Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, konteno napisał:

@Łolek ja tylko o biznesowym podejściu do gospodarki a że nie którzy za grosz współczucia nie mają jak większy popłynie to trudno

Aaa ok  nie chwyciłem 🙋‍♂️

4 minuty temu, radekz200 napisał:

Mielim wykupić z żona ale interneta nie ma od wczoraj się za chciało światłowoda 🤬🤬

Ty to jednak  duży  dzieciok jesteś 

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, Bananek napisał:

A jaki ja tam elektrik. Chyba, że dobrze płacisz to może może....

jak kto dobrze ptacuje to  I dobrze płacę. 

Opublikowano
33 minuty temu, Pafnucy napisał:

no bez jaj... o 20 zł ...afera??

Kiedyś typ przede mną na składzie stali drugiej kategorii kupował trzy kawałki, powiedzmy 1m jednego, 1,5m drugiego i coś porównywalnie trzeciego. 

Jako że stal używana to na wagę sprzedają, i uwaga, każdy kawałek ważył oddzielnie, i o każdy kawałek oddzielnie się targował

A na koniec jeszcze ścinki z tarcz 230mm po placu pozbierał, żeby je jeszcze małym diaxem dojechać do końca 

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)

Dziewczyny i chłopaki jak wam się podoba mój wysyp do żmijki ,made in garage 🤔😊

IMG20220826193021.jpg

Edytowane przez Dziad932
Opublikowano (edytowane)

No dwutlenku węgla grupaazoty zaprzestała produkować już w radiu mówią że napoje gazowane z półek znikają.A propo w piwie ten gaz to dwutlenek węgla 

Edytowane przez Strongman
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Strongman napisał:

No dwutlenku węgla grupaazoty zaprzestała produkować już w radiu mówią że napoje gazowane z półek znikają.A propo w piwie ten gaz to dwutlenek węgla 

Robta zapasy😀

Edytowane przez Baks00
  • Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, hubertb napisał:

To się nazywa recykling

Ale żebyś to zobaczył, Braciak to stal z boku i ze śmiechu pękał, jedno kosztowało 8zł to stargował na 7, drugie 11 to stargował na 10, trzeciego nie pamiętam

A ja obok się rozliczam, pozycji na kartce z 10, wypłacam 2500zł, dostaje zniżki 20zł🤦‍♂️

Opublikowano
2 minuty temu, bratrolnika napisał:

A ja obok się rozliczam, pozycji na kartce z 10, wypłacam 2500zł, dostaje zniżki 20zł🤦‍♂️

Ja targuje się przed ważeniem i próbuje zbijać cenę za kg. 

Opublikowano
54 minuty temu, Pafnucy napisał:

no bez jaj... o 20 zł ...afera??

Noo. Tak to wszyscy na polu płacą i nie raz dopiero przy płaceniu pytają ile bierzemy. 

47 minut temu, szymon09875 napisał:

Pewnie miał z pół hektara do koszenia. Też miałem taki przypadek 

No jak byś zgadł 🤭

Opublikowano
soltys48 napisał:

@Agrest młodego na kombajn. Uwierz że po swoim mniej problemów,może dłużej niż nająć ale robisz porządnie. Miałeś w ubiegłym roku przykład porzadnosci usługodawcy 

27 minut temu, DANDYS napisał:

oglądata fame MMA? chętnie bym obstawił, ale się boję podać dane

Zamiast to oglądać lepiej browara walnąć w spokoju

nie pije, a ciekawie będzie,

Opublikowano
31 minut temu, bratrolnika napisał:

Kiedyś typ przede mną na składzie stali drugiej kategorii kupował trzy kawałki, powiedzmy 1m jednego, 1,5m drugiego i coś porównywalnie trzeciego. 

Jako że stal używana to na wagę sprzedają, i uwaga, każdy kawałek ważył oddzielnie, i o każdy kawałek oddzielnie się targował

A na koniec jeszcze ścinki z tarcz 230mm po placu pozbierał, żeby je jeszcze małym diaxem dojechać do końca 

Darek przyznaj się ze to jednak byłeś ty 😛

Opublikowano
56 minut temu, konteno napisał:

lepiej być kawałem hvja niż c*pą 

jestem z synem na skiejt parku rozmowa grupki takiej po 11-12lat  -   ,, ty jestes c*pa bo sie boisz zjechać '' a jakaś dziewczyna tez 11-12 lat ,, on nawet c*py nie ma bo ja zjade '' 😁

• Haha 2
Opublikowano
49 minut temu, radekz200 napisał:

Mielim wykupić z żona ale interneta nie ma od wczoraj się za chciało światłowoda 🤬🤬

musak starlinga o połowe obniża , lepszy od swiatłowodu 😁

2 minuty temu, tytanowyJanusz napisał:

skąd takie informacje? myślę że to fejk

6 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Nie stanie, nie siej paniki bo krowy wyprzedadzą 

w angli zabrakło na wiosne , stał cały przemysł od ubojni po napoje 

Opublikowano

Rysiek, jako tak wielki miłośnik Ursusa powinieneś lekką ręką wydać 200zł na taki komunistyczny kufel🤣

@Dziad932 dla Ciebie mam drugi za 100.

Dla miłośnika polonezów z kurpiowej wioski trzeci za 5 dych 🤭

20220826_200622.jpg

Opublikowano
26 minut temu, hubertb napisał:

Ja targuje się przed ważeniem i próbuje zbijać cenę za kg. 

Tam i tak tanio, a prędko można przestać być kolegą właściciela , więc nie warto 

10 minut temu, radekz200 napisał:

Darek przyznaj się ze to jednak byłeś ty 😛

Idź ty tam lepiej do Same gaśnice zamontuj, to może ci internet wróci 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v