Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Belaruss820 napisał:

Wytlumaczylismy z żoną teściowej zeby sie nie odzywala i nie nakręcała starego to mowi ze ona nic mu nie mówi. Ze sama tak sobie pomyslala o słomie. Tesciowej da sie wytłumaczyć  raz a konkretnie i spokoj,a stary jak to stary,ale najwazniejsze ze na bizonie mam spokoj. Zawsze jak byl to ziemi nawalone w zbiorniku,albo w heder zlapalem. A teraz to tylko raz kamyk na kosie a tak to nic sie nie dzieje. Aby dzisiaj skosić pszenzyto bez przygód. Jest jeszcze jedna opcja,jak do tej pory szwagra nie bylo a dzisiaj ma.przyjechac w sumie nie wiem po co ale.niech sobie bedzie. Ktos musi przeciez tesciować staremu🤣

A może ty do wprawy doszedłeś i lepiej kosisz a nie teściu winien 

Bo h*jowej tanecznicy przeszkadza rąbek od spódnicy 😉

Edytowane przez Łolek
  • Like 1
Opublikowano

I z  zapowiadanych 100 litrów już się zrobiło 15. Miało padać od soboty wieczorem a teraz przesunęli na niedzielę rano.  Do jutra nie zostanie nic. Takie to ich ,,armagedony''. Bezmyślne nakręcanie spirali i straszenia ludzi 

• Thanks 1
Opublikowano

sie dowiedziałem że dziś znaleziono jeszcze jednego zagryzionego przez psy. wczesniejsza ofiara. psy mają właściciela. ja pierdziele. psy ludobójce .

Opublikowano
1 minutę temu, Łolek napisał:

Raczej nie, w tamtym roku szlo wszystko dobrze, sam bylem na polu. Nagle stary przyjechal to na momencie cos zaczelo nie tak byc.Pojechal do domu to jak reką odjął

Opublikowano
14 minut temu, bratrolnika napisał:

Teściowa teraz robi jako francuski łącznik między teściem a zięciem 

Ale jak?

Z tyłu zapięta przez męża a przodem zięcia ciągnie?

Tfu świntuchu, i to po nocy na urlopie takie rzeczy w głowie...🤦‍♂️🤭🤭🤭😜😜😜

Opublikowano
Belaruss820 napisał:

1 minutę temu, Łolek napisał:

Raczej nie, w tamtym roku szlo wszystko dobrze, sam bylem na polu. Nagle stary przyjechal to na momencie cos zaczelo nie tak byc.Pojechal do domu to jak reką odjął

zamknij go w jakiej komórce 😁 i powietrze z pojazdów po spuszczaj 😜

Opublikowano
Pafnucy napisał:

sie dowiedziałem że dziś znaleziono jeszcze jednego zagryzionego przez psy. wczesniejsza ofiara. psy mają właściciela. ja pierdziele. psy ludobójce .

podobno psy odszczelono a właściciela ##

Opublikowano

Rysiu nie zauważyłeś że zostałeś zignorowany?

Zaczynasz skakać jak ratlerek przy nogawce. Nie tędy droga.

Zdejmij uroki to i pafnucy się odezwie🤣

No i kombajnista mnie odstawił na tor boczny.

Opublikowano
6 minut temu, Bananek napisał:

patrz jaka perełka na strychu

Pełno tego w szkołach. Zwykle uszkodzone. 

4 minuty temu, Agrest napisał:

czteropak mu kup. 

Opublikowano
bratrolnika napisał:

No żesz kur... Chyba i mnie pech dopadł, czwarty raz mi ogłoszenie skasowali, i to po tym jak wczoraj mi takiego maila wysmarowali 

przeproś publicznie to urok może zdejmę 😁😁😁😁

hubertb napisał:

4 minuty temu, Agrest napisał: No i kombajnista mnie odstawił na tor boczny. czteropak mu kup.

i niech zawiezie rowerem w plecaku 🤔😁

Opublikowano
7 minut temu, Agrest napisał:

Rysiu nie zauważyłeś że zostałeś zignorowany?

Zaczynasz skakać jak ratlerek przy nogawce. Nie tędy droga.

Zdejmij uroki to i pafnucy się odezwie🤣

Chcę sprawdzić czy to moje uroki

Opublikowano
hubertb napisał:

Pełno tego w szkołach. Zwykle uszkodzone. 

Nawet gdyby uszkodzone to z jedna sekcja na 100% działa. Ale banankowe rENce przywrócą go do życia. 😉 Jeszcze tego nie podłączałem. Trzeba by deal z dyrektorką zrobić.

• Like 2
Opublikowano (edytowane)

Stare Polskie wzmacniacze to proste jak budowa cepa konstrukcje. Łatwo i tanio je naprawić. Brzmienie to już sprawa dyskusyjna. W domu mam WS-503 a dźwiękowo? Zmęczony życiem grundig r35 gra lepiej. 

Edytowane przez hubertb
Opublikowano
17 minut temu, Agrest napisał:

Ale jak?

Z tyłu zapięta przez męża a przodem zięcia ciągnie?

Tfu świntuchu, i to po nocy na urlopie takie rzeczy w głowie...🤦‍♂️🤭🤭🤭😜😜😜

Nie wiesz że dobry zięć to żonę raz a teściową pięć 😅😁

Mówią jutro opad od 9tej ale czy im się sprawdzi to tego nie wie nikt 😅😁

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v