Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Co to za różnica dla martwego kto się tym zajmie i jak to będzie wyglądać? Widzisz jakieś różnice? Chyba, że jesteś wierzący i przypuszczasz, że z "góry" będziesz widział poczynania na ziemi. 

Ja nie wiem jak się potoczy życie, ale chciałbym żeby żyło się jak najlepiej tym co po mnie zostaną 

• Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, Łolek napisał:

@chloporobotnikPioter  moja wiara nie ma nic do rzeczy tylko  teraz  robisz bo masz zdrowie  i siłę  w starszym wieku jeśli nie masz spadkobiercy  to opierdol to weź  pieniądze i żyj jak panisko 

Trochi mało zeby tak zyc

Opublikowano
Przed chwilą, szymon09875 napisał:

Ja nie wiem jak się potoczy życie, ale chciałbym żeby żyło się jak najlepiej tym co po mnie zostaną 

A mnie to nie obchodzi. Mi ma pasować i nikomu więcej. 

1 minutę temu, Łolek napisał:

żyj jak panisko 

Co to wg Ciebie znaczy? No chyba, że przepijać wszystko jak leci.

Opublikowano
Przed chwilą, szymon09875 napisał:

Tylko  Ty nie mas,  czasu potomka zrobić

Kiedy  ta twoja  wybiera się  do tej koleżanki to byś  ja kolegom z centrum pokazał 😉

Opublikowano
2 minuty temu, Pafnucy napisał:

Trochi mało zeby tak zyc

Hektar budowlanej działki po 12 tys za ar to za mało? Zresztą jak by dobrze tym ruszył i zainwestował odpowiednio to suma konkret by wyszła. 

Opublikowano
Przed chwilą, hubertb napisał:

Hektar budowlanej działki po 12 tys za ar to za mało? Zresztą jak by dobrze tym ruszył i zainwestował odpowiednio to suma konkret by wyszła. 

Tylko po kiego uja? Jednemu? Co by człowiek musiał żreć i co pić żeby to przes*ać. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Chłoporobotnik napisał:

U mnie brama cały czas zamknięta i bramka też. Otwierana na parę dni wtedy kiedy jest mniej więcej termin przyjścia inkasentów. Za ponad 60 lat tylko jeden pies był przez parę lat. Jakby to nie szczekało to jeszcze by uszło.

Musisz sobie Piotrek głuchoniemego psa kupić, takiego jakiego miał Chemik w Jobie 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

A mnie to nie obchodzi. Mi ma pasować i nikomu więcej. 

Co to wg Ciebie znaczy? No chyba, że przepijać wszystko jak leci.

Ty to tylko żaby  był dach do spania miska do chlania   bo dupeczka do bzykania ci nie potrzebna 

Pożyć  wygodnie  coś   zwiedzić  zobaczyć  jak ludzie żyją  jak fajny  i ciekawy jest  świat wokół 

Ja przejebałem  tyrając, mówiąc lekko  25 lat życia  bo robota, dzieci  inwestycje  w gospo  i nie długo  bym zdziczał dlatego  od dwóch  lat luz  pożyć  wygodnie  jak jest możliwość  to coś  zobaczyć zwiedzić  nie mówię  o długich i dalekich wyjazdach ale tak do 200 km  jest wiele fajnych  rzeczy, czy nawet ludzi z af poznać  osobiście 

• Like 2
Opublikowano
7 minut temu, Łolek napisał:

Tylko  Ty nie mas,  czasu potomka zrobić

Kiedy  ta twoja  wybiera się  do tej koleżanki to byś  ja kolegom z centrum pokazał 😉

I ze wschodu 😅

Opublikowano
Przed chwilą, Łolek napisał:

Ty to tylko żaby  był dach do spania miska do chlania   bo dupeczka do bzykania ci nie potrzebna 

Pożyć  wygodnie  coś   zwiedzić  zobaczyć  jak ludzie żyją  jak fajny  i ciekawy jest  świat wokół 

No dokładnie, do świata mnie nie ciągnie, mi wystarczy aby było ciepło, było co zjeść i wypić, więcej od życia nie wymagam. 

Opublikowano
6 minut temu, szymon09875 napisał:

@Łolek jeśli już to razem przyjedziemy, lisa do kurnika sam sobie nie wpuszczę 🤣

A niektóre babki lubią starszych 🤣

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, danielursus3p napisał:

Te te te w tych sprawach   to w pełni możliwości i w rozkwicie 😁, a nie starszy 

Wy kawalery to  do nas żonatych startu nie mata w tych sprawach @6465 @PRIMO @Agrest i inni  potwierdzą No i Bananek tyż 

Edytowane przez Łolek
  • Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
7 minut temu, danielursus3p napisał:

Jeno z łysymi mają gawozdkę, bo to niewiadoma 🤭

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v