Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeorzę po skosie w kilku miejscach. Będzie dobrze?

Opublikowano
4 minuty temu, jahooo napisał:

Tylko o tak:

Przy tej cenie ropy? To lepiej swoje oddać w dzierżawę🤣

Opublikowano
50 minut temu, jahooo napisał:

Rozumiem, że mudurowych tędy nie kierowałeś na interwencję ??

Bali się wjechać nawet na podwórko. Pierwsze pytanie czy już te deski i brony pozabierałem 🤪

21 minut temu, TheraRolnik napisał:

A tu co znowu ciebie bolało 🤔

Co?

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Agrest napisał:

Przy tej cenie ropy? To lepiej swoje oddać w dzierżawę🤣

O drogi jakbys tak odorał, nie ma takiego kombajnu, co by ci pole nawet drasnął :D

Edytowane przez jahooo
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, pedro2 napisał:

Bali się wjechać nawet na podwórko. Pierwsze pytanie czy już te deski i brony pozabierałem 🤪

Co?

Masz rację że bronisz swojego popieram to, nie cierpię i nie toleruje nygustwa i złodziejstwa  bo można być biednym można być po prostu głupim ale nygusem i złodziejem stajesz się z własnego wyboru, gdybym dowiedział się ze mój syn kradnie to osobiście połamał bym mu ręce 

Edytowane przez Łolek
  • Like 2
Opublikowano
gregor1284 napisał:

A dziś to mnie denerwują ludzie co nie wiedzą że niedziela jest i dzwonią coś chcą... 

dzwonić 🤔🙋‍♂️

Agrest napisał:

O, widzisz to ja wśród tych co Cię nie denerwują🤭

Dużo masz długopisów?

chcesz numer 🤔

Agrest napisał:

Przeorzę po skosie w kilku miejscach. Będzie dobrze?

tylko nie jeździj po ''sionym'' 🤭

• Haha 3
Opublikowano
14 minut temu, Łolek napisał:

Masz rację że bronisz swojego popieram to, nie cierpię i nie toleruje nygustwa i złodziejstwa  bo można być biednym można być po prostu głupim ale nygusem i złodziejem stajesz się z własnego wyboru, gdybym dowiedział się ze mój syn kradnie to osobiście połamał bym mu ręce 

A nie lepiej od razu zabić 🤔

Po co ci syn z połamanymi rękami 🤷

Opublikowano
1 minutę temu, TheraRolnik napisał:

A nie lepiej od razu zabić

Jak masz pie🤬 takie farmazony to lepiej się nie odzywaj. 🤦‍♂️

Opublikowano
19 minut temu, Łolek napisał:

Nie połamał byś. 

Oplacał byś jeszcze adwokatow by wybronić. 

Opublikowano
3 minuty temu, TheraRolnik napisał:

A nie lepiej od razu zabić 🤔

Po co ci syn z połamanymi rękami 🤷

jak córka Janusza Korwina-Mikke jeździła bez lejców i z prochami to jej stary też nie pomógł 

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Pafnucy napisał:

Nie połamał byś. 

Oplacał byś jeszcze adwokatow by wybronić. 

Oj nie znasz mnie, jest zbrodnia to musi być kara i tyle 

Nie odwróciłbym się od dziecka, ale karę musiałby ponieść 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
5 minut temu, Łolek napisał:

Własnie wydaje mi się ze już odrobine Cie znam. I dlatego tak napisalem. 

Wszystko dobrze jak sie tylko mysli co by sie zrobiło

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

A dziś to mnie denerwują ludzie co nie wiedzą że niedziela jest i dzwonią coś chcą... 

No dzień jak co dzień 🤔 Przecież kiedyś pisałeś, że niedzieli do odpoczynku nie potrzebujesz bo w każdy inny dzień sobie możesz odbić.

Pogadał z kombajnistą, ech kurła, wydawało się, że w tym roku spokojnie a znów nerw... Trzeba będzie kosą kosić albo się zmechanizować.

Opublikowano

@Pafnucydlatego mówię że trzeba kochać dzieci ale  to nie może nas zaślepić

Jak byłem wzywany do szkoły bo i tak się zdarzyło to nigdy ślepo nie broniłem tylko twierdziłem że jak jest winny to proszę wyciągać konsekwencje trudno sprawiedliwość musi być 

4 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

No dzień jak co dzień 🤔 Przecież kiedyś pisałeś, że niedzieli do odpoczynku nie potrzebujesz bo w każdy inny dzień sobie możesz odbić.

Pogadał z kombajnistą, ech kurła, wydawało się, że w tym roku spokojnie a znów nerw... Trzeba będzie kosą kosić albo się zmechanizować.

Pioter nie miej sraczki dopiero 24 lipca, 

• Haha 1
Opublikowano
23 minuty temu, PRIMO napisał:

Jak masz pie🤬 takie farmazony to lepiej się nie odzywaj. 🤦‍♂️

Kto tu pier**li farmazony 🤔

A ty byś połamał ?

24 minuty temu, stempos1980 napisał:

Niech ma nauczkę.

Nie twoje nie rusz

16 minut temu, Łolek napisał:

Jeszcze nogi przy d*pie można urwać 

Taki pakiet za pincet 

Opublikowano
Przed chwilą, TheraRolnik napisał:

Kto tu pier**li farmazony 🤔

A ty byś połamał?

Jest wina musi być i kara. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v