Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O, widzisz to ja wśród tych co Cię nie denerwują🤭

Dużo masz długopisów?

Opublikowano

Przeorzę po skosie w kilku miejscach. Będzie dobrze?

Opublikowano
4 minuty temu, jahooo napisał:

Tylko o tak:

Przy tej cenie ropy? To lepiej swoje oddać w dzierżawę🤣

Opublikowano
50 minut temu, jahooo napisał:

Rozumiem, że mudurowych tędy nie kierowałeś na interwencję ??

Bali się wjechać nawet na podwórko. Pierwsze pytanie czy już te deski i brony pozabierałem 🤪

21 minut temu, TheraRolnik napisał:

A tu co znowu ciebie bolało 🤔

Co?

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Agrest napisał:

Przy tej cenie ropy? To lepiej swoje oddać w dzierżawę🤣

O drogi jakbys tak odorał, nie ma takiego kombajnu, co by ci pole nawet drasnął :D

Edytowane przez jahooo
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, pedro2 napisał:

Bali się wjechać nawet na podwórko. Pierwsze pytanie czy już te deski i brony pozabierałem 🤪

Co?

Masz rację że bronisz swojego popieram to, nie cierpię i nie toleruje nygustwa i złodziejstwa  bo można być biednym można być po prostu głupim ale nygusem i złodziejem stajesz się z własnego wyboru, gdybym dowiedział się ze mój syn kradnie to osobiście połamał bym mu ręce 

Edytowane przez Łolek
  • Like 2
Opublikowano
gregor1284 napisał:

A dziś to mnie denerwują ludzie co nie wiedzą że niedziela jest i dzwonią coś chcą... 

dzwonić 🤔🙋‍♂️

Agrest napisał:

O, widzisz to ja wśród tych co Cię nie denerwują🤭

Dużo masz długopisów?

chcesz numer 🤔

Agrest napisał:

Przeorzę po skosie w kilku miejscach. Będzie dobrze?

tylko nie jeździj po ''sionym'' 🤭

• Haha 3
Opublikowano
14 minut temu, Łolek napisał:

Masz rację że bronisz swojego popieram to, nie cierpię i nie toleruje nygustwa i złodziejstwa  bo można być biednym można być po prostu głupim ale nygusem i złodziejem stajesz się z własnego wyboru, gdybym dowiedział się ze mój syn kradnie to osobiście połamał bym mu ręce 

A nie lepiej od razu zabić 🤔

Po co ci syn z połamanymi rękami 🤷

Opublikowano
1 minutę temu, TheraRolnik napisał:

A nie lepiej od razu zabić

Jak masz pie🤬 takie farmazony to lepiej się nie odzywaj. 🤦‍♂️

Opublikowano
19 minut temu, Łolek napisał:

Nie połamał byś. 

Oplacał byś jeszcze adwokatow by wybronić. 

Opublikowano
3 minuty temu, TheraRolnik napisał:

A nie lepiej od razu zabić 🤔

Po co ci syn z połamanymi rękami 🤷

jak córka Janusza Korwina-Mikke jeździła bez lejców i z prochami to jej stary też nie pomógł 

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Pafnucy napisał:

Nie połamał byś. 

Oplacał byś jeszcze adwokatow by wybronić. 

Oj nie znasz mnie, jest zbrodnia to musi być kara i tyle 

Nie odwróciłbym się od dziecka, ale karę musiałby ponieść 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
5 minut temu, Łolek napisał:

Własnie wydaje mi się ze już odrobine Cie znam. I dlatego tak napisalem. 

Wszystko dobrze jak sie tylko mysli co by sie zrobiło

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

A dziś to mnie denerwują ludzie co nie wiedzą że niedziela jest i dzwonią coś chcą... 

No dzień jak co dzień 🤔 Przecież kiedyś pisałeś, że niedzieli do odpoczynku nie potrzebujesz bo w każdy inny dzień sobie możesz odbić.

Pogadał z kombajnistą, ech kurła, wydawało się, że w tym roku spokojnie a znów nerw... Trzeba będzie kosą kosić albo się zmechanizować.

Opublikowano

@Pafnucydlatego mówię że trzeba kochać dzieci ale  to nie może nas zaślepić

Jak byłem wzywany do szkoły bo i tak się zdarzyło to nigdy ślepo nie broniłem tylko twierdziłem że jak jest winny to proszę wyciągać konsekwencje trudno sprawiedliwość musi być 

4 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

No dzień jak co dzień 🤔 Przecież kiedyś pisałeś, że niedzieli do odpoczynku nie potrzebujesz bo w każdy inny dzień sobie możesz odbić.

Pogadał z kombajnistą, ech kurła, wydawało się, że w tym roku spokojnie a znów nerw... Trzeba będzie kosą kosić albo się zmechanizować.

Pioter nie miej sraczki dopiero 24 lipca, 

• Haha 1
Opublikowano
23 minuty temu, PRIMO napisał:

Jak masz pie🤬 takie farmazony to lepiej się nie odzywaj. 🤦‍♂️

Kto tu pier**li farmazony 🤔

A ty byś połamał ?

24 minuty temu, stempos1980 napisał:

Niech ma nauczkę.

Nie twoje nie rusz

16 minut temu, Łolek napisał:

Jeszcze nogi przy d*pie można urwać 

Taki pakiet za pincet 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v