Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, radekz200 napisał:

No to turlamy 😛

95D93C2B-A146-4BF3-B6C8-41A06624715D.jpeg

Ze śmichu🤣🤦‍♂️

1 godzinę temu, hubertb napisał:

Zbyt długie kręcenie spali cewkę zapłonową

E tam, cewki nie spali ale rozrusznik i owszem.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, TheraRolnik napisał:

Co ten filtr tak krzywo 🤔

To to jest filtr??? Już któreś zdjecie z rzędu zastanawiałem się co to za diabeł

Tomek, kolega szuka kufra na motor, a ten twój filtr to patrzę że by się nadał, nie sprzedajesz???

1 godzinę temu, szymon09875 napisał:

No w szoku byłem, dwa razy w gaźnik strzelił i poszedł jak dzik 🔥

Tak cię zrobił??? 

Edytowane przez bratrolnika
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, bratrolnika napisał:

To to jest filtr??? Już któreś zdjecie z rzędu zastanawiałem się co to za diabeł

A no, to filtr powietrza 

W Claasie też tak jest 

IMG_20211029_142745.jpg

Edytowane przez TheraRolnik
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
51 minut temu, Agrest napisał:

A czemu bele 80tki robisz? Rękami układasz?🤭

Coś jest na rzeczy i nie teges, skoro sam wiedziałeś że ktoś się przypierdoli🤣

Taki chłop po 50 to i spod takiej beli by nie wylazł 😛

No zrobiłem zdjecie na górce żeby było wszystko dobrze widać a wiadomo ze trzeba robić na dołku 😂😂

Edytowane przez radekz200
Opublikowano
TheraRolnik napisał:

14 minut temu, Bananek napisał:

Przyznawać się po dobroci, który mi iskrę podpierdzielił.

Nie miałem czym pęta zapalić i pożyczyłem 😉

To oddaj już.

Opublikowano
2 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Kurła znowu papierosy podrożały 🙉🙉 

Ehhh 🙄

Co tam papierosy.

Przedwczoraj w Łosicach był wystawiony kombajn do porzeczki, w bdb stanie za 87tys, ale rocznik 2013. Myślę pogrzało kogoś.  Następnego dnia już sprzedany, a nowy już powyżej 150tys.

Wiosną chyba około 120kosztował

Opublikowano
4 minuty temu, Bananek napisał:

Siuwaru w gazetę skręć. 😉

Siuwar drogi to lepiej sprzedać 🤭

Kurła policzyłem paliwo, nawóz i prasowanie to wychodzi lekko 60zł za zwijke 🙉

A dzwoni ci taki uj to czemu tak drogo i on może 70zl dać za zwijke 🤣🤣

No pojebało ludzi 🤣🤣

Opublikowano
TheraRolnik napisał:

wychodzi lekko 60zł za zwijke 🙉 A dzwoni ci taki uj to czemu tak drogo i on może 70zl dać za zwijke 🤣🤣

No to masz 10 zł zarobku. Ech, wy młodzi, od razu miliony chcecie zarobić.

Opublikowano
3 godziny temu, 6465 napisał:

Kolega chciał słomy. Jak zobaczył ile jest to mówi żeby zostawić mu tylko dwa pokosy 🙊. A ja muszę jechać za kombajnem bo wysypuje w obu końcach.🤦

IMG_20220729_115432.jpg

Kurła żeby było bliżej to bym resztę zgarnął weź no pomyśl nad przeprowadzką 

Opublikowano
7 minut temu, 6465 napisał:

Made in garage daje radę.

IMG_20220729_143345_1.jpg

@radekz200  patrzaj, zobacz, pełna przyczepa. Już wiesz jak sypać 🤭😜😜😜

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v