Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
superfarmer02 napisał:

54 minuty temu, Pafnucy napisał:

no bez jaj... o 20 zł ...afera??

Noo. Tak to wszyscy na polu płacą i nie raz dopiero przy płaceniu pytają ile bierzemy. 

47 minut temu, szymon09875 napisał:

Pewnie miał z pół hektara do koszenia. Też miałem taki przypadek 

No jak byś zgadł 🤭

no jak mu cenę za te pół haka wywalił z 420 zł to pewnie i chciał 20 zł mniej dla równego rachunku 😁

Opublikowano
17 minut temu, Agrest napisał:

Rysiek, jako tak wielki miłośnik Ursusa powinieneś lekką ręką wydać 200zł na taki komunistyczny kufel🤣

@Dziad932 dla Ciebie mam drugi za 100.

Dla miłośnika polonezów z kurpiowej wioski trzeci za 5 dych 🤭

20220826_200622.jpg

czemu Kurpiok ma tańszy 🤔 aa..

Opublikowano
1 minutę temu, Dziad932 napisał:

czemu Kurpiok ma tańszy 🤔 aa..

Bo nie jest zafiksowany na Ursusa.

Gdyby to był kufel FSO to 300 jak nic🤭

Opublikowano
2 godziny temu, Łolek napisał:

Jak jeszcze  prasą kostką  jeździłem  po usługach  to miałem  takiego  co  wydzwaniał  co 2 godz  mówię  że na pewno  nie dziś , to on że un by kcioł

O 22,30  wjechałem z rosą  do 2 w nocy  a oni  wozili, suche  nie było  więcej  razy  nie poganiał bo mówiłem  że  chyba  dopiero  wieczorem , a to nie on poczeka 

Tak się załatwia cwaniaków 🤣

46 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Do czego to dojszło

Zara nic nie będzie🙆🏻‍♂️

Wiency plusów ciungnijta 😛

Opublikowano
12 minut temu, FarmerDyzio napisał:

no jak mu cenę za te pół haka wywalił z 420 zł to pewnie i chciał 20 zł mniej dla równego rachunku 😁

Yhy, takie "zboże" że niewiem czy 300 by wyszło. Ostatnio kosilismy takie że wyszła rekordową wydajność 2.3 ha w 2 godz. (Heder 2.6m) zboże czyste, rzadkie (?) to można poganiać, strat i tak nie było bo z całego kawałka max 3t. Ale właściciel i tak bardzo zadowolony nawet napiwek dał: 20zł 🤔🤔🤔🤔🤔

Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

A na koniec jeszcze ścinki z tarcz 230mm po placu pozbierał, żeby je jeszcze małym diaxem dojechać do końca 

tez zostawiam , tymi grubszymi z dużego jeszcze małym dobrze szlifowanie idzie ale sporo ścinków u mnie ma duży otwór na podkładke centrującą 

45 minut temu, JarekBazydlo napisał:

Ma stanąć także sektor mleczarski!!! Ciekawe co zrobią ludzie z mlekiem???

sery będa robić

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, konteno napisał:

tez zostawiam , tymi grubszymi z dużego jeszcze małym dobrze szlifowanie idzie ale sporo ścinków

Swoje też zostawiam, grzechem byłoby wyrzucić, czasem coś tam się nimi podszlifuje w miejscu gdzie nie musi być idealnie gładko

Ale chodzenie po placu i wtykanie nosa w każdą dziurę jak szczur to już przesada, tym bardziej że powiedzieli mu że jak się obkupil to może już sp***dalac 

Opublikowano
18 minut temu, bratrolnika napisał:

Ale czemu Rysiek droższy to nie zapytasz???

Nie ☺️

17 minut temu, Agrest napisał:

No myślałem że dla niego masz FSO 😛

Opublikowano
22 minuty temu, Karol6130 napisał:

Smutne 

dorośli do tego na własne życzenie doprowadzili więc bardziej życiowe niż smutne

50 minut temu, Baks00 napisał:

Robta zapasy😀

albo wytrzeźwiejcie 

44 minuty temu, bratrolnika napisał:

A ja obok się rozliczam, pozycji na kartce z 10, wypłacam 2500zł, dostaje zniżki 20zł

co nowe to nowe więc nie dziwi , temu gościowi się udało a ja u wyzyskiwaczy cały hvj starguję , czasem narzut 100-200% wzgledem ceny skupu surowca a sa pierdoły gdzie qtasy cenią jak za rzecz i zamiast ok 30 zł na wage trzeba i 5x tyle dać bo właściciel złomowiska zyski ze złomu dokłada do gospodarstwa

Opublikowano
2 minuty temu, Dziad932 napisał:

Nie ☺️

No myślałem że dla niego masz FSO 😛

No niestety . Siostra osiadła na Ursusie a nie Żeraniu🤭

Opublikowano (edytowane)
25 minut temu, Agrest napisał:

Patrz,  jaką perełkę dzisiaj spotkałem 86 rok 100 tys przebieg i wszystko  w oryginale 

20k mu chciałem  dać  i nie chciał 

IMG_20220826_113512.jpg

IMG_20220826_113358.jpg

Edytowane przez Łolek
  • Like 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v