego, któremu konfetti cieli 🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

Opublikowano
2 minuty temu, Karol6130 napisał:

Akurat u niego nie ma z tym problemu żeby to zauważyć 

Wszystko widać jak na dłoni. 

Co malowane poznasz, co naprawiane też. 

Często tylko myje i na ogłoszenie 

Dużo wcale na plac nie wjeżdża, odrazu do handlarza 

@danielursus3p

Ten od Artura czy Krzyśka 🤔https://m.olx.pl/d/oferta/massey-ferguson-5465-dyna-4-2008-rok-6465-CID757-IDPgxmt.html?reason=seller_listing|normal

Albo od Janka. Krzysiek się mfami nie zajmuje. 

Opublikowano
20 minut temu, Karol6130 napisał:

Kiedyś do jednego mieszkańca swojej wsi powiedział "w handlu kolegów nie ma" 

Powiedzial prawdę. 

No tak. Ale nie robi się tak jak on robi. Cena rano dogadana, a po południu już jednak nie 🤷‍♂️

Przed chwilą, Karol6130 napisał:

Dalej zetor jd? 

I fynt

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v