Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
jahooo napisał:

ale to nic nie daaaa ....

Bananek napisał:

kizak napisał:

41 minut temu, szymon09875 napisał:

Najpierw szybko na niskich obrotach i potem ogień ;) ale nie zawsze się sprawdza 

Ja preferuję w warfamie [ursusie] najpierw wolno ,aż zacznie ciągnąć ,czyli w środku przekręca się ,i wtedy esa . Raz za szybko dałem buta to zaj..... gardziel że klękajcie narody😱, a w welgerce 12 ,na wąskim podbieraczu ,też za szubko wystartowałem na poprzeczniaku ,a tam spłaszczona gula była, kurna 2 razy klękajcie narody ,o kutfa 😱

I pewnie było dwie godziny psu w dupę. 😉

masz Ty skojarzenia 🤦‍♂️ zoofil 🤔🤪🤮

Belaruss820 napisał:

Podpowiedzcie mi, jaką slome lepiej oddac za obornik? Z pszenzyta czy z owsa? Co roku zabieral znajomy z pszenzyta bo na handel chcial. W tym roku zamieniam sie z kim innym i ten bedzie wszystko w.sciolke pakowal, czy wg was pszenzytnia wartościowsza na obornik?

lepiej samemu prześcielić żeby wszystko zostało 😀 jaki przelicznik jak wymieniasz?

Opublikowano
1 godzinę temu, PRIMO napisał:

Sypme to daj jakiemuś napaleńcowi a ja poszukam se innej sam.😎

Chcialem pomóc... No ale... 

Opublikowano
2 godziny temu, pawel885 napisał:

no debili szuka , byś się wstydził 

profilaktyka ładnie brzmi..... martwią się o nas 

szukają kasy gdzie się da

Przecież możesz więcej zapłacić kto ci broni? Wolny rynek. 

Opublikowano
32 minuty temu, danielursus3p napisał:

Przecież możesz więcej zapłacić kto ci broni? Wolny rynek. 

nie mam na to czasu , ale za parę zł staszka z siebie robić ... 

dziś byłem na skupie i na cenniku 1400 NETTO!!! konsumpcja to masz na samochodzie prawie 10 tys przebitki no chłopie, za połowę tego w drugi koniec Polski każdy samochód wyśle... 

głupich szukasz ? 

zresztą o czym to gadka, sam widzisz te tłumy chętnych 

• Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, PRIMO napisał:

Guzik prawda. 

Mam ją już czwarty sezon i bardzo dużo zależy od słomy. 

Przemciu brke mam 47 dajesz i przysylaj transport w niej słoma nie stanie, a ja se poradzę 

Opublikowano
1 minutę temu, Uziu92 napisał:

Nowy nabytek na żniwa 😀🚜

IMG_20220722_110112.jpg

Dasz sie kajtnąć? 

Opublikowano
59 minut temu, pawel885 napisał:

nie mam na to czasu , ale za parę zł staszka z siebie robić ... 

dziś byłem na skupie i na cenniku 1400 NETTO!!! konsumpcja to masz na samochodzie prawie 10 tys przebitki no chłopie, za połowę tego w drugi koniec Polski każdy samochód wyśle... 

głupich szukasz ? 

zresztą o czym to gadka, sam widzisz te tłumy chętnych 

Za pszenżyto? O czym tu gadka jak nawet czytać ze zrozumieniem nie potrafisz 

Opublikowano
9 minut temu, Karol6130 napisał:

W Rykach, budynek to szkoła 

Ta szkoła stoi na góreczce a nie na górze. 

10 minut temu, Uziu92 napisał:

Nowy nabytek na żniwa 😀🚜

I jak się jaśkiem jeździ? 

Opublikowano
3 godziny temu, kizak napisał:

Ja preferuję w warfamie [ursusie] najpierw wolno ,aż zacznie ciągnąć ,czyli w środku przekręca się ,i wtedy esa . Raz za szybko dałem buta to zaj..... gardziel że klękajcie narody😱, a w welgerce 12 ,na wąskim podbieraczu ,też za szubko wystartowałem na poprzeczniaku ,a tam spłaszczona gula była, kurna 2 razy klękajcie narody ,o kutfa 😱

No w warfamie tak, zapycha na ślimakach jak za ostro się zacznie 

Opublikowano
1 godzinę temu, Łolek napisał:

Przemciu brke mam 47 dajesz i przysylaj transport w niej słoma nie stanie, a ja se poradzę 

Jakoś da się jeszcze radę. 

Do końca sezonu i do żyda idzie. 

Opublikowano (edytowane)

spacer.pngEhhh siuwar mi zmokł 🙄spacer.pngspacer.png

IMG_20220722_114814.jpg

37 minut temu, PRIMO napisał:

Jakoś da się jeszcze radę. 

Do końca sezonu i do żyda idzie. 

Dam ci za nią 10 tys i wybawię cię od tego szajsu 🤭

Nie dość że nie będziesz musiał się męczyć to jeszcze parę złoty ci wpadnie 👌👌

Edytowane przez TheraRolnik
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v