Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, radekz200 napisał:

ale wrzucita do koperty co by nie było wstyd?

kto idzie ten daje , jak banan proponował że pójdzie za ciebie to zapłaciłby za jeden talerzyk a zjadłby za 2 

• Haha 2
Opublikowano

Szkoda mi tego Grzeska ale dobrze ze on caly. Pracowity chlopak jest ale dziwne posunięcia trochę ma

Opublikowano
Pafnucy napisał:

1 minutę temu, Krzak napisał:

skomplikowane.

chyba nie aż tak bardzo. sie chce, to sie da.

Mi to nie potrzebne ale nie idzie coś całkiem zrezygnować ale chciałbym. Będę próbował. A gdzieś wszystko się pierdzieli

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Akurat nie królobiciu, króliki jeszcze nie zaczęte. Dopiero po żniwach, w tym tygodniu choćby uj na uju miał stanąć to muszę wyżniwować. 

Może życie królikom darować?

Opublikowano
konteno napisał:

4 minuty temu, radekz200 napisał:

ale wrzucita do koperty co by nie było wstyd?

kto idzie ten daje , jak banan proponował że pójdzie za ciebie to zapłaciłby za jeden talerzyk a zjadłby za 2 

Jak to tylko 2? 😒🥴

• Haha 2
Opublikowano
13 minut temu, Bananek napisał:

W Białymstoku byłeś?

W Giżycku wczoraj. 

Rodzice z dziećmi chyba nie spodziewali się że będzie aż taka patologia. Po pierwszym występie trochę publiczności się wykruszyło. Dobrze zrobili bo było tylko gorzej. 

Opublikowano
2 minuty temu, Krzak napisał:

A gdzieś wszystko się pierdzieli

bywa.

Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

Przed chwilą, hubertb napisał:

Ile takie coś kosztuje? 

Koło stówki no ale zawsze grosz a lubię chleb tostowy sobie upiec i na ciepło zjeść.

Ile ja ostatnio z kasy się wytrzepalem szczególnie na te wesele trochę by dołożył i rozdrabniacz do trawy by byl

Opublikowano
krzychu121 napisał:

13 minut temu, Bananek napisał:

W Białymstoku byłeś?

W Giżycku wczoraj. 

Rodzice z dziećmi chyba nie spodziewali się że będzie aż taka patologia. Po pierwszym występie trochę publiczności się wykruszyło. Dobrze zrobili bo było tylko gorzej. 

Kto normalny idzie na standup z dziećmi? Co oni jutubów nie mają? Można się z lekka przygotować na taki występ. Syrek był?

Opublikowano
4 minuty temu, Bananek napisał:

Kto normalny idzie na standup z dziećmi?

W ojczyźnie stand up'u czyli w stanach chodzą całymi rodzinami. Tylko że u nas stand up oznacza klniecie i obrażanie wszystkich.  

Opublikowano

Dzisiaj mamy kulturę patologiczna. Czy w kabarecie czy filmie,muzyce

Opublikowano

Witam.  Ktoś coś jakiś transport Piła - Lubelskie.  Trzeba jedną rzecz przewieźć. Szczegóły na priv.

Opublikowano
23 minuty temu, hubertb napisał:

A na moje oko pogięte podłużnice i cały do lakierowania. Praktycznie brak opłacalności naprawy. 

Nie takie szroty lepią i sprzedają z zyskiem. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v