Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Belaruss820 napisał:

Wytlumaczylismy z żoną teściowej zeby sie nie odzywala i nie nakręcała starego to mowi ze ona nic mu nie mówi. Ze sama tak sobie pomyslala o słomie. Tesciowej da sie wytłumaczyć  raz a konkretnie i spokoj,a stary jak to stary,ale najwazniejsze ze na bizonie mam spokoj. Zawsze jak byl to ziemi nawalone w zbiorniku,albo w heder zlapalem. A teraz to tylko raz kamyk na kosie a tak to nic sie nie dzieje. Aby dzisiaj skosić pszenzyto bez przygód. Jest jeszcze jedna opcja,jak do tej pory szwagra nie bylo a dzisiaj ma.przyjechac w sumie nie wiem po co ale.niech sobie bedzie. Ktos musi przeciez tesciować staremu🤣

A może ty do wprawy doszedłeś i lepiej kosisz a nie teściu winien 

Bo h*jowej tanecznicy przeszkadza rąbek od spódnicy 😉

Edytowane przez Łolek
  • Like 1
Opublikowano

I z  zapowiadanych 100 litrów już się zrobiło 15. Miało padać od soboty wieczorem a teraz przesunęli na niedzielę rano.  Do jutra nie zostanie nic. Takie to ich ,,armagedony''. Bezmyślne nakręcanie spirali i straszenia ludzi 

• Thanks 1
Opublikowano

sie dowiedziałem że dziś znaleziono jeszcze jednego zagryzionego przez psy. wczesniejsza ofiara. psy mają właściciela. ja pierdziele. psy ludobójce .

Opublikowano
1 minutę temu, Łolek napisał:

Raczej nie, w tamtym roku szlo wszystko dobrze, sam bylem na polu. Nagle stary przyjechal to na momencie cos zaczelo nie tak byc.Pojechal do domu to jak reką odjął

Opublikowano
14 minut temu, bratrolnika napisał:

Teściowa teraz robi jako francuski łącznik między teściem a zięciem 

Ale jak?

Z tyłu zapięta przez męża a przodem zięcia ciągnie?

Tfu świntuchu, i to po nocy na urlopie takie rzeczy w głowie...🤦‍♂️🤭🤭🤭😜😜😜

Opublikowano
Belaruss820 napisał:

1 minutę temu, Łolek napisał:

Raczej nie, w tamtym roku szlo wszystko dobrze, sam bylem na polu. Nagle stary przyjechal to na momencie cos zaczelo nie tak byc.Pojechal do domu to jak reką odjął

zamknij go w jakiej komórce 😁 i powietrze z pojazdów po spuszczaj 😜

Opublikowano
Pafnucy napisał:

sie dowiedziałem że dziś znaleziono jeszcze jednego zagryzionego przez psy. wczesniejsza ofiara. psy mają właściciela. ja pierdziele. psy ludobójce .

podobno psy odszczelono a właściciela ##

Opublikowano

Rysiu nie zauważyłeś że zostałeś zignorowany?

Zaczynasz skakać jak ratlerek przy nogawce. Nie tędy droga.

Zdejmij uroki to i pafnucy się odezwie🤣

No i kombajnista mnie odstawił na tor boczny.

Opublikowano
6 minut temu, Bananek napisał:

patrz jaka perełka na strychu

Pełno tego w szkołach. Zwykle uszkodzone. 

4 minuty temu, Agrest napisał:

czteropak mu kup. 

Opublikowano
bratrolnika napisał:

No żesz kur... Chyba i mnie pech dopadł, czwarty raz mi ogłoszenie skasowali, i to po tym jak wczoraj mi takiego maila wysmarowali 

przeproś publicznie to urok może zdejmę 😁😁😁😁

hubertb napisał:

4 minuty temu, Agrest napisał: No i kombajnista mnie odstawił na tor boczny. czteropak mu kup.

i niech zawiezie rowerem w plecaku 🤔😁

Opublikowano
7 minut temu, Agrest napisał:

Rysiu nie zauważyłeś że zostałeś zignorowany?

Zaczynasz skakać jak ratlerek przy nogawce. Nie tędy droga.

Zdejmij uroki to i pafnucy się odezwie🤣

Chcę sprawdzić czy to moje uroki

Opublikowano
hubertb napisał:

Pełno tego w szkołach. Zwykle uszkodzone. 

Nawet gdyby uszkodzone to z jedna sekcja na 100% działa. Ale banankowe rENce przywrócą go do życia. 😉 Jeszcze tego nie podłączałem. Trzeba by deal z dyrektorką zrobić.

• Like 2
Opublikowano (edytowane)

Stare Polskie wzmacniacze to proste jak budowa cepa konstrukcje. Łatwo i tanio je naprawić. Brzmienie to już sprawa dyskusyjna. W domu mam WS-503 a dźwiękowo? Zmęczony życiem grundig r35 gra lepiej. 

Edytowane przez hubertb
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v