Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Bananek napisał:

A jaki ja tam elektrik. Chyba, że dobrze płacisz to może może....

jak kto dobrze ptacuje to  I dobrze płacę. 

Opublikowano
33 minuty temu, Pafnucy napisał:

no bez jaj... o 20 zł ...afera??

Kiedyś typ przede mną na składzie stali drugiej kategorii kupował trzy kawałki, powiedzmy 1m jednego, 1,5m drugiego i coś porównywalnie trzeciego. 

Jako że stal używana to na wagę sprzedają, i uwaga, każdy kawałek ważył oddzielnie, i o każdy kawałek oddzielnie się targował

A na koniec jeszcze ścinki z tarcz 230mm po placu pozbierał, żeby je jeszcze małym diaxem dojechać do końca 

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)

Dziewczyny i chłopaki jak wam się podoba mój wysyp do żmijki ,made in garage 🤔😊

IMG20220826193021.jpg

Edytowane przez Dziad932
Opublikowano (edytowane)

No dwutlenku węgla grupaazoty zaprzestała produkować już w radiu mówią że napoje gazowane z półek znikają.A propo w piwie ten gaz to dwutlenek węgla 

Edytowane przez Strongman
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Strongman napisał:

No dwutlenku węgla grupaazoty zaprzestała produkować już w radiu mówią że napoje gazowane z półek znikają.A propo w piwie ten gaz to dwutlenek węgla 

Robta zapasy😀

Edytowane przez Baks00
  • Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, hubertb napisał:

To się nazywa recykling

Ale żebyś to zobaczył, Braciak to stal z boku i ze śmiechu pękał, jedno kosztowało 8zł to stargował na 7, drugie 11 to stargował na 10, trzeciego nie pamiętam

A ja obok się rozliczam, pozycji na kartce z 10, wypłacam 2500zł, dostaje zniżki 20zł🤦‍♂️

Opublikowano
2 minuty temu, bratrolnika napisał:

A ja obok się rozliczam, pozycji na kartce z 10, wypłacam 2500zł, dostaje zniżki 20zł🤦‍♂️

Ja targuje się przed ważeniem i próbuje zbijać cenę za kg. 

Opublikowano
54 minuty temu, Pafnucy napisał:

no bez jaj... o 20 zł ...afera??

Noo. Tak to wszyscy na polu płacą i nie raz dopiero przy płaceniu pytają ile bierzemy. 

47 minut temu, szymon09875 napisał:

Pewnie miał z pół hektara do koszenia. Też miałem taki przypadek 

No jak byś zgadł 🤭

Opublikowano
soltys48 napisał:

@Agrest młodego na kombajn. Uwierz że po swoim mniej problemów,może dłużej niż nająć ale robisz porządnie. Miałeś w ubiegłym roku przykład porzadnosci usługodawcy 

27 minut temu, DANDYS napisał:

oglądata fame MMA? chętnie bym obstawił, ale się boję podać dane

Zamiast to oglądać lepiej browara walnąć w spokoju

nie pije, a ciekawie będzie,

Opublikowano
31 minut temu, bratrolnika napisał:

Kiedyś typ przede mną na składzie stali drugiej kategorii kupował trzy kawałki, powiedzmy 1m jednego, 1,5m drugiego i coś porównywalnie trzeciego. 

Jako że stal używana to na wagę sprzedają, i uwaga, każdy kawałek ważył oddzielnie, i o każdy kawałek oddzielnie się targował

A na koniec jeszcze ścinki z tarcz 230mm po placu pozbierał, żeby je jeszcze małym diaxem dojechać do końca 

Darek przyznaj się ze to jednak byłeś ty 😛

Opublikowano
56 minut temu, konteno napisał:

lepiej być kawałem hvja niż c*pą 

jestem z synem na skiejt parku rozmowa grupki takiej po 11-12lat  -   ,, ty jestes c*pa bo sie boisz zjechać '' a jakaś dziewczyna tez 11-12 lat ,, on nawet c*py nie ma bo ja zjade '' 😁

• Haha 2
Opublikowano
49 minut temu, radekz200 napisał:

Mielim wykupić z żona ale interneta nie ma od wczoraj się za chciało światłowoda 🤬🤬

musak starlinga o połowe obniża , lepszy od swiatłowodu 😁

2 minuty temu, tytanowyJanusz napisał:

skąd takie informacje? myślę że to fejk

6 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Nie stanie, nie siej paniki bo krowy wyprzedadzą 

w angli zabrakło na wiosne , stał cały przemysł od ubojni po napoje 

Opublikowano

Rysiek, jako tak wielki miłośnik Ursusa powinieneś lekką ręką wydać 200zł na taki komunistyczny kufel🤣

@Dziad932 dla Ciebie mam drugi za 100.

Dla miłośnika polonezów z kurpiowej wioski trzeci za 5 dych 🤭

20220826_200622.jpg

Opublikowano
26 minut temu, hubertb napisał:

Ja targuje się przed ważeniem i próbuje zbijać cenę za kg. 

Tam i tak tanio, a prędko można przestać być kolegą właściciela , więc nie warto 

10 minut temu, radekz200 napisał:

Darek przyznaj się ze to jednak byłeś ty 😛

Idź ty tam lepiej do Same gaśnice zamontuj, to może ci internet wróci 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v