Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Łolek napisał:

Jeszcze  się  dobrze czuje, nie sztuka wy***ać  kasę i kupić co popadnie, sztuka nie wy***ać a kupić  dobrą  maszynę 

No dobrze , a po co taka duża ? 5 tyś nie starczy

Chyba że do mnie będziesz wozić 🤔, gratis ☺️

Opublikowano
59 minut temu, radekz200 napisał:

A czemu nie złożysz wniosku na ochronę środowiska?

Tu niektórzy jak widać potrafią zarabiać  , a nie tylko darmoche brać 😜

Opublikowano
Bananek napisał:

Kurła, w całym królestwie nie ma łożyska, które mi się posypało w kosiarce. A nu jeho. A zamówić z internetu to przesyłka zje 20x tyle co koszt łożyska. 🤦

Zetex Biała Podlaska patrz i dzwoń

Opublikowano
Łolek napisał:

4 minuty temu, radekz200 napisał:

A czemu nie złożysz wniosku na ochronę środowiska?

Bo nie  chce mieć  nic wspólnego  z agencją 

To Michałowo daleko od cb 

źle robisz..

Dziad932 napisał:

1 godzinę temu, Łolek napisał:

Jeszcze  się  dobrze czuje, nie sztuka wy***ać  kasę i kupić co popadnie, sztuka nie wy***ać a kupić  dobrą  maszynę 

No dobrze , a po co taka duża ? 5 tyś nie starczy

Chyba że do mnie będziesz wozić 🤔, gratis ☺️

głupie pytania zadajesz 🤦‍♂️

Łolek napisał:

12 minut temu, bratrolnika napisał:

no gdzie Bananek, a gdzie ta wiocha🤦‍♂️

Radek ma najbliżej

No widzisz  od niego się  nie używisz  taki  drań 😉

Daniela z Danpolu zapytaj czy nie ma albo jego konkurencjia 🤭

Opublikowano
15 minut temu, Łolek napisał:

dużo masz tego urobku rocznie, czy nie ma komu wozić?

Opublikowano
50 minut temu, Łolek napisał:

@BananekMichałowo wielkie  to daleko od ciebie 

No to po drugiej stronie Białegostoku. Chyba tylko raz byłem w tamtych stronach. Po całego dafa węgla do grilla. 😉 Daleko to ode mnie, ale jak trzeba koniecznie to mogę podskoczyć. Co tam pilne? 

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, Łolek napisał:

Tak ta już  poszła, szukam jakiejś 6,7 tyś  w przedziale 25 30 k tylko ładne sztuki  tam jest dość  sympatyczna @radekz200 to nie blisko ciebie 

Marek do twoich traktorów to bierz dychę forszaja. 

Opublikowano
59 minut temu, slawek74 napisał:

źle robisz

Składałem i myślałem że dadzą bodaj 5. Zrobił by papier na 5 a w rzeczywistości była by 6000

Ni uja, 4500 i koniec. 

5000 jeśli będą łąki dalej. 

Przy gnojowicy było by już co innego. 

Nawet nie pomogło to że pisałem że stoją w oborze cały rok. 

Druga sprawa cena, wywindowana oferta była mocno nie aktualna na 5000l a nie 6000l którą wyceniałem. 

Opublikowano

Pisaliśmy wniosek koledze i przeszła 80000.

Ale trawy w sąsiednim województwie, parę stanowisk na rusztach

Jeden powiedział na agregat jak pisał wniosek na 5,2m chciały mu dać 3,7

Na uj mnie taki jak mam 4,20

Opublikowano
20 minut temu, bratrolnika napisał:

Umiesz czytać??? Tam jest podane Michałowo Wielkie, a te akurat jest najbliżej do siebie, a nie samo Michałowo 🤦‍♂️ 

Znawca map, kartograf, jego mać 

Wstyd przyznać, ale ja też myślał, że Michałowo i Michałowo Wielkie to jeden uj, albo chociaż gdzieś w jednym miejscu leżą. 😒

Znalazł ja sprawcę stuków w silniku c328. To nie wał. 🥴 Grzybek zaworu pięknie wpasował się w komorę spalania w tłoku. 😉 

IMG_20220817_135431.jpg

IMG_20220817_135448.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v